Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    30. Listopad 2022. 09:52

Dobro dosle Viki i Snjezanica! Moj ima 9 mj, krenuo je gmizati sa 6, sad puze i na sve 4, i kao guster, razliciti stilovi, ali brz je kao munja. Dize se uz namjestaj i uz mene, ljosne pa opet hoce gore Prelazi "prepreke" i moram ga imati na oku jer sve potencijalno opasno mu je sad u spici. Mislim, meni se valjda sve cini opasnim, a i mi smo kao mali to ocito prezivjeliJucer se masuci rukama opalio zveckom velikom u lice pa imamo prvu masnicu crvenu.
    Mogu vam reci da je noc prosla iznad svih mojih ocekivanja, spavao je do 7 po novom, nije ga sat pomaknuo, sve ne vjerujem

melani32
    30. Listopad 2022. 19:59

Zaspala djeca već. Nije ni osam. Mislim se šta je sad. A onda se sjetila da je zapravo starih devet😂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    31. Listopad 2022. 15:20

Sinocni pokusaj spavanja u kindrepetu -uspavala sam je u krevetu prebacila u kindrepet, probudila se nakon 10 min. I deraca....nije se dala odljepit od mene. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    31. Listopad 2022. 18:28

Možda je u fazi separacijske anksioznosti. Proć će pa ćete probat opet.... moja se svaku večer nekako uvuče među nas (mislim, nekako, hehe ja je prebacim da je ne nunam pa ujutro plačem od križobolje).
    Al prošlih tjedana je bill nemoguće da se maknem od nje ako nije zabavljena, odma deračina i plač i ide za mnom...

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Tigrica
    31. Listopad 2022. 19:46

Sad ista prica, spavala je dok nije rukom puknula u ogradu, odmah je otvorila oci... 
    Mislim da joj drugi zubic izbija , da je to muci. Vec drugo vece puze zamenom, place. Visi po meni, drzi me za noge...ni tata nevalja. 
    Bude opet spavala sa nama. Meni se neda dizat iz kreveta zbog cicanja.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Upitnica_Split
    02. Studeni 2022. 21:06

Pomicanje sata ili nekakva regresija sna... ljudi moji. Odbija dnevne spavance. Jutarnji prvi je ok (oko 2-3h nakon ustajanja), iduci je pola sata iza podne i do navecer nista! Spava joj se, trlja oci, nervozna, al ne da se uspavat ni na jedan nacin.... zaspe oko 19ipo. Noć je kao i dosad, buđenje za bočicu i vrištanje dok je ne smutim. 😂
    -
    Beba šeta uz kutnu i regal i dok je držim za ruke (ne dižem joj ruke izmad glave nego spustim na visinu njena struka). Pada na guzicu stalno, al je naučila da ne tresne na glavu 😁 danas je gledam kako stojini želi se spustiti na pod po igračku, ali ne zna pa trza jednim pa drugim koljenom, shvatit će uskoro 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    02. Studeni 2022. 21:07

Kako svi ostali?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Studeni 2022. 09:27

Kod nas u nedjelju temperatura 39.1 i jedno povraćanje, 4 sata u bolnici da provjere da nije urinoinfekt, srećom nije. Trajalo do jučer ali već drugi dan puno manja temperatura. Tjedan prije brat imao slično. Još jedna odgoda cijepljenja, mi smo i dalje na samo jednom cijepljenju do sad🙄
    Spava dobro, nije na njega utjecala promjena sata ajde bar to. Jutros mu mijenjam pelenu a tata stoji kraj nas i glupira se da ga nasmije a mali ga gleda zaljubljeno i cijelo vrijeme priča ta ta. I veći dio dana to ponavlja bio on kraj njega ili ne. Ništa slično ma ma do sad nisam čula😭. Puzat mu se baš i neda ali pokušava nekako kao čučnut. I u svom krevetu stoji na koljenima i drži se za rešetke. Tako da kod nas još ni blizu hodanja ali ima vremena 🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

melani32
    03. Studeni 2022. 10:08

Cure, tipkamo se već dugo a anonimno je pa je lakše neke stvari reći. Imam potrebu napisat ovdje, mislit ćete da nisam normalna i ja trenutno tako mislim ali evo nas je prošli tjedan iznenadio i šokirao jedan pozitivan testić. Na trudnoću. Danas je to onda 6 tjedana, čekam pregled 16.11. Bili smo strašno šokirani jer smo pazili jako jako, doduše prirodnom metodom ali bez ijedne omaške. Sa mišem je to bilo kao pazimo ali ne baš prerevno pa ako nešto bude isto ok. Nakon par neprospavanih noći mi smo odlučili da idemo u ovu avanturu pa što bude samo da ja budem zdrava i da izdržim novu trudnoću tako brzo. Ako sve bude ok razlika će biti 16 mjeseci. Troje djece ispod 4 godine. Samo da imamo snage i zdravlja pa ćemo valjda nekako. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 10:09

Tvoj ima i bracu za igranje, ova moja okruzena odraslima pa zeli sve sta i mi radimo 😂
    -
    A viroze.... krece sad to s jeseni i vrticem k boravkom u zatvorenom....
    -
    Vec sam davno mozda pitala, al na mob mi je pretraga duga, a pamcenje nakon miške loše pa oprostite 😂 - imate inhalator i ovlazivac zraka? Koji? Zadovoljni?

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.