Clarissa nema sanse da odbija dudu...
Sto se kakanja tice, svaki dan par puta.
Kako stojite s puzanjem?
Viki bi puzala stalno 😂 dok za razliku od cetverogodisnjeg sina koji uopce nije hito
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Uf, moja krenula sa cca 6 mj. i oboozavaaa..
Vec sam to pisala, od kad se krenula sama kretati je druga beba, preporodjena. Bas joj je to godilo. Kad dodjemo iz setnje odmah ju u hodniku spustam i paljada po stanu. A najhepi je kad se i ja spustim na sve 4 pa se utrkujemo koja ce prije do loptice. Uz to top je naravno i i beskrajno stajanje i hodanje uz kauc gore dolje😂
Laku noc svima! Kaj tipkamo se u 4 ujutro😂
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Ajme, pomiče se saaaaat..... 😩😩
Baš muž govori da je stavio u glavu - ok, diže me u 5, imam vremena za igru, doručak, tuš i pranje bočica prije posla.
A od sutra? I za 1h trčanja 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Ona više ne može mirovat. Puže, najbrže kad vidi otvorena vrata kupatila, diže se uz sve što može dohvatit, mamim je igračkama pa se kreće uz kutnu. Kad sam blizu, želi da joj pomognem da se pridigne uz kauč. Kad nisam, može i sama.
Zadnjih dana lažno plače i smije se samo sa "heh". Dakle, upisujem je na dramsku! 😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Snjezanica i Viktorija dobro dosle🤗
Guza- Jgl veliko i malo pakiranje + sudocrema.
Kaka kako kad, od kad sam joj uvela 2 kasice dnevno smanjila je kakanje na 1 do 3 puta. Kako koji dan.
Duda -jako slabo po danu ima dudu. Jedino ponoci spava snjom. Ako je nema zna se razgalamit u snu.
Svasta trpa u usta, sve sto ne tereba. Dali smo joj male komadice voca da gricka, uglavnom ih ispljune.
Do sad je pila vodu iz boce...sad samo dudu grize, i zalije se. Prije sam joj pokusala dat iz male salice vodu da vidim jel hoce pit, i hoce. Zadnji put kad sam bila doma zaboravila sam bocu i mala je bila prisiljena pit iz salice. Cak mi iz salice bolje pije vodu, bas popije nego iz boce. Kupila sam i kljumasicu, samo ju je glodala.
Zadnja dva tjedna je pocela pravo puzat, sve se pusi kao ide po stanu. Zovem ju i dode. Unazad par dana pocela se je dizat i primat mi za noge.
Isto mase a zna slozit usne pa posalje pusu.
Kindrepet spavanje , danas nula.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Grozno ..... pomicanje sata. Muka mi od same pomisli. 😱😱. I malu saltat sa spavanje. 😭😭😭😭😭
Buđenje u 4i40. Ajde, to je skoro 5. I nije se budila vrišteći. Win win 🥳
-
Kako ste vi prošle?
3 MPO postupka
💜 01/22.
Upitnica_Split u 4.55. Danas je bas nekako smirena, ocito joj pase ovo pomicanje sata 😂
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Kakav optimist😂
Mi smo super prosli. Spavala je do 6 tj do 7 po starom. Po noci klasika😬
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Budila se po noci, zbog cicanja. Nikako da rijede cica🤔.to je klasika.
Onda jutros na pola sata negdje oko pola sedam po starom . I sad smo ustale ,nece vise spavat.
Sortiraj odgovore
Najstariji