Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    28. Listopad 2022. 22:35

bibi nikako....nisam ju stavljala  danas. 
    Bili smo na kavi kod familije i dok smo isli doma frajerica je odspavala, dovoljno da joj se vise ne spava kad dodemo u stan. A kad je kasnije zaspala samo sam ju uvalila u bracni i ja  sa njom, da  se ne probudi, bas sam koma danas, nit naspavana ,glava u banani. Od  kindrepta danas nista. Sutra je novi dan nadam se sa vise srece. 
    Moja se nesto osula dolje sinoc , nije mi palo na pamet da nije mozda od vocne kiseline, dok sad nisam procitala bibi tvoj post...jucer sam joj dala jabuku  za jest.  Nista nisam mjenjala, perem ju pod pipom, vlazne maramice koristim samo kad  nismo , negdje vani za silu. 
    Alergiskih reakcija po licu nije imala...

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• Clarissa
    29. Listopad 2022. 09:20

Kod nas jos nije bilo reakcija nasrecu, jedino od neke hrane vidim da mu guza malo crvenija, ali brzo prodje, mazem standardnom kremicom. Nego, jel vasi na dohrani puno kakaju? Moj nema proljev ili tako nesto, ne stenje i ne grci se, kakica je uredna, ali bude po 4 puta na dan, nekad i 5, pedica mi rekla da bi voljela da je to manje puta ali da ga valjda vlakna iz puno povrca "tjeraju". A ja si mislim mozda i profilaksa/antibiotik na kojem mi je zbog refluksa ima utjecaja. A i dopodne najcesce ima zobene ili pirove pahuljice s vocem, nekad gris/palentu. Mislim, ako sad ovoliko kaka, zar ce jos vise kad budu 3 kasice

• Upitnica_Split
    29. Listopad 2022. 14:11

Jaje - danas je jela omlet. Dala sam joj ga na trakice rezanog i svidilo joj se. Reakcije zasad nema,a pratimo. 😁
    -
    Guza - bas sam razmisljala je li crvenilo reakcija na pelene iako koristimo stalno iste (pampers za noc, babylove za dan). Koristim sudocrem ili weledu, koja mi je pri ruci. Weleda je prirodnija. Al ne smeta miški.
    -
    Stolica - clarissa, mi ti od pocetka imamo drugi problem - stolica svako 2 ili 3 dana. I otkad je krenula kruta hrana, napokon svaki dan jednom. 2x u danu je nama premijani ako se to dogodi, racunam 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    29. Listopad 2022. 15:24

Stolice ima do 4 na dan ali nisu obilne, sve nešto po malo. Radije bi da je jedna prava pa da smo mirni 😀. Guza zna bit crvena nekad, mi se držimo one starinske JGL dječje masti. 

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

• Clarissa
    29. Listopad 2022. 15:33

I ja imam tu JGL, i putno pakiranje Pavloviceve, obje dosad dobro mazu A namazem i crvenila po bradi i vratu od sline sto mu se stvorilo

• Clarissa
    29. Listopad 2022. 15:59

I da vas jos pitam, jel kome odbija dudu? Moj otkad se ovo sa zubima (nisu jos izbili) zahuktalo dudu odbija, izbjegava, baca...glodje sve zivo, a dudi ni primirisati vise, ne kuzim...sve di mi je dosad pomagala - gotovs!

i_am_ivy
    29. Listopad 2022. 18:52

Bok cure! Naisla sam na temu skroz slucajno 😃
    Koliko su stare vase srecice? 
    Moja Viktorija ima 9 mj ❤ (navrsila jucer)
    Tipkamo se i dalje... 

👩: 30 🧔: 31
    ~ Children give importance to your life ~
    1. 💙 Adam
    2. 💙 Šimun

• Upitnica_Split
    29. Listopad 2022. 19:29

Clarissa

I da vas jos pitam, jel kome odbija dudu? Moj otkad se ovo sa zubima (nisu jos izbili) zahuktalo dudu odbija, izbjegava, baca…glodje sve zivo, a dudi ni primirisati vise, ne kuzim…sve di mi je dosad pomagala - gotovs!

Ne odbija, nekad je gurne sastrane i žvače kao batak 😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    29. Listopad 2022. 19:30

snjezanica

Bok cure! Naisla sam na temu skroz slucajno 😃
    Koliko su stare vase srecice?
    Moja Viktorija ima 9 mj ❤ (navrsila jucer)
    Tipkamo se i dalje…

Dobrodošla mala vršnjakinja 🤩
    Moja curka za 10ak dana ima 10 mjeseci.

3 MPO postupka
    💜 01/22.

bibi
    29. Listopad 2022. 20:28

Moja zenska kaka svaki dan po par puta. Nekad 2, nekad 5😊 Sto vise kaka guza se vise crveni. 
    Dudu mi ne odbija. Al ja dudu dam samo za spavanje i u  kolicima. Nema bas naviku kroz dan ju cuclati. 
    Opet je krenula gristi si usnicu, sto znaci da joj krecu zubici opet. Valjda gornje jedinice… I kad su ti dani glodje apsolutno sve sto joj se nadje na putu. I inace je mali bager al sad posebno. 
    Pocela je, osim pljeskanja, mahati ljudima kad dolaze i odlaze, preslatko nesto😊 
    Dobrodosla mala Viktorija, na pravom si mjestu. Tu su bebice sezona zima 21./22.😊

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.