https://www.babycenter.hr/britax-romer-autosjedalica-i-size-61-105-cm-i-size-dualfix-m-moonlight-blue-860853.html
Samo je moja siva.
Zasto sam kupila do 18kg, a ne više? Nekako računam da bi taman drugo dite trebalo dobit ovu, a miška veću 😂😂
3 MPO postupka
💜 01/22.
Vidi uru, a ja guglam 😂😂 jer me muči da ne dam krivi savjet
-
Da, dobro je. Potrebne su najmanje 2 platne liste, a ne 3 ali to znači rad kroz 3 mjeseca (gore kod mene onda korekcija s 01.05. na 01.04)
-
Platna lista za deseti mjesec nece uci u obracun jer se placa isplacuje u studenom a tad su vec otvorene komplikacije. Osim ako vam se plaća ne isplaćuje zadnji dan u mjesecu za taj mjesec. Ne znam nikoga s tom situacijom….
Ne gleda se isplata u mjesecu u kojem su otvorene komplikacije pa makar plaća bila npr. 05. u mjesecu, a komplikacije otvorene 25. u mjesecu.
-
Iako mene i dalje kopka brojka 3 😂 pa UVIJEK zovnite i pitajte HZZO. Mene ova situacija nije puno zanimala jer je sansa mala da mi se to dogodi zbog dijagnoza 😂😂
Hvala na info 🙂
havanalalalasve si dobro napravila, ja sam i zvala HZZO, potvdrili su mi da treba odraditi 3 mjeseca kako bi se dobile 2 isplate. Samo da te kratko pitam, nije ovo tema za to ali kad nema privatnih poruka ovdje. Koliko nakon poroda si ostala trudna i je sve ok za sad?
Upitnica, ako za vrijeme dok radim se desi da koji dan moram na bolovanje, to onda ide 70 posto od ugovorene satnice, jer nemam prosjek?
Jedna od prvih stvari koje sam pomislila nakon sto sam se malo sabrala oko ovoga bila je: samo da nova beba ne zeza za jesti 🤣🤣🤣
Miš je počeo kašljat jučer, smije li on išta osim čaja od sljeza? Mislim da još ne može sirupe.
Proslo je tocno godina dana od poroda. Zasad je sve ok, uloziva sam prst ali to se kao smatra normalno za viserotkinje pa zasad nije zatrazenio mirovanje, nadam se da i nece..🙏🏻
Cure, ima li tko kisobran/sportska kolica sklopiva jednom rukom ili zna pouzdano za neka kod kojih mogu malog drzati u jednoj ruci a drugom rukom ih sklapati/rasklapati? Pretrazujem internete, gledam videa, neka bih narucila da si olaksam zivot bez lifta a ne zelim kupiti macka u vreci Pa ako znate za neka iz prve ili druge ruke - thanks! :)
Ja dobivam jedna na posudbu za par dana pa cu ti javit koja i kako se sklapaju 😄
3 MPO postupka
💜 01/22.
Kupili smo Omron inhalator, moram inhalirat miša zbog kašlja. Pedijatrica se začudila kako s dvoje male djece nemamo doma inhalator pa eto sad imamo. Inace je 555 kn u ljekarni, nisam htjela posuditi nego neka imamo svoj. Javim kakav je.
S kišobran kolicima nemam dobra iskustva☹️
08/2019.💙
02/2022. 💚
07/2023. 💗
Cure, ima li tko kisobran/sportska kolica sklopiva jednom rukom ili zna pouzdano za neka kod kojih mogu malog drzati u jednoj ruci a drugom rukom ih sklapati/rasklapati? Pretrazujem internete, gledam videa, neka bih narucila da si olaksam zivot bez lifta a ne zelim kupiti macka u vreciPa ako znate za neka iz prve ili druge ruke - thanks! :)
Mi imamo Kišobran kolica Tourer
Evo nekih pojedinosti:
- Kompaktno i jednostavno sklapanje
- Sa sigurnosnim pojasevima, prozracni krovic
- Za dijete od 6 + mj, do maksimalno 15 kg djetetove tezine
- Prilagodljiv naslon sjedala i oslonac za noge
- Prednji kotaci okrecu se oko okomite osi
- Prednji kotaci mogu se blokirati
- Tezina kolica samo 6,5 kg
- Kosara za kupovinu
- Podstavljeni remeni
- Sklopljena kolica mogu se vuci za rucku koja se izvlaci
I garancija je 1g. Kolica smo kupili u BabyCentru.
Da ne meljem tu i pisem romane🤣🤣 procitaj sve na linku: https://www.babycenter.hr/fillikid-kisobran-kolica-tourer-nature-melange-a-s600-09-819684.html
👩: 30 🧔: 31
~ Children give importance to your life ~
1. 💙 Adam
2. 💙 Šimun
Ja od pocetka imam dobra kisobran kolica jer zivim na 4.katu bez lifta i dugo sam o tome mozgala. Nisam htjela kupovati dva puta kolica. Odlicna su. Dok nam susjed nije dao da parkamo u garazi (do nedavno) ja sam s njom na rukama sklapala kolica. Cybex eezy s twist+2. Mi smo jako zadovoljni.
Inace na IG ti je zenska koja besplatno savjetuje za kolica. Strollerica se zove. Posaljes poruku, ona ti vrati upitnik i nakon toga da preporuku. Super simpa je.
Curka 🤍 - 17.01.2022.
E da, meni je bitno bilo da dobro funkcioniraju i po makadamu i nerevnim terenima. Inace ima i nesto laksih .
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Upitnica tnx za autosjedalicu. To si uzela na ovak nekom popustu ili nabasala na bolji? I uz to moram i isofix bazu jel?
Curka 🤍 - 17.01.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji