Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    03. Studeni 2022. 10:13

Moja se jutros probudila prije osam, a ja bi jos spavala. 
    Pomicanje sata- jedino sto ranije zaspe. Čak sad nadem sat vremema navece za sebe. 
    Puze, dize se, ide za menom  na wc  ili u kuhinju. 
    Sad  je nesto nervozna, ljiti  se ne mogu odgonetnut sta je..valjda zubuc muci i dalje. 
    Jucer je odspavala pola sata u kindrepetu po danu.
     Probudila se ,samo se javila da dodem po nju. 
    Ako spava sama po danu ,onda spava pola sata, ako ja legnm pored nje onda moze i 2 sata maznut. I dopodne ,i popodne
    Dize se i sve dulje stoji na nogama. 
    Sve bolje govori ma ma kad je ljuta. Jedino me onda zove. Inace ba ba i O O O glasanje. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tigrica
    03. Studeni 2022. 10:19

Nedavno sam kupila ovlazivac difuzer za zrak (morali smo maknut kantice sa radijatora sa vodom ), ide cista voda dok ne kupim  ravensaru u apoteci, dobila sam preporuku da je dobra za  imunitet. Inhalator nismo kupili jos...

• Clarissa
    03. Studeni 2022. 10:25

Ojoj melani, suosjecam za temperaturu i te muke zbog refluksa kod nas, super da nije urinoinfekt, drago mi je da prolazi. I woohoo za spavance! 
    Tigrice sam ti gledaj kako da i sebi olaksas :) Upitnice moze biti da je regresija. Kod nas bile dvije ful mirne noci, spavao do negdje pol 7, nocas opet par vristecih budjenja jer je ocito sanjao nesto. Predpar dana niknuo konacno zubic dolje pa je on mirniji, mislim da mu gel ginginox pomogao, nije cijeli izasao ali se vidi ostra bijela kljovica. 
    Joj uspavam ga sad, ali netko od susjeda izgleda ima radove jer sve dumi od busenja zida grrrrrr, evo se probudio i nervozira naravno :(  

• Clarissa
    03. Studeni 2022. 10:28

Melani sad vidim, pa to je breaking news!! :) Cestitam!

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 10:31

Tigrice, tako i moja! Sama spava kraće, kraj mene (ili još bolje - na meni!) može i preko 2h. Nekad puszim jer uživam i znam da će u roku keks doć faza kad ja neću bit najdraža osoba, al nekad imam i drugog posla (piškiti!) 😁
    -
    Melani, mi smo tek 2 od 3 cjepiva, a sad  10mj. Ako sve bude ok, za 2tj i zadnje. Važno da ih primi pa kad bude. 
    -
    Clarissa, i meni se čini da je mojoj lakše čim zubić proviri. Ona grize usnice, daljinski, tetre, ogradu krevetića i sve ikad. Al zasad smo dobro prošli s nervozom. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 10:36

melani32

Cure, tipkamo se već dugo a anonimno je pa je lakše neke stvari reći. Imam potrebu napisat ovdje, mislit ćete da nisam normalna i ja trenutno tako mislim ali evo nas je prošli tjedan iznenadio i šokirao jedan pozitivan testić. Na trudnoću. Danas je to onda 6 tjedana, čekam pregled 16.11. Bili smo strašno šokirani jer smo pazili jako jako, doduše prirodnom metodom ali bez ijedne omaške. Sa mišem je to bilo kao pazimo ali ne baš prerevno pa ako nešto bude isto ok. Nakon par neprospavanih noći mi smo odlučili da idemo u ovu avanturu pa što bude samo da ja budem zdrava i da izdržim novu trudnoću tako brzo. Ako sve bude ok razlika će biti 16 mjeseci. Troje djece ispod 4 godine. Samo da imamo snage i zdravlja pa ćemo valjda nekako.

Da nije Clarissa komentirala, ovo bi mi promaklo.
    -
    Čestitam!! ❤🥰 Bit će izazovno, al možda te hormoni puknu na najljepši način pa sve bude i lakše. 
    Imam tri sestre i ne bi ih ni za što dala iako je mami sigurno nekad bilo za bacit se s mosta 😂
    Baš mi je drago da je već krenuo drugi krug iako si ti jedina rekla da si prilično sigurna da so gotova 😂😂

3 MPO postupka
    💜 01/22.

• Jelle88
    03. Studeni 2022. 10:44

Već sam dvaput istipkala kilometarski post i uopće mi nije poslalo! Joj, jesam bila ljuta! Trebat ću vaše savjete za nešto, ali to ću kasnije- kad uspijem napisati što me muči! Sad sam se javila samo nabrzaka da čestitam Melani! 

• Upitnica_Split
    03. Studeni 2022. 11:04

Jelle88

Već sam dvaput istipkala kilometarski post i uopće mi nije poslalo! Joj, jesam bila ljuta! Trebat ću vaše savjete za nešto, ali to ću kasnije- kad uspijem napisati što me muči! Sad sam se javila samo nabrzaka da čestitam Melani!

Nekad ne pošalje baš zato šta je velik post. Natipkaj pa razlomi u 2. 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

melani32
    03. Studeni 2022. 11:07

Hvala cure🙂 I meni je prečudno da sam baš ja prva započela novi krug, stvarno smo ispali neuki seljaci koji ne znaju osnove biologije. A tek reakcije okoline, zezanje prijatelja, ma neću ni razmišljati, nećemo nikome ni reć dok ne skuže sami. A i rano je to još tko zna na što će izaći. Hormoni su čudna stvar jer kad smo stavili točku na odluku da idemo u to oprala me sreća i mir. Morat ću negdje utrpat 3 mjeseca rada da zadržim naknadu koju imam i svašta nešto nas čeka ali dobro nekako ćemo 🙂

08/2019.💙
    02/2022. 💚
    07/2023. 💗

Tigrica
    03. Studeni 2022. 11:07

melani32

Cure, tipkamo se već dugo a anonimno je pa je lakše neke stvari reći. Imam potrebu napisat ovdje, mislit ćete da nisam normalna i ja trenutno tako mislim ali evo nas je prošli tjedan iznenadio i šokirao jedan pozitivan testić. Na trudnoću. Danas je to onda 6 tjedana, čekam pregled 16.11. Bili smo strašno šokirani jer smo pazili jako jako, doduše prirodnom metodom ali bez ijedne omaške. Sa mišem je to bilo kao pazimo ali ne baš prerevno pa ako nešto bude isto ok. Nakon par neprospavanih noći mi smo odlučili da idemo u ovu avanturu pa što bude samo da ja budem zdrava i da izdržim novu trudnoću tako brzo. Ako sve bude ok razlika će biti 16 mjeseci. Troje djece ispod 4 godine. Samo da imamo snage i zdravlja pa ćemo valjda nekako.

I meni je ovo promaklo cestitam od ❤️.Jako ljepe vijest🥰. 
    Krenuo je drugi krug beba. 🤗😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.