Zimske mame i bebe 2021./2022.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    03. Studeni 2022. 17:10

Nasle se zemske iz racunovodstva :) :) Bas je dobro znati te neke stvari.
    Snjezanice drzite se!
    Difuzor - dobila na poklon, prvi put koristila nedavno kad se malac zastopao, isto ulje ravensare stavljala (bilo u poklonu jer smiju bebe udisati) i mogu reci da se pokazalo dobrim, kao da je on lakse disao preko dana, onda sam i par noci u spavacoj imala nekoliko sati prije spavanja ukljuceno. Vise nisam palila, ali mislim si opet upogoniti kad pojaca sezona grijanja. Inace stavljam mokar rucnik na radijator u dnevnoj, spavacu zasad vise ne grijem kako sam zimus dok je bio skroz mali. E da, zadnjih noci sam ostavljala prozor u spavacoj na kip, malac je u vreci za spavanje pa znam da je pokriven, a cini mi se da mu godi zrak nocni. Budem tako dok jos nisu one hladne noci.

Bru1502
    03. Studeni 2022. 18:22

Evo komentar samo da cestitam Melani na trudnoci. Nez ko ce sljedecu, ali znam ko nije. I da zelim nema stvari na vidiku od stalnog dojenja, pretvaram se skoro pa u muskarca lol 😂

Mateo 30.11.21

• Clarissa
    03. Studeni 2022. 18:47

Melani za puzanje si pitala - cini mi se kao da je do pred koji dan vecinom kao vojnik/guster raubao po podu iako je mogao i na sve 4, sad ga ulovim da podjednako koristi stilove 

Tigrica
    03. Studeni 2022. 18:56

Bru1502

Evo komentar samo da cestitam Melani na trudnoci. Nez ko ce sljedecu, ali znam ko nije. I da zelim nema stvari na vidiku od stalnog dojenja, pretvaram se skoro pa u muskarca lol 😂

Koliko ti je malac star? Ako si napisala ,ja sam zaboravila.

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Bru1502
    03. Studeni 2022. 19:14

11mjeseci 😄

Mateo 30.11.21

Tigrica
    03. Studeni 2022. 20:10

Koliko puta cica po noci?

Bru1502
    03. Studeni 2022. 20:15

Uh dosta ko novorodjence se budi prvo tri ure odspe, iza imam osjecaj svako 1ipo uru da se vrti il zakenjka, moram mu pocet utrpavat adaptirano po noci al je lukavac po danu mi to nikad ne upali, nece ni gutljaj. Svako vecer kazem neda mi se dic, sutra cu provat s bocom i tako odu dani haha

Mateo 30.11.21

Tigrica
    03. Studeni 2022. 20:49

Moja ima 8 ipo mjeseci. Isto mi nikako ne uspjeva prorijedit nocno cicanje. 
    Dam joj al kad ja idem spavat malo dohrane da si san produzim , i to sljaka do pola dva. Al iza toga se budi za cicu, bez obzra na dohranu.  I onda svaki sat i pol do dva. 
    Po danu sam prorijedit, al pi noci nee, neide. Mislila sam da imas kakav savjet. Imas isti nocni zivot ko i ja🤣🤣🤣🤣

Tigrica
    03. Studeni 2022. 21:15

Cure iz racunovodstva😉hvala na objasnjenju. Ne mogu radit od doma znaci moram se vratit na posao  , radit da bi isla na drugu bebu. Spasili ste me minimalca. Hvala vam .
    Snjezanica drzi se.
    Melani too ostani sa nama🤗

bibi
    03. Studeni 2022. 22:18

Evo i nas. Ne znam kako vi al kod nas se nervoza opet uvukla. Prije svake radnje dreka, puno po meni visi… cini mi se da ce neki novi set kljovica iako se nista ne vidi.
    Spavanje u kinderbetu- isto ko kod tebe Tigrice. Nema sanse jer je navikla na sirinu kreveta pa se izubija i onda deracina. Ako ikad krene normalno (citaj malo mirnije) spavati mozda pokusam ponovno.
    Spavanje opcenito- mi smo vec neko vrijeme na samo dva dnevna spavanca. Ujutro oko 9 i oko 13. Isto nakon toga izdrzi do navecer. Ako sam ja s njom puno bolje spava, ko i vasi.
    Inhalator i ovlazivac nemam al planiram kupiti. Inhalator su hvalili Omronov na staroj grupi. Ovlazivac sam napikirala neki u Lidlu, pa cu vidjet jel ima jos.
    Moja je gmizala relativno kratko, ali je u tom prijelaznom razdoblju kad je htjela biti posebno brza gmizala a inace pomalo puzala. Ovih se dana zabavlja laganim hodanjem uz namjestaj. Lijepo se spusta u cucanj, uzima igracke i sve. Jedino ne zeli hodati dok ju drzimo. Ne vjeruje nam prasica😂
    Snjezanica- jao meni, to je sad cisto prezivljavanje.
    Ja sam citav dan pod dojmom cure. Ova moja mala me bas uposlila ali stalno mi se muva po glavi tvoja trudnoca Melani😊 Nova bebica😊
    Kod mene nema sanse da desi, beba je meni dosla ko antibebi pilula😂, a muzu porod isto tako (jos uvijek prica o svoj toj krviiiii, jadan hahahhaha)😂😂😂 nigdje ni volje ni zelje….

Curka 🤍 - 17.01.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.