Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • franka007
    29. Srpanj 2024. 12:59

https://ibb.co/D7LchY7

šareni_oblak
    29. Srpanj 2024. 13:11

Franka divan trbuščić 🥰 
    Za ogtt, meni nije bilo tako grozno to za piti, voda sa kilu šećera, ništa strašno. Volim slatko pa mi nije toliko smetalo. Za limun sam čula ali nisam to radila. Mislim da se pretjeruje i plaši žene s tim. Nije fino ali brate nije ni gore od poroda. 
    BikMik to je normalno kad kihnes ili kasljes. Sve ti je u novom položaju i mijenja se. Ja se isto sva skupim kad kihnem jer baš zna zaboliti, pogotovo tak okrugli ligament od drugog tromjesečja. 
    .
    Koliko se sjećam, pokreti se broje tek od 30.tjedna. treba imati određen broj pokreta u nekom vremenskom razdoblju. Opet, sve ovisi i kakva je beba. Neka je beba aktivnija, neka mirnija. 
    Sada je još rano i bebe imaju puno mjesta. Okrenu se možda leđima prema našem trbuhu i odmah puno manje osjetimo pokrete. Ako je posteljica sprijeda, još se manje može osjetiti. Ako ste zabrinute, pojedite nešto slatko, čašu hladne vode ili kavu i legnite. Nakon toga bi trebale osjećati bebu. Ali u ranijim tjednima nije ni to garancija jer je beba mala. Ja osjetim od nekih 16 tjedana gotovo svakodnevno. Sa 18 dva puna dana nisam osjetila i baš sam se uplašila. I onda se beba valjda okrenula i počela opet svakodnevno osjetiti. Neki dan sam ovdje napisala da me baš izudarala i sad opet manje osjećam, valjda se opet negdje okrenula 😂

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

nola95
    29. Srpanj 2024. 14:41

Franka slatki trbuščiiić ❤️A kaj se tiče OGTT meni je najgore to kaj večer prije od 19 nemrem jesti, tak mi je rekla da se pripremim..i standardno, izbjegavati slatkiše skroz dan prije.. al stvarno nije ništa strašno ni bolno, ni ja ne kužim frku oko tog..ak je nekom bilo teško ko porod onda su imali blaženi porod,blago njima🤣🙌🏻🙌🏻
    BikMik nezgodno je al navikneš na te bolove, poslije se premjeste u trbuh isto, u kasnijim tjednima..kod mene već sad par dana bočni mišići baaš bole točno od rastezanja..za sve živo kažu da je normalno u “drugom stanju” a nažalost dost je neugodnih pojava..proći će i to nek sam lijepo napreduju bebe🤗🤞🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• BikMik
    29. Srpanj 2024. 15:01

Hvala zene, ovo je najduze sto sam bila trudna, tako da def imam puno novog i za nauciti, a sve zivo zabrine od traumi ❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Teab1
    29. Srpanj 2024. 19:52

Hej curke,ipak me nije covid zaobiso al simptomi su blagi bogu hvala, moja buhtlica je danas iznimno aktivna tak da smo si pospikale,kisem svaki cas pa sam vise manje u fetus polozaju 😂, vise je ne osjecam kod mjehura i nemoram tolko piskit tak da vjerujem da se popela malo vise gore

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    29. Srpanj 2024. 22:45

Hvala cure 🥰 Tea čuvaj se i brzo ozdravi 🤗

• donna9
    29. Srpanj 2024. 23:26

Cure, trbuščići su vam preslatki🥰 
    Ja se nemam s čim pohvaliti, ne vidi se još ništa. I nemam nikakve simptome trudnoće osim umora pa me to malo brine. Bila bih mirnija da se nešto događa😅 Uz to sam zadnjih tjedan dana i bolesna, pijem antibiotike i jako se naprežem dok kašljem tako da sam baš zabrinuta za bebicu😭
    Sljedeći pregled mi je za 4 tjedna. Tad će proći 6 tjedana od zadnjeg. Razmišljam kad ozdravim da probam otići i ranije da se umirim, što vi mislite? 

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• hoyaa
    29. Srpanj 2024. 23:59

donna9

Cure,trbuščići su vam preslatki🥰
    Ja se nemam s čim pohvaliti, ne vidi se još ništa. I nemam nikakve simptome trudnoće osim umora pa me to malo brine. Bila bih mirnija da se nešto događa😅 Uz to sam zadnjih tjedan dana i bolesna, pijem antibiotike i jako se naprežem dok kašljem tako da sam baš zabrinuta za bebicu😭
    Sljedeći pregled mi je za 4 tjedna. Tad će proći 6 tjedana od zadnjeg. Razmišljam kad ozdravim da probam otići i ranije da se umirim, što vi mislite?

Znam da neki ne preporucuju, ali ja sam zbog anksioznosti izmedju pregleda narucila baby watcher (fetalni dopler) i kad si zabrijem da mozda nesto nije u redu poslusam bebino srce i mirna sam. Prvi put sam ju nasla s 10 tjedana, tako da vjerujem da bi i ti nasla :) 

• donna9
    30. Srpanj 2024. 00:09

hoyaa

donna9

Cure,trbuščići su vam preslatki🥰

Znam da neki ne preporucuju, ali ja sam zbog anksioznosti izmedju pregleda narucila baby watcher (fetalni dopler) i kad si zabrijem da mozda nesto nije u redu poslusam bebino srce i mirna sam. Prvi put sam ju nasla s 10 tjedana, tako da vjerujem da bi i ti nasla :)

Čula sam da to neki koriste, ali nisam znala da se može tako rano. Čini mi se skroz dobra ideja. Gdje si ga kupila? 

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Tinker 🌸
    30. Srpanj 2024. 05:18

Curke, na moru sam i uhvatila me panika. Skužila sam da mi je pored kreveta bio Raid sprej za komarce par dana, naravno nisam ga koristila, samo je stajalo pakiranje, ali opet 😵‍💫. Da li mislite da ima razloga za paniku? 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.