Hvala @Teab1 ☺️
A da vec sam nazvala tamo se isto ceka do 3 tjedna u Croatia Poliklinici, ne znam da li da pricekam anomaly za dva tjedna ili da ipak odem privatno😏
a ak se ceka bas 3 tjedna onda bolje pocekat anomaly pa ces vidjet kaj kazu 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Hvala @Teab1 ☺️
A da vec sam nazvala tamo se isto ceka do 3 tjedna u Croatia Poliklinici, ne znam da li da pricekam anomaly za dva tjedna ili da ipak odem privatno😏a ak se ceka bas 3 tjedna onda bolje pocekat anomaly pa ces vidjet kaj kazu 😊
A da, ovo cekanje je najgore… a pogotovo sada u trudnoci kada sve zelim saznati odmah😀
Cure ako kojaod vas uzima utrogestane vaginalno, da li ste imale odnose za vrijeme uzimanja? Meni je dok rekla da nastavim sa utricima (samo pred spavanje) ali kao mogu imati odnose jer sam zatvorena…
Hvala @Teab1 ☺️
A da vec sam nazvala tamo se isto ceka do 3 tjedna u Croatia Poliklinici, ne znam da li da pricekam anomaly za dva tjedna ili da ipak odem privatno😏a ak se ceka bas 3 tjedna onda bolje pocekat anomaly pa ces vidjet kaj kazu 😊A da, ovo cekanje je najgore… a pogotovo sada u trudnoci kada sve zelim saznati odmah😀
Cure ako kojaod vas uzima utrogestane vaginalno, da li ste imale odnose za vrijeme uzimanja? Meni je dok rekla da nastavim sa utricima (samo pred spavanje) ali kao mogu imati odnose jer sam zatvorena…
vjeruj mi znam, druga mi je trudnoca al ko da nije, tocno iscekivanje od pregleda do pregleda, postane lakse kad pocnes osjecat bebu, ti je mozda vec i osjecas
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Vec 10ak dana svaki 2-3 dan osjetim nesto nalik laganom škakljanju, meni je prvi put i ne znam da li je to to, uglavnom nakon jela. Nisu crijeva pa se nadam da je ipak bebica🥰
Leona hvala ti❤️ i drago mi je da imaš super svekrvu, mislim da je to divno i puno znači sigurno🤗 sretno s apstinencijom i da se čim prije povuče hematom 🤞🏻🍀
Bonnie čula sam za slučajeve da se fula spol, nije čak toliko rijetko kak mislimo. Mogu ti reći samo da je meni za sina već sa 14 tjedana rekao po tom kaj je vidio neki djelić da će biti muško i 4 tjedna kasnije se potvrdilo. Ali taj liječnik je jako iskusan npr. Sad sam kod doktorice koja evo s 19 tjedana nije mogla reći 100% jel curka il dečko pa čekamo sad još dva tjedna za potvrdu. Al slažem se da za dečke manje fulaju ili bolje reći rjeđe fulaju.🙂🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Leonahvala ti❤️ i drago mi je da imaš super svekrvu, mislim da je to divno i puno znači sigurno🤗 sretno s apstinencijom i da se čim prije povuče hematom 🤞🏻🍀
Bonnie čula sam za slučajeve da se fula spol, nije čak toliko rijetko kak mislimo. Mogu ti reći samo da je meni za sina već sa 14 tjedana rekao po tom kaj je vidio neki djelić da će biti muško i 4 tjedna kasnije se potvrdilo. Ali taj liječnik je jako iskusan npr. Sad sam kod doktorice koja evo s 19 tjedana nije mogla reći 100% jel curka il dečko pa čekamo sad još dva tjedna za potvrdu. Al slažem se da za dečke manje fulaju ili bolje reći rjeđe fulaju.🙂🤞🏻
A da neki su puno iskusniji ali imaju i 3D4D, tebi cestitam i nadam se da ce biti ono sto tajno prizeljkujes☺️, a doktoica koja je rekla da ne zna i da je mozda cura je na obicnom ultrazvuku gledala, a kada su rekli da je decko to je bilo sa 12 tjedana na anomaly 3D, tak da sam stvarno u kaosu ne znam kako cu docekati tih nekoliko dana do kontrole
Nece nesto ova traka da mi se vidi u potpisu, zana li mozda iko zasto?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Nece nesto ova traka da mi se vidi u potpisu, zana li mozda iko zasto?
Kopiraj BBCode( message boards) i stavi u potpisu.
BikMik hvala ti🥰🥰🥰♥️😘žao mi je što ne spavaš i što te boli, nadam se da će brzo biti bolje 🥰♥️😘
Teab super, drago mi je ♥️🥰😘ja se još uvijek predomišljam gdje bi išla, ali o Petrovoj nisam razmišljala. Ti misliš tamo? Ja nekako naginjem Vinogradskoj, sv Duh mi je najbliži, a za OB Zabok sam čula puno dobroga, ali mi je daleko pa ne znam ni sama☺️
Bonnie dobrodošla 🥰 iz mog iskustva bolji slikicu sam dobila iz bolnice, nego kod svoje ginekologice. Ako želite znati prije mislim da je najsigurnije otići na 3d privatno.♥️😘sad vidim da si napisala da imaš anomaly za dva tjedna, ideš privatno na anomaly ili u bolnicu? Mislim da bi ti morali tada jasno vidjeti🍀🤞🏻😘ja ih uzimam vaginalno i rekla je da ću ih morati uzimati bar do sljedećeg pregleda koji je 28.08.😅 i nismo imali odnose uopće od kad sam ostala trudna, zabranjeni su nam jer imam hematom. Zašto ti i dalje moraš uzimati ako je sve ok? Od 16tt posteljica preuzima proizvodnju progesterona...♥️😘
Nola hvala ti❤️naravno, puno znači🥰nadam se da će blagosloviti nakon sljedećeg pregleda, jer ako ne i dalje ću samo sanjati o tome🙈😅
BikMik možda ti je potpis predugačak, tako ni meni nije išlo, pa kad sam ga skratila uspjelo je❤️
...
Ja se danas sama zaputila po ostatak nalaza od petka, jer nikako nisu stizali kod doktora. I dalje je TSH ogroman 11,66 😔🥴sad me već malo strah, ali moram misliti pozitivno i nadati se da će na kraju ipak biti sve u redu🥹♥️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
BikMik hvala ti🥰🥰🥰♥️😘žao mi je što ne spavaš i što te boli, nadam se da će brzo biti bolje 🥰♥️😘
Teab super, drago mi je ♥️🥰😘ja se još uvijek predomišljam gdje bi išla, ali o Petrovoj nisam razmišljala. Ti misliš tamo? Ja nekako naginjem Vinogradskoj, sv Duh mi je najbliži, a za OB Zabok sam čula puno dobroga, ali mi je daleko pa ne znam ni sama☺️
Bonnie dobrodošla 🥰 iz mog iskustva bolji slikicu sam dobila iz bolnice, nego kod svoje ginekologice. Ako želite znati prije mislim da je najsigurnije otići na 3d privatno.♥️😘sad vidim da si napisala da imaš anomaly za dva tjedna, ideš privatno na anomaly ili u bolnicu? Mislim da bi ti morali tada jasno vidjeti🍀🤞🏻😘ja ih uzimam vaginalno i rekla je da ću ih morati uzimati bar do sljedećeg pregleda koji je 28.08.😅 i nismo imali odnose uopće od kad sam ostala trudna, zabranjeni su nam jer imam hematom. Zašto ti i dalje moraš uzimati ako je sve ok? Od 16tt posteljica preuzima proizvodnju progesterona…♥️😘
Nola hvala ti❤️naravno, puno znači🥰nadam se da će blagosloviti nakon sljedećeg pregleda, jer ako ne i dalje ću samo sanjati o tome🙈😅
BikMik možda ti je potpis predugačak, tako ni meni nije išlo, pa kad sam ga skratila uspjelo je❤️
…
Ja se danas sama zaputila po ostatak nalaza od petka, jer nikako nisu stizali kod doktora. I dalje je TSH ogroman 11,66 😔🥴sad me već malo strah, ali moram misliti pozitivno i nadati se da će na kraju ipak biti sve u redu🥹♥️
Hvala Leona89❤️🥰
Da anomaly imam u Bolnicu, a privatno sam zvala i trebam cekati 3 tjedna😏
Ne znam zasto i dalje nastavljaju dati utrogestan, na pocetku mi je doktorica dala zbog grceva, ali sam u Timu bez nositelja uvijek je drugi doktor pa samo odmahnu rukom i kazu nastavite do iduce kontrole… ja sam isto citala da ne vrijedi uzimati nadalje jer posteljica preuzima proizvodnju progesterona.
A sto se tice TSH Moja je sestra isto trudna i dali su joj terapiju euthyrox odmah na pocetku trudnoce… sada je sve ok. Da li ti imas terapiju ili ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji