Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    28. Srpanj 2024. 16:31

Leona hvala ti🩷
    Sareni oblak, Tea divne su vam bušice🥰
    Franka kužim te skroz, meni smetaju isto komentari te vrste jer nekad osjetiš da nisu onak iz običnog čuđenja neg da imaju neku primjesu otrovnosti..nenamjernu ili namjernu, osjeti se to..al slažem se s curama, na jedno uho unutra, na drugo van..meni je svekrva npr toksična jako po tom pitanju i uopće ne ulazim u razgovore s njom o trudnoći zbog toga..u prvoj me baš jako sekirala tak da sam naučila lekciju hehe
    Evo i mog trbuha, isto sam blizu polovice i nadam se da će drugi dio trudnoće brže proći od prvog 😄🤞🏻
    https://ibb.co/87VWp4y

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

šareni_oblak
    28. Srpanj 2024. 16:46

Leona89

Nola čestitam na curici🎉
    Donna meni je ovo bio pregled nakon 5 tjedana, da nisam išla na mini anomaly, tek bi sljedeći tjedan išla, a to bi bilo 6 tjedana. Stvarno je to dugo za čekati, tako da te razumijem🥹idem u ponedjeljak ali ne znam da li će me pregledavati🤷🏻‍♀️jako je bilo lijepo, pogotovo što je muž bio samnom pa je i on napokon vidio bebicu, baš smo sretni ❤️
    Šarenioblak samo uživajte. Lijep trbuščić😍♥️kad si počela osjetiti udarce? Jedva čekam taj osjećaj ❤️🥹
    Teab isto, lijep trbuščić 😍 ♥️
    Franka takve osobe bi zaobilazila u širokom luku, baš me ljuti to🥴pa nismo svi iste građe, ja sam imala koju kilu viška kad sam ostala trudna, imala sam škembicu u donjem dijelu trbuha. Sad sa 12tt si izgledam kao da sam u petom ili šestom mjesecu, mislim da stvarno ovisi kako je žena građena. Ja sam još dodatno napuhana od količina progesterona koji koristim, pa sigurno i to utječe. U svakom slučaju i ja uživam u svom trbuhu i baš me briga 😂Za tvoj problem ti ne znam pomoći, nadam se da će brzo proći ♥️😘

Hvala 🥰 sa nekih 16 tjedana sam prvi puta osjetila u prvoj trudnoći, tako i u drugoj. Ali to je poprilično rano, većinom žene koje su prvi puta trudne osjete tek oko 20 tjedana, tako da ne brineš ako osjetiš kasnije 😊

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    28. Srpanj 2024. 16:48

Mrvica722

Pitanjce cure jel imate nekada bol u vagini kao da vas netko uglom pika to prođe sad sam 11tjedana trudna…
    Sjecam se da mi je tako u u prvoj trudnoći bilo

I ja se sjećam toga ali tek nakon nekih 30 tjedana, ovako rano se ne sjećam baš. Doduše ja sam sa 12 tjedana u prošloj trudnoći imala bol u desnoj stidnoj usni i skroz nisko u trbuhu, u preponi praktički. Tad sam imala urinarnu infekciju. Ako ti potraje ili krene jače boljeti, provjeri s ginekologom

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

šareni_oblak
    28. Srpanj 2024. 16:50

nola95

Leona hvala ti🩷
    Sareni oblak, Teadivne su vam bušice🥰
    Frankakužim te skroz, meni smetaju isto komentari te vrste jer nekad osjetiš da nisu onak iz običnog čuđenja neg da imaju neku primjesu otrovnosti..nenamjernu ili namjernu, osjeti se to..al slažem se s curama, na jedno uho unutra, na drugo van..meni je svekrva npr toksična jako po tom pitanju i uopće ne ulazim u razgovore s njom o trudnoći zbog toga..u prvoj me baš jako sekirala tak da sam naučila lekciju hehe
    Evo i mog trbuha, isto sam blizu polovice i nadam se da će drugi dio trudnoće brže proći od prvog 😄🤞🏻
    https://ibb.co/87VWp4y

Divan trbuščić 🥰 baš lijepo za vidjeti 🥰

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

• franka007
    28. Srpanj 2024. 20:42

Leona slazem se, većinom i zaobilazim Al nekad je neizbježno🤭 Nola bas to, osjeti se neka otrovnost u tim komentarima, nikad ne znaš sto ljudi nose u sebi pa onda na drugima rješavaju svoje frustracije. I bas tak, na jedno uho unutra, na drugo van. 🤗 Neki dan kad sam bila na pregledu rekli su mi trik za oggt test, da doma nacijedim limuna i ulijem ga u tu tekućinu koju moramo popiti, i to kao ne utječe na rezultate testa. Jeste kad čule za to? Razmisljam si i kad raditi test, prije ili poslije mora, vjerojatno bolje prije jer ću moći malo pripaziti sta jedem a na moru nema dance da ću paziti 😂🤭

• BikMik
    29. Srpanj 2024. 08:21

Trbusici su divni, i ja ga vec imam u 11+0 ali vjerujem da je od Duphastona i Cyglogesta ma da bi ga najradije napuhala i svima rekla, ali ne mogu jos 😅
    Sad sam bila kod gin na 3 sec bukvalno, samo je pogledala srcanu aktivnost da se smirim jer je prosla bebica stala sa 10+4 i srceko kuca pravo 🥳
    Mene mavece posebno ujutro bude i muce grcevi u stomaku i napuhanost, a kad kihnem kao da pokida sve dole, kaze dr sve normalno. Jel stvarno :D? 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik
    29. Srpanj 2024. 08:43

I jos jedno, vjerovatno previse zabrinuto pitanje, prosle sedmice je beba mlatila rukicama bas, jutros je samo mirovala, to je ok?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• freyaa
    29. Srpanj 2024. 09:21

BikMik

Trbusici su divni, i ja ga vec imam u 11+0 ali vjerujem da je od Duphastona i Cyglogesta ma da bi ga najradije napuhala i svima rekla, ali ne mogu jos 😅
    Sad sam bila kod gin na 3 sec bukvalno, samo je pogledala srcanu aktivnost da se smirim jer je prosla bebica stala sa 10+4 i srceko kuca pravo 🥳
    Mene mavece posebno ujutro bude i muce grcevi u stomaku i napuhanost, a kad kihnem kao da pokida sve dole, kaze dr sve normalno. Jel stvarno :D?

Normalno je to, ja kad treba da kihnem ili kasljem sva se skupim 😅, manje boli.. 

• Mrvica722
    29. Srpanj 2024. 10:54

franka007

Leona slazem se, većinom i zaobilazim Al nekad je neizbježno🤭 Nola bas to, osjeti se neka otrovnost u tim komentarima, nikad ne znaš sto ljudi nose u sebi pa onda na drugima rješavaju svoje frustracije. I bas tak, na jedno uho unutra, na drugo van. 🤗 Neki dan kad sam bila na pregledu rekli su mi trik za oggt test, da doma nacijedim limuna i ulijem ga u tu tekućinu koju moramo popiti, i to kao ne utječe na rezultate testa. Jeste kad čule za to? Razmisljam si i kad raditi test, prije ili poslije mora, vjerojatno bolje prije jer ću moći malo pripaziti sta jedem a na moru nema dance da ću paziti 😂🤭

Mozes koju kap limuna a ne pretjerivat,znači začepi nos i eksaj to i dobro ja to svako malo radim i uopce nije tako grozno kao sta se drami

• franka007
    29. Srpanj 2024. 12:56

Mrvica722

franka007

Mozes koju kap limuna a ne pretjerivat,znači začepi nos i eksaj to i dobro ja to svako malo radim i uopce nije tako grozno kao sta se drami

A da, ja isto mislim da nije tako strašno Al svi govore da je to nešto najgore, čak gore i od poroda, a meni je prvi put pa nemam pojma 😂 BikMik ja ne osjetim bebu svaki dan, Tj nekad bude svaki dan aktivnije, nekad ništa 3-4 dana, bas sam pitala doktoricu kad bi trebala osjetiti stalne pokrete pa je rekla da je to sve individualno, nije svima isto, i beba je još jako mala. Mislim da tek kasnije, oko 30og tjedna bi trebale osjetiti stalne, svakodnevne pokrete. Sigurno cure kojima nije prva trudnoća bolje znaju.
    Probat ću uploadat slikicu ako uspijem 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.