Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    30. Srpanj 2024. 06:58

Tinker 🌸

Curke, na moru sam i uhvatila me panika. Skužila sam da mi je pored kreveta bio Raid sprej za komarce par dana, naravno nisam ga koristila, samo je stajalo pakiranje, ali opet 😵‍💫. Da li mislite da ima razloga za paniku?

apsolutno nikakvog mjesta panici nema,ja sam u 9 tt cistila kupaonu raznim kemikalijama sve sam to udisala i nista se nije desilo,kod tebe jos zapakiran nema sanse,opusti se, uzivaj i nema potrebe premjestat ga 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• hoyaa
    30. Srpanj 2024. 07:03

donna9

hoyaa

donna9

Cure,trbuščići su vam preslatki🥰
    Ja se nemam s čim pohvaliti, ne vidi se još ništa. I nemam nikakve simptome trudnoće osim umora pa me to malo brine. Bila bih mirnija da se nešto događa😅 Uz to sam zadnjih tjedan dana i bolesna, pijem antibiotike i jako se naprežem dok kašljem tako da sam baš zabrinuta za bebicu😭
    Sljedeći pregled mi je za 4 tjedna. Tad će proći 6 tjedana od zadnjeg. Razmišljam kad ozdravim da probam otići i ranije da se umirim, što vi mislite?
    Znam da neki ne preporucuju, ali ja sam zbog anksioznosti izmedju pregleda narucila baby watcher (fetalni dopler) i kad si zabrijem da mozda nesto nije u redu poslusam bebino srce i mirna sam. Prvi put sam ju nasla s 10 tjedana, tako da vjerujem da bi i ti nasla :)
    Čula sam da to neki koriste, ali nisam znala da se može tako rano. Čini mi se skroz dobra ideja. Gdje si ga kupila?

Ovdje https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/ :)

• Teab1
    30. Srpanj 2024. 07:57

hoyaa

donna9

hoyaa

donna9

Cure,trbuščići su vam preslatki🥰
    Ja se nemam s čim pohvaliti, ne vidi se još ništa. I nemam nikakve simptome trudnoće osim umora pa me to malo brine. Bila bih mirnija da se nešto događa😅 Uz to sam zadnjih tjedan dana i bolesna, pijem antibiotike i jako se naprežem dok kašljem tako da sam baš zabrinuta za bebicu😭
    Sljedeći pregled mi je za 4 tjedna. Tad će proći 6 tjedana od zadnjeg. Razmišljam kad ozdravim da probam otići i ranije da se umirim, što vi mislite?
    Znam da neki ne preporucuju, ali ja sam zbog anksioznosti izmedju pregleda narucila baby watcher (fetalni dopler) i kad si zabrijem da mozda nesto nije u redu poslusam bebino srce i mirna sam. Prvi put sam ju nasla s 10 tjedana, tako da vjerujem da bi i ti nasla :)
    Čula sam da to neki koriste, ali nisam znala da se može tako rano. Čini mi se skroz dobra ideja. Gdje si ga kupila?
    Ovdjehttps://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-ultragel-za-ultrazvuk-250-ml-4578/:)

ja sam ga osobno uzela preko fb marketa za 30 eura,radi super iako je polovan pa imas i tu opciju

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

nola95
    30. Srpanj 2024. 11:11

Tinker bez brige budi za zapakirani sprej, s puno više kemikalija se susretneš u običnoj šetnji dućanom npr, al sve to organizam profiltrira posebno dobro da ne dođe do bebe. Ne sekiraj se i uživaj na moru❤️
    Donna ako si zabrinuta i misliš da će te ubaciti prije na pregled zašto ne olakšati si..rani su tjedni i teško je bit opušten dok još ne osjetiš pokrete svakodnevno pa ak imas dobru doktoricu Iskoristi to 🤗znam curu koja je svako malo na hitnu išla sam da vidi bebu jer nije imala dr koja bi joj izašla u susret pa joj je to dodatno pojačavalo anksioznost..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    30. Srpanj 2024. 11:16

Kod mene je situacija da kad se probudim ujutro, beba bude visoko u trbuhu, ako sam spavala na leđima.. osjetim pokrete u razini pupka, al kroz dan je većinom baaaš nisko. U prvoj trudnoći malac se lijepo pomicao prema gore, sad mi je skroz drukčiji osjećaj, em me lupa nisko em stalno pišat moram..valjda se tak okreće sad kad ima još mjesta za manevre🤣

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nyssa_
    30. Srpanj 2024. 11:52

Teab1

nyssa_

Teab1

nyssa_

Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
    Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*

a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
    nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂

Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
    Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
    Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha…
    tak si i htjela ak se ne varam jelda?
    kod mene kako kad, ima ga al ne u prevelikoj kolicini jos uvijek,sad je poceo malo vise i uvijek je prozirni.Strije, ja fkt mogu rec da neznam kaj su strije, nisam ih imala s L u trudnoci niti ih imam sad, valjda sam jedna od sretnica

Teab1, da da tak smo htjeli! :)
    Čestitam svim novim trudnicama, a najviše vama koje ste najduže čekale te plusiće i sigurne trudnoće. 
    Cure, kako ste? Ima li vas koje radite i planirate raditi do kraja? Jel kupujete već opremu i stvarčice za bebu? Ja to još ništa ne gledam jer prvo moram srediti sobu maloj da mogu krenuti s pripremama za našeg bebača. :) 
    Meni je pregled 1.8. i tad će mi uzimat briseve, a i konačno završavam s Duphastonima. Nadam se da se polip povuko jer sve rjeđe viđam krv/smeđarenje. 🙏 
    Ima li koja od vas nisku razinu trobmocita u krvi iliti trombocitopeniju? Ima neki način da to povisim? Radila sam krvne pretrage 2 puta u mjesec dana i baš mi je niska razina. :/

Naša srećica** 12/2021

• freyaa
    30. Srpanj 2024. 16:11

nyssa_

Teab1

nyssa_

Teab1

nyssa_

Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙

a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu

Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
    Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
    Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha…
    kod mene kako kad, ima ga al ne u prevelikoj kolicini jos uvijek,sad je poceo malo vise i uvijek je prozirni.Strije, ja fkt mogu rec da neznam kaj su strije, nisam ih imala s L u trudnoci niti ih imam sad, valjda sam jedna od sretnica
    Čestitam svim novim trudnicama, a najviše vama koje ste najduže čekale te plusiće i sigurne trudnoće.
    Cure, kako ste? Ima li vas koje radite i planirate raditi do kraja? Jel kupujete već opremu i stvarčice za bebu? Ja to još ništa ne gledam jer prvo moram srediti sobu maloj da mogu krenuti s pripremama za našeg bebača. :)
    Meni je pregled 1.8. i tad će mi uzimat briseve, a i konačno završavam s Duphastonima. Nadam se da se polip povuko jer sve rjeđe viđam krv/smeđarenje.🙏
    Ima li koja od vas nisku razinu trobmocita u krvi iliti trombocitopeniju? Ima neki način da to povisim? Radila sam krvne pretrage 2 puta u mjesec dana i baš mi je niska razina. :/

I meni je pregled 1.8., i već lagana nervoza počinje..  Mislim da ce ti produžiti duphaston sve dok skroz ne prestane smedjarenje. Ne znam koliko dnevno koristis, ja sam sad na 2x2 utrogestana a bila sam do prošle sedmice na 3x3..

• donna9
    30. Srpanj 2024. 16:45

Teab1, Hoyaa, hvala puno za info. Sve sam bliže tome da ga naručim😅
    Nola95, privatno vodim trudnoću, moj dr. će biti na godišnjem, mislim se da možda odem negdje drugo u međuvremenu... Ajme jedva čekam period kad ću osjetiti pokrete🤣

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• BikMik
    30. Srpanj 2024. 18:39

freyaa

nyssa_

Teab1

nyssa_

Teab1

nyssa_

Meni je pregled 1.8. i tad će mi uzimat briseve, a i konačno završavam s Duphastonima. Nadam se da se polip povuko jer sve rjeđe viđam krv/smeđarenje.🙏
    I meni je pregled 1.8., i već lagana nervoza počinje.. Mislim da ce ti produžiti duphaston sve dok skroz ne prestane smedjarenje. Ne znam koliko dnevno koristis, ja sam sad na 2x2 utrogestana a bila sam do prošle sedmice na 3x3..

Ja sam danas narucila, samo drugi model, iako muz nije nikako za to 🫣😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Teab1
    30. Srpanj 2024. 18:53

BikMik

freyaa

nyssa_

Teab1

nyssa_

Teab1

nyssa_

I meni je pregled 1.8., i već lagana nervoza počinje.. Mislim da ce ti produžiti duphaston sve dok skroz ne prestane smedjarenje. Ne znam koliko dnevno koristis, ja sam sad na 2x2 utrogestana a bila sam do prošle sedmice na 3x3..
    Ja sam danas narucila, samo drugi model, iako muz nije nikako za to 🫣😅

koji si tt? nema nis lose u bw sam ak si panicar onda zna bit frkovito dok se srceko ne nade😅

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.