BikMik hvala ti🥰🥰🥰♥️😘žao mi je što ne spavaš i što te boli, nadam se da će brzo biti bolje 🥰♥️😘
Teab super, drago mi je ♥️🥰😘ja se još uvijek predomišljam gdje bi išla, ali o Petrovoj nisam razmišljala. Ti misliš tamo? Ja nekako naginjem Vinogradskoj, sv Duh mi je najbliži, a za OB Zabok sam čula puno dobroga, ali mi je daleko pa ne znam ni sama☺️
Bonnie dobrodošla 🥰 iz mog iskustva bolji slikicu sam dobila iz bolnice, nego kod svoje ginekologice. Ako želite znati prije mislim da je najsigurnije otići na 3d privatno.♥️😘sad vidim da si napisala da imaš anomaly za dva tjedna, ideš privatno na anomaly ili u bolnicu? Mislim da bi ti morali tada jasno vidjeti🍀🤞🏻😘ja ih uzimam vaginalno i rekla je da ću ih morati uzimati bar do sljedećeg pregleda koji je 28.08.😅 i nismo imali odnose uopće od kad sam ostala trudna, zabranjeni su nam jer imam hematom. Zašto ti i dalje moraš uzimati ako je sve ok? Od 16tt posteljica preuzima proizvodnju progesterona…♥️😘
Nola hvala ti❤️naravno, puno znači🥰nadam se da će blagosloviti nakon sljedećeg pregleda, jer ako ne i dalje ću samo sanjati o tome🙈😅
BikMik možda ti je potpis predugačak, tako ni meni nije išlo, pa kad sam ga skratila uspjelo je❤️
…
Ja se danas sama zaputila po ostatak nalaza od petka, jer nikako nisu stizali kod doktora. I dalje je TSH ogroman 11,66 😔🥴sad me već malo strah, ali moram misliti pozitivno i nadati se da će na kraju ipak biti sve u redu🥹♥️Hvala Leona89❤️🥰
Da anomaly imam u Bolnicu, a privatno sam zvala i trebam cekati 3 tjedna😏
Ne znam zasto i dalje nastavljaju dati utrogestan, na pocetku mi je doktorica dala zbog grceva, ali sam u Timu bez nositelja uvijek je drugi doktor pa samo odmahnu rukom i kazu nastavite do iduce kontrole… ja sam isto citala da ne vrijedi uzimati nadalje jer posteljica preuzima proizvodnju progesterona.
A sto se tice TSH Moja je sestra isto trudna i dali su joj terapiju euthyrox odmah na pocetku trudnoce… sada je sve ok. Da li ti imas terapiju ili ne?
u Vinogradskoj radim i moje iskreno misljenje, zene su bile zadovoljne, al nakon poroda 4 zene u istoj sobi bebe nagurane,hrana bljutava, sestre li la,posjeta nemaPetrova-pratnje nema osim ako si sama u predradaoni posjete su dozvoljene svaki dan, hrana isto tak nekak li la, al osoblje se jako trudi da ti bude ugodno na porodu rodila tamo 2022 prvi put rodit cu opetZabok je dobar al dalje od tog neznam nista
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Nece nesto ova traka da mi se vidi u potpisu, zana li mozda iko zasto?
Kopirala si prvi link, a trebas drugi - BBCode
Jutro cure! Mene su napali lažni trudovi oko pola 7. Nisam ih imala u prvoj trudnoći uopće ovako, da bi mi ostali u sjećanju. Baš sam pošizila od straha, al još je muž bio doma prije posla pa smo istražili skupa i smirila sam se. Osjećaj je kao da moram na wc obavit veliku nuždu,sa obje strane trbuha me stisne. Nije ni blizu bolno kao pravi trud, više kao bolna probava. Imam redovito stolicu, bar zadnjih dana. Uh, grozno mi je ovo. Probala sam leći odspavati par puta i svaki put se ponovilo, a otkad sam ustala hodati, pa sjela na trosjed ništa više.. a taman danas mi malac duže spava pa sam mogla i ja 😅
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Jutro cure! Mene su napali lažni trudovi oko pola 7. Nisam ih imala u prvoj trudnoći uopće ovako, da bi mi ostali u sjećanju. Baš sam pošizila od straha, al još je muž bio doma prije posla pa smo istražili skupa i smirila sam se. Osjećaj je kao da moram na wc obavit veliku nuždu,sa obje strane trbuha me stisne. Nije ni blizu bolno kao pravi trud, više kao bolna probava. Imam redovito stolicu, bar zadnjih dana. Uh, grozno mi je ovo. Probala sam leći odspavati par puta i svaki put se ponovilo, a otkad sam ustala hodati, pa sjela na trosjed ništa više.. a taman danas mi malac duže spava pa sam mogla i ja 😅
meni se to isto dogada, dakle identicno, kaj istrazivanje pokazalo? pretpostavljam normalno? S Leom mi se isto u tim nekim tt pocelo dogadat al nisam bas tak osjecala vise ko da mi se malo maternica stisnula
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Jutro cure! Mene su napali lažni trudovi oko pola 7. Nisam ih imala u prvoj trudnoći uopće ovako, da bi mi ostali u sjećanju. Baš sam pošizila od straha, al još je muž bio doma prije posla pa smo istražili skupa i smirila sam se. Osjećaj je kao da moram na wc obavit veliku nuždu,sa obje strane trbuha me stisne. Nije ni blizu bolno kao pravi trud, više kao bolna probava. Imam redovito stolicu, bar zadnjih dana. Uh, grozno mi je ovo. Probala sam leći odspavati par puta i svaki put se ponovilo, a otkad sam ustala hodati, pa sjela na trosjed ništa više.. a taman danas mi malac duže spava pa sam mogla i ja 😅meni se to isto dogada, dakle identicno, kaj istrazivanje pokazalo? pretpostavljam normalno? S Leom mi se isto u tim nekim tt pocelo dogadat al nisam bas tak osjecala vise ko da mi se malo maternica stisnula
Sve kaj smo iščitali upućuje na braxton hickse. I kod mene je takav osjećaj s maternicom al evo kak je stalo sve se opustilo. Normalno je sve dok nema nikakvog krvarenja. Valjda se priprema tijelo ranije jer je druga trudnoća? Žao mi je kaj se i tebi događa, ja skoro na hitnu išla. Kad se kod tebe prvi put pojavilo ak se sjecas?
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Jutro cure! Mene su napali lažni trudovi oko pola 7. Nisam ih imala u prvoj trudnoći uopće ovako, da bi mi ostali u sjećanju. Baš sam pošizila od straha, al još je muž bio doma prije posla pa smo istražili skupa i smirila sam se. Osjećaj je kao da moram na wc obavit veliku nuždu,sa obje strane trbuha me stisne. Nije ni blizu bolno kao pravi trud, više kao bolna probava. Imam redovito stolicu, bar zadnjih dana. Uh, grozno mi je ovo. Probala sam leći odspavati par puta i svaki put se ponovilo, a otkad sam ustala hodati, pa sjela na trosjed ništa više.. a taman danas mi malac duže spava pa sam mogla i ja 😅meni se to isto dogada, dakle identicno, kaj istrazivanje pokazalo? pretpostavljam normalno? S Leom mi se isto u tim nekim tt pocelo dogadat al nisam bas tak osjecala vise ko da mi se malo maternica stisnulaSve kaj smo iščitali upućuje na braxton hickse. I kod mene je takav osjećaj s maternicom al evo kak je stalo sve se opustilo. Normalno je sve dok nema nikakvog krvarenja. Valjda se priprema tijelo ranije jer je druga trudnoća? Žao mi je kaj se i tebi događa, ja skoro na hitnu išla. Kad se kod tebe prvi put pojavilo ak se sjecas?
onda je za prezivjet 😅
Sa L negdje 19,20 tt, sad s njom evo kak sam je cesce i jace pocele osjecat tak su mi i bh krenule naci negdje kraj 17 pocetak 18 tt,i sto sam aktivnija to mi je neugodnije
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav svima. 😊 Evo da se i ja javim. 11+5 danas, na mirovanju od prvog pregleda, preventivno zbog proslog missed ab, niskih trombocita, a sad se i neki hematomček pojavio. Malo je reci da zivim od pregleda do pregleda. Sretno svima🍀
Cure, evo mene s dobrim vijestima! Dobila sam rezultate Nifty testa, za sve je low risk i stiže nam dečkić!💙
Sad mogu bez brige na GO i na more i baš se veselim! Ugodan vikend svima! :*
a imate curku ili decka? mozak u banani pa sam zaboravila 😅, cestitke na deckicu
nola - nemrem ti rec kolko puta sam muzu rekla kad ce vise ta zima 😂
Imamo doma curku, a sad nam stize dečko! Za sad dobro to prihvaća pa se nadam da ce tako i ostati.:))
Iscjedak, kod mene je isto bas jako. Proziran ili bijel, al jako obilan. Kako inace znam i krvariti, stalno sam u strahu da se radi o krvi pa budem na wc-u svakih sat vremena. :/
Strije- bas mi je stigla neka visoko hvaljena krema iz SAD-a pa cu veceras krenuti s tim i nadam se da bude ok. U prvoj sam koristila Biobaza mama mast bas svaku vecer, ali ostale su mi strije na desnoj strani trbuha…tak si i htjela ak se ne varam jelda?
kod mene kako kad, ima ga al ne u prevelikoj kolicini jos uvijek,sad je poceo malo vise i uvijek je prozirni.Strije, ja fkt mogu rec da neznam kaj su strije, nisam ih imala s L u trudnoci niti ih imam sad, valjda sam jedna od sretnicaTeab1, da da tak smo htjeli! :)
Čestitam svim novim trudnicama, a najviše vama koje ste najduže čekale te plusiće i sigurne trudnoće.
Cure, kako ste? Ima li vas koje radite i planirate raditi do kraja? Jel kupujete već opremu i stvarčice za bebu? Ja to još ništa ne gledam jer prvo moram srediti sobu maloj da mogu krenuti s pripremama za našeg bebača. :)
Meni je pregled 1.8. i tad će mi uzimat briseve, a i konačno završavam s Duphastonima. Nadam se da se polip povuko jer sve rjeđe viđam krv/smeđarenje.🙏
Ima li koja od vas nisku razinu trobmocita u krvi iliti trombocitopeniju? Ima neki način da to povisim? Radila sam krvne pretrage 2 puta u mjesec dana i baš mi je niska razina. :/
Hej. Imam ja trombocitipeniju, ali vec od ranije. Nekih godinu i pol znam za nju. Prosla sam sve moguce i nemoguce pretrage, cak i biopsiju koštane srzi, ali uzrok nije nađen. Bila sam kod hematologa prosli tj, veli samo da treba cesce kontrolirati, ako padnu ispod 50 ide terapija. Trenutno su mi 70, a bili su i niži od toga. Tebi se pojavila u trudnoci ili vec ranije? Bila si kod hematologa?
Jutro zenice, moj mali budan od pol 5 pa evo ko da vec imam dvoje djece,dakle krepana sam 🥱 eto gledam psice u ophodnji i pitam se zasto moj sin nevoli san,sljedeci petak mi je kontrola pa sam vec sam tjedan dana unaprijed na iglama 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ajme tako se mala od sestre budi u 5-6h i aktivna je cijeli dan🙈 ne znam od kud im je ta energija. A ja isto ne spavam dobro od kada sam trudna, ne znam zasto budim se vise puta po noci sto zbog wc-a, a nekad i ovako i onda samo ležim i nerviram se.
Bit ce sve dobro na kontroli Teab1🤞🏼🫶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji