Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    24. Srpanj 2024. 14:02

Tratinčica12

Pozdrav cure 🌸 redovno čitam, slabije pišem 🙈

Jučer sam bila privatno na kontroli. Sve je u redu, mjere odgovaraju tjednima. Grlić je isto gledala, sve ok, dužina dobra, nema rizika od prijevremenog poroda i sl.
    Upalila je i 4D. Muž je bio sa mnom. Oduševljen je kako tako malo biće, a sve ima i sve se fino vidi. Čudesno baš ✨️💙 vidjeli smo i lice u 4D. Češka se po bradi. Kaže muž da će i ovaj biti neki filozof 😅😅
    —-
    Što se tiče korone, mi smo imali 2021 kad je dječak imao 2ipo mjeseca. On je bio bez simptoma, sve super. Ja pod temperaturom oblijetala oko njih dvojice i sve klasika radila. Muž je pisao oporuku i umirao danima 😅
    Tea, držim fige da brzo prođe i bude sve ok! 🍀💗
    —-
    Niski tlak - imam ga i ja. Jučer 100/60. Inače imam niži, pa sam se nekako naučila nositi s tim 🤷‍♀️

sam se nasmijala na opasku s muzem 😂, tak nekak i kod mene
    franka-priznajem jutros bila oko 39,al eto ga sad pod antipireticma ruka visi a on jauce, sav si je jadan 😂tlak- na zadnjoj kontroli kad sam dosla bio 140/90 posle pregleda mjerili ponovo 110/70,inaca sam i ja niskotlakas al svaki pregled meni tlak skoci, u prvoj trudnoci pred kraj mi je svaki pregled tlak bio ekstremno visok nakon pregleda i ctga ko da  nis nije bilo, nervi mi prorade svaki put valjda, sta se ostalih poteskoca tice hvala bogu ih nemam, cak ni kile nisam nis dobila stojim na istom,necu se đinksat al prestalo je i silno povracanje od ovog tjedna tak da ko da nisam trudna

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• BikMik
    24. Srpanj 2024. 14:14

Cao cure, nisam se ni ja odavno javljala, pa da se malo pojadam 😅
    Migrene me muce nazalost, mislila sam da ce stati u trudnoci, medjutim sedmicno bar jednu imam. Pridruzujem se grupi ekstremnih niskotlakasa 😎, ujutro sve sjedeci radim i moram popiti puno da bi iole mogla mrdati. Uz u ponedeljak je bio super, rekla me je i u ponedeljak kratko pogledat jer sam svoju prcu bebu izgubila na 10+4, a u ponedeljak ce biti 11+0, pa da me smiri u ovom kriticnom periodu. Jedva cekam da ovih 12 sedmica prodje, em da budem.opustenija, em da prestanem sa progesteronima, em da mogu reci na poslu napokon da ne misle da sam bezveze stalno bolesna 😅. Inace smo presretni i najradije bi samo lezala i mazila bebu 🤗❤️

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Leona89
    24. Srpanj 2024. 16:27

Pozdrav drage trudnice🥰☺️
    Nadam se da me primate u svoj mali čopor☺️ Termin poroda mi je 06.02.2025.♥️
     Beba iz IVF-a, postupak je bio u Pragu, donacija spermija, muž ima azoospermiju, bili smo na operaciji M-tese prije toga i nažalost ništa nije nađeno, pa smo se odlučili ovim putem i uspjelo nam je iz prve. Bog nas je pogledao nakon godina i godina patnje🥹
    U petak 26.07. idem na anomaly scan i kombinirani probir na Sv.Duh. Da li je koja od vas bila možda i da li znate hoće li pustiti muža samnom unutra? Voljela bi da i on vidi bebicu na UZV, jako mi je žao bilo što nije mogao samnom na prvi UZV kad se čulo ♥️, moja ginekologica tvrdi da im Beroš još uvijek nije skinuo klauzulu o pratnji još od doba Covida 🥴😵‍💫pa me isto zanima da li je i kod vas tako da muž ne smije u ordinaciju ili ga niste ni pokušavale uvoditi?
    Sorry na dužem postu. Sve vas lijepo pozdravljam ♥️♥️♥️♥️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Teab1
    24. Srpanj 2024. 17:46

Leona89

Beba iz IVF-a, postupak je bio u Pragu, donacija spermija, muž ima azoospermiju, bili smo na operaciji M-tese prije toga i nažalost ništa nije nađeno, pa smo se odlučili ovim putem i uspjelo nam je iz prve. Bog nas je pogledao nakon godina i godina patnje🥹
    U petak 26.07. idem na anomaly scan i kombinirani probir na Sv.Duh. Da li je koja od vas bila možda i da li znate hoće li pustiti muža samnom unutra? Voljela bi da i on vidi bebicu na UZV, jako mi je žao bilo što nije mogao samnom na prvi UZV kad se čulo ♥️, moja ginekologica tvrdi da im Beroš još uvijek nije skinuo klauzulu o pratnji još od doba Covida 🥴😵‍💫pa me isto zanima da li je i kod vas tako da muž ne smije u ordinaciju ili ga niste ni pokušavale uvoditi?

jaoooo, dobro dosla,i cestitam citala sam vas s te teme i divim se svima parovima do jednog, osobno nemamo tih problema pa neznam kako je al stvarno vam svaka cast, nek ti trudnoca bude uredna i da docekas svoju bebu 🥰, za to od covida je istina ni moj muz nije smo u ordinaciju pa smo otisli privatno i tamo su i muz i sin smjeli unutra 😊, sto se bolnica tice, petrova ne pusta vinogradska ne pusta sv duh znam da pusta na porodu al sad ovak na uzv mozda ak ih ljepo zamolis i to puste neznam

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Hypnoticpoison
    24. Srpanj 2024. 20:03

Pozdrav, curke!🥰🥰🤗🤗
    Primate li i mene u svoje društvance?😊😊
    Vidim, tu ima i mojih lavica sa teme potpomognuta oplodnja, pa njih posebno grliiiiimmmmm 🫂 i cmokam!😘😘❤️❤️
    Svima Vam želim sreću i da Vas bebice lijepo lupkaju i škakljaju u bušicama!🥰🥰🤗🤗❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Tratinčica12
    24. Srpanj 2024. 20:20

Cure, dobrodošle! 🎉🎉
    Predivno je pročitati vaše dobre vijesti 🩷 radujem se s vama! I želim vam urednu i školsku trudnoću ✨️💗
    --
    Isto nemamo takvih problema, ali sam dijete rođeno nakon 20 godina braka. Izmoljeno od Boga i jedva čekano, i znam kolika je to sreća 🌸🩷
    ---
    Kod moje ginekologice (Osijek) je moguće da partner jednom tijekom trudnoće bude prisutan na pregledu nakon 15 tt kad bude abdominalni UZV.

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Hypnoticpoison
    24. Srpanj 2024. 20:31

Leona89

Leona 😘😘🤗🤗❤️❤️
    Evo, i ja sam se ovdje pridružila.😊😊
    Moj suprug ide svaki put sa mnom u ordinaciju gledati bebicu.😊🤗 
    I u Zagrebu i tu kod mog ginekologa i nikad nam nitko nije rekao da ne smije unutra. Čak ga i sami pozovu.😊
    S tobom jedva čekam petak.😘😘🤗🤗❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• hoyaa
    24. Srpanj 2024. 20:43

Dobrodosle nove curke, cestitke i neka sve prodje glatko 😊 

Hypnoticpoison
    24. Srpanj 2024. 20:53

hoyaa

Dobrodosle nove curke, cestitke i neka sve prodje glatko 😊

Hoyaa hvala!🥰🥰🤗🤗
    I tebi sve najbolje i najljepše i da uživaš u trudnoći!🥰🥰❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Sunflower! 🌻
    25. Srpanj 2024. 08:30

nola95

Tea sretno i da se brzo oporavi maleni🤞🏻🍀
    Sunflower meni je bila ista vrijednost kao tebi i rečeno mi je da pazim sa slatkim. Primjenjivala sam dijetu za dijabetičare i onda tek sam počela primjećivati koja hrana me jako “crasha” i izbjegavam ju. Nisam radila još ogtt pa ne znam kakva je situacija trenutno ali se osjecam dobro pa se nadam da je sve kak treba biti. Uglavnom te namirnice s popisa (našla na netu) sam kombinirala za jela.
    Ima li koga da se bori s niskim tlakom? Meni je uvijek nizak al u trudnoćama je kritično. Obje su bile kroz ljeto pa i to ima utjecaja..

Nola95, tako nekako i ja radim, proucila sam malo te dijete za dijabeticare, forume i svasta nesto 😅
    Zapravo izbjegavam sve vrste bijelog brasna i mijenjam sa zdravijim alternativama i u puno manjim kolicinama (inace sam veliki obozavatelj tjestenine u svim oblicima 😅), sve slatko sam izbacila, i opcenito malo smanjila kolicine hrane koju pojedem, pogotovo u meduobrocima kad sam cesto znala pojesti s klincima tipa palacinke i slicno... izgubila sam skoro 4 kg vec u ova tri tjedna, sad sam na 64. Cak mi i odgovara ova prehrana, osjecam se manje napuhnuto i nekako bolje tako da svakako planiram tako do kraja. Nadam se samo da necu morati jos rigoroznije 😬Vidim puno novih curka i zelim dobrodoslicu i skolske trudnoce svima! 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.