Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    08. Travanj 2022. 12:33

Lida 🍀

Hvala curke na iskustvima, smanjila sam s kutije i pol postepeno na ove 3-4 pa mislim da cu se i njih lako otarasit… Sad me opet strah jer su me grudi prestale bolit, to mi je bio jedini simptom a od jutros ni njih vise ne osjetim 😔 valjda je sve ok…
    Inči cestitke na pregledu ☺️☺️

Lida, nisam doktor ali sam netko tko je upravo radi tog simptoma  u prvoj trudnoci panicno zvao svog ginekologa. Bol u dojkama  mi je bio jedini simptom i jedan dan su se skroz opustile, omlohavile se.. ja sva u panici, zovem i kaze mi da se ne brinem, da je svaka zena drugacija, da je to sve normalno, hormoni dozivljavaju velike promjene, tijelo se priprema pa prolazi kroz razlicite faze.. i to me je umirilo do iduceg pregleda.
    mislim da nakon dan, dva me opet pocelo boliti, pa se smjenjivalo, malo boli malo ne...i evo, Bogu fala sve bilo ok.
    Pricam samo svoje iskustvo, a ako te strah mozda mozes nazvati doktora da budes mrinija.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lida 🍀
    08. Travanj 2022. 12:35

Queen_of_North

Lida 🍀

Hvala curke na iskustvima, smanjila sam s kutije i pol postepeno na ove 3-4 pa mislim da cu se i njih lako otarasit… Sad me opet strah jer su me grudi prestale bolit, to mi je bio jedini simptom a od jutros ni njih vise ne osjetim 😔 valjda je sve ok…

Lida, nisam doktor ali sam netko tko je upravo radi tog simptoma u prvoj trudnoci panicno zvao svog ginekologa. Bol u dojkama mi je bio jedini simptom i jedan dan su se skroz opustile, omlohavile se.. ja sva u panici, zovem i kaze mi da se ne brinem, da je svaka zena drugacija, da je to sve normalno, hormoni dozivljavaju velike promjene, tijelo se priprema pa prolazi kroz razlicite faze.. i to me je umirilo do iduceg pregleda.
    mislim da nakon dan, dva me opet pocelo boliti, pa se smjenjivalo, malo boli malo ne…i evo, Bogu fala sve bilo ok.
    Pricam samo svoje iskustvo, a ako te strah mozda mozes nazvati doktora da budes mrinija.

Ne znam vise jel me bole jer ih stalno pipkam ili ne bole uopce 😂😂 kad ih pustim jedno vrijeme na miru onda ih opet osjetim. Mozda sam si samo umislila ☺️
    Imas sad kakvih simptoma? ☺️☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Ribica12345
    08. Travanj 2022. 12:38

Lida 🍀

Tako ti je i meni. Cice su mi bile skoro jedini simptom, "nestajale su i vracale se". Probaj bez panike. Rano je jos, stignes skupiti sve gadne simptome :) 

Queen_of_North
    08. Travanj 2022. 12:46

Lida 🍀

Queen_of_North

Lida 🍀

Lida, nisam doktor ali sam netko tko je upravo radi tog simptoma u prvoj trudnoci panicno zvao svog ginekologa. Bol u dojkama mi je bio jedini simptom i jedan dan su se skroz opustile, omlohavile se.. ja sva u panici, zovem i kaze mi da se ne brinem, da je svaka zena drugacija, da je to sve normalno, hormoni dozivljavaju velike promjene, tijelo se priprema pa prolazi kroz razlicite faze.. i to me je umirilo do iduceg pregleda.
    mislim da nakon dan, dva me opet pocelo boliti, pa se smjenjivalo, malo boli malo ne…i evo, Bogu fala sve bilo ok.

Ne znam vise jel me bole jer ih stalno pipkam ili ne bole uopce 😂😂 kad ih pustim jedno vrijeme na miru onda ih opet osjetim. Mozda sam si samo umislila ☺️
    Imas sad kakvih simptoma? ☺️☺️

Simptome nemam nikakve , mozda su mi malo grudi cvrsce, ali zbilja maaaalo. Jedan dan me uhvatila mucnina lagana, drzala me pola sata i pustila.

Nastojim u ovoj trudnoci biti sto smirenija, u prosloj sam panicarila na sve, a sad nekako se trudim otpustiti brige i zivjeti svoj zivot. 
    Sada kada sam spomenila doktoricu u proslom postu, sjecam se jednom mi je, u moru mojih poziva i upita: da li je normalno ovo, ono, mozete li me opet pogledati, sto ako se desi ovo ono itd., da mi je rekla: Duso, opusti se i zivi... eto tako nastojim sada zivjeti 

2020- Nase prvo sunce ❤️

Mareeeee3112
    08. Travanj 2022. 12:57

Bok curke kako ste ...evo ja na poslu ...ugl još uvijek tu I tamo imam menga bolove ...rijetko ali imam.... imam takoder problem sa stolicom.... teške grudi... i iscjedak kremasti bijeli i to je to...tesko mi sjeda neka hrana ...  imam pregled u utorak pa Vam javim kako je proslo .

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lida 🍀
    08. Travanj 2022. 13:01

Ribice strah mi je prisutan zbog prethodnog spontanog u kojem isto nije bilo simptoma osim grudi a onda su i one prestale bolit. 😑 Ali u ovoj trudnoci sam puno opustenija zapravo, pijem i Duphaston preventivno pa se osjećam lakse. Mislim da sam si samo umislila jer od jutros samo o grudima razmišljam. I muz me vec cudno gleda 😂
    North e sad me bas zanima ima li smisla ona bapska prica kad je bez povraćanja trudnoca da ce biti musko, vidim da ti je u prvom slučaju tako bilo 😁 i muz mi tako kaze, opusti se i uzivaj... Ako se i desi nesto lose, prosli smo to vec, ali svejedno razmisljaj pozitivno i zaboravi da si trudna uopce ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    08. Travanj 2022. 13:03

Mare3112

Bok curke kako ste …evo ja na poslu …ugl još uvijek tu I tamo imam menga bolove …rijetko ali imam…. imam takoder problem sa stolicom…. teške grudi… i iscjedak kremasti bijeli i to je to…tesko mi sjeda neka hrana … imam pregled u utorak pa Vam javim kako je proslo .

Cekamo utorak s tobom, bit ce sve ok 😁

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    08. Travanj 2022. 13:13

Lida 🍀

Ribice strah mi je prisutan zbog prethodnog spontanog u kojem isto nije bilo simptoma osim grudi a onda su i one prestale bolit. 😑 Ali u ovoj trudnoci sam puno opustenija zapravo, pijem i Duphaston preventivno pa se osjećam lakse. Mislim da sam si samo umislila jer od jutros samo o grudima razmišljam. I muz me vec cudno gleda 😂
    North e sad me bas zanima ima li smisla ona bapska prica kad je bez povraćanja trudnoca da ce biti musko, vidim da ti je u prvom slučaju tako bilo 😁 i muz mi tako kaze, opusti se i uzivaj… Ako se i desi nesto lose, prosli smo to vec, ali svejedno razmisljaj pozitivno i zaboravi da si trudna uopce ☺️

eh, pa da, dok je prijateljica imala mucnine i povracala i rodila curicu. Ali, ja sam tesko nosila trudnocu, u smislu da bih se uspuhala, lako i brzo bih se umorila, dok je ona bila poletna, radila sve do zadnjeg dana skoro. Ja rodila svog princa od 4200 a ona od 3300 curicu. Bapska je prica da se muskici nose teze, a curice su lakse, ko ce sad znati. Nekome se bas tako poklopi. Ali, eto, svi znamo da je najbitnije zivo i zdravo.
    Svakako, doznala sam spol sa 16t, toga se bas sjecam. 

2020- Nase prvo sunce ❤️

Ribica12345
    08. Travanj 2022. 13:22

Lida 🍀

North e sad me bas zanima ima li smisla ona bapska prica kad je bez povraćanja trudnoca da ce biti musko, vidim da ti je u prvom slučaju tako bilo 😁 i muz mi tako kaze, opusti se i uzivaj… Ako se i desi nesto lose, prosli smo to vec, ali svejedno razmisljaj pozitivno i zaboravi da si trudna uopce ☺️

Sve znam <3 Ja sam to isto prosla. 2 puta. Nema mirne trudnoce nakon spontanog :( 

lil_me
    08. Travanj 2022. 13:45

Mare3112

Bok curke kako ste …evo ja na poslu …ugl još uvijek tu I tamo imam menga bolove …rijetko ali imam…. imam takoder problem sa stolicom…. teške grudi… i iscjedak kremasti bijeli i to je to…tesko mi sjeda neka hrana … imam pregled u utorak pa Vam javim kako je proslo .

Javi nam se 🥰🥰 
    Pitaj ju smije li se farbati,,,pitaš za prijatwljicu

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.