Pozdrav, evo i mene 🤣
Jedva sam se odlučila upisati na temu jer me strah da nešto neće biti u redu. U 11 mj sam imala biokemijsku,sad zadnja M je bila 4.3, i u prošli petak na 28i dan ciklusa debelo pozitivan test,ponovila u ponedjeljak ,također jako vidljiva crta. Cudno mi što tako rano tako jasne crte jer mi ciklusi nisu školski,do 40tak dana znaju šetati. Odnose smo imali samo dva puta,12.i 14.dan ciklusa,ili jedan dan gore dole,ne mogu se točno sjetiti,znači vjerojatno ranija ovulacija i kraći ciklus,jer nekad znam dobit čak i 27.dan a nekad 41.,ali većinom je neki prosjek 34-35 dana.
Danas sam po kalendaru 4+6 od zadnje M,pregled imam za neka 3 tjedna. Mene strah ponovno biokemijske,već sam pisala na drugoj temi,prošli put sam isto imala pozitivan test na 28.dan ciklusa,slaba druga crta,a 35.sam procurila i M je trajala skoro 10 dana. Ovaj put su crte bile ful jake ,što me malo tješi jer pretpostavljam da je to veća razina bete. Samo da sve prodje u redu.
Želim vam svima sreću!
Pozdrav cure, evo javljam se da sam bila danas na prvom uzv i pregledu. Gestacijska vrecica se vidi al plod jos ne, kaze da je prerano jos, po mom kalendaru trudna sam 6+4 a on kaze da je vjerojatno 5 tjedana a ne 6 tako da sam sad malo u brizi. Iduca kontrola je 19.04. i nadam se da cu tad vidjet plod i srceko. Jel ima jos koja da se tek kasnije vidio plod, treba mi utjeha 😥
Kakvi su ti bili ciklusi i jesi pratila ovulaciju necim?
Ciklusi su mi na 30 dana zadnjih par mjeseci. Na kalendaru mi je pisalo 7.3 ovulacija. Zadnja menga je bila 20.02. Nisam pratila ovulaciju s nicim jer sam mislila da necu ostat trudna s obzirom da smo imali odnos samo jednom za vrijeme plodnih dana i to 3.3. ak me sjecanje dobro sluzi. A s obzirom da sam isla na potpomognutu s prvom bebom nisam ni najmanje ocekivala da cu od jednog sexa ostat trudna a prije se mucili 2 godine i non stop pratili ovulaciju s lh trakicama ,isla na folikulometriju , sto cuda pokusavali. Ne znam, nadam se da je rano i da ce se ipak vidjeti za 10 dana 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure ako imate kojeg soc. Ginekologa za preporučit a da prima pacijentice u Zg pliz mi javite... idem sad kod svoje u utorak ali rado bi se prebacila...no ugl kako ste mi danas ....kako se osjećate...? Evo mene u 5+5 😁😁😁drugi tj ulazim u 7 tj... 😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure, pridružujem vam se, zadnja menstruacija mi je bila 7.3, u pon sam vadila betu koja je pozitivna. Narucena sam tek 19.4 na uzv pa eto ne mogu dočekatii. Jel imate vi simptome? Meni su bili izraženi dosta prva tri dana prije pozitivne bete i to sam imala bas mučnine i bolne grudi toliko da bi me nocu probudila bol. Ali sad je to sve stalo. Osjecam samo ponekad menstrualne bolove i nista drugo
I meni je zadnja 7.3. i taj tjedan planiram na uz...
Bez simptoma...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure ako imate kojeg soc. Ginekologa za preporučit a da prima pacijentice u Zg pliz mi javite… idem sad kod svoje u utorak ali rado bi se prebacila…no ugl kako ste mi danas ….kako se osjećate…? Evo mene u 5+5 😁😁😁drugi tj ulazim u 7 tj… 😁
Ja svaki dan puno pjesacim i treniram tri puta tjedno inače... Sad sam smanjila intenzitet jer se brzo zapušem..
Sad došla iz šetnje, bacam se na sklanjanje pa Netflix...
Kako si ti?
ZM 7.3
Cure ako imate kojeg soc. Ginekologa za preporučit a da prima pacijentice u Zg pliz mi javite… idem sad kod svoje u utorak ali rado bi se prebacila…no ugl kako ste mi danas ….kako se osjećate…? Evo mene u 5+5 😁😁😁drugi tj ulazim u 7 tj… 😁
Ja svaki dan puno pjesacim i treniram tri puta tjedno inače… Sad sam smanjila intenzitet jer se brzo zapušem..
Sad došla iz šetnje, bacam se na sklanjanje pa Netflix…
Kako si ti?
Jao, kako ti zavidim. Ja toliko nemam energije da je to strašno. Svaki dan jedva preguram sa obaveznim spavanjem bar sat vremena između posla i drugih stvari (čitaj 20min šetnje sa psom i tuširanje). Vani divno vrijeme a ja nemam snage za iskoristiti ga. Ali, još mjesec dana ovako i onda nadam se bit će bolje. Ja isto volim šetati, planinariti, ali sad mi se to čini nemogućim.
Koristim dok mogu 😅, kako je tek rana trudnoća tako vjerujem da još nisu krenuli simptomi...
Još sam na godišnjem, tako da nemam drugih obaveza...
ZM 7.3
Ja svaki dan puno pjesacim i treniram tri puta tjedno inače… Sad sam smanjila intenzitet jer se brzo zapušem..
Sad došla iz šetnje, bacam se na sklanjanje pa Netflix…
Kako si ti?
Ja sam inače finesa trener...morala sam prestati intenzivno vježbati zbog koljena no i dalje radim privatne treninge... dok ja se samo šećem trenutno sa psom i dobila sam jedno 6 masnih kila u godinu dana🤣ne zamaram se jer sam ostala trudna napokon su mi je i hormoni posložili....ali mi fali vježbanje jako....na poslu i dalje radi fizički no pazim se ... i iskreno jedva čekam odmor...jer ako se prenapregnem navečer me boli dole tako da ...ono pazim koliko mogu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Keysi slazem se s tobom... već 2 dana razmišljam i u potrazi sam...nadam se da si ti u redu😘
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure moje kakva šetnja ja kad dođem s posla otusiram se i odspavam 2 sata skoro svaki dan...dođem doma I jedem i zaspim skoro za stolom🤣🤣🤦♀️strasno 🤣danas se natjerala otic do mame da mi se pas rastrci jer ima veliku livadu kod nje... popila bjelu kavu i sad već sat vremena pokušavam se ic otusirat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa onda sam stvarno blagoslovljena 😅
Bez umora, inače mi je nizak tlak ali nemam sad nikakvi poteškoća... Stvarno ću biti zahvalna i to koristiti...
Ne znam kako će biti kad se vratim na posao, mozda izbacim vježbanje, a ostavim šetnju za razbibrigu 🤔 ...o tom po tom...
Mare, što ti savjetuješ, jel bi trebala nešto izbjegavati tijekom vježbanja? Ne razumijem se... A smanjila sam intenzitet radi tog nedostatka zraka, nemam bolova nakon treninga ni ništa takvo...
ZM 7.3
Sortiraj odgovore
Najstariji