Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    09. Travanj 2022. 14:16

Da ma čim prođem kontrolu u utorak i da bude sve ok ...sve ostalo bude sjelo na svoje

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

lil_me
    09. Travanj 2022. 15:24

Cure, kako ste danas? 
    Meni sporo prolazi do prvog pregleda na koji ni ne znam kad ću ići, ne bi volila otići sa 6tt pa da mi kaže ne vidi se ništa, dodji za tjedan, radije dodjem sa 7....

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• Kokili
    09. Travanj 2022. 15:43

Odlicno! Radila u vrtu dok ne krene popodnevna kisurina 😃
    Ja san ti 1.pregled obavila sa 7+2 i sve se vidilo, na 8+2 su vec bili visljivi detalji-glava,tijelo,mini rucice,dva otovra za okice 1💜
    Ako mislis da ti je dugo do 1.pregleda, vidit ces kako vrime sporo prolazi do sljedeceg koji bude za 4 tjedna 😅

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Mareeeee3112
    09. Travanj 2022. 16:06

Kokili

Odlicno! Radila u vrtu dok ne krene popodnevna kisurina 😃
    Ja san ti 1.pregled obavila sa 7+2 i sve se vidilo, na 8+2 su vec bili visljivi detalji-glava,tijelo,mini rucice,dva otovra za okice 1💜
    Ako mislis da ti je dugo do 1.pregleda, vidit ces kako vrime sporo prolazi do sljedeceg koji bude za 4 tjedna 😅

Kakvi su Vam simptomi cure bili....ja sam sad ušla u 7 tj...tj 6+0 sam...mene grudi tu I tamo bole i imam grčeve tu I tamo.... dole...u maternici.....a I jako mi se spavaaaaa

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    09. Travanj 2022. 17:11

lil_me

Cure, kako ste danas?
    Meni sporo prolazi do prvog pregleda na koji ni ne znam kad ću ići, ne bi volila otići sa 6tt pa da mi kaže ne vidi se ništa, dodji za tjedan, radije dodjem sa 7….

Ja sam na prvi isla sa 6+3 i vidjeli smo bebicu i srceko, samo sto imam uredne cikluse i znam tocno dan zaceca pa sam mogla pretpostaviti da bi se trebalo vidjeti ako je sve ok.

Mareeeee3112
    09. Travanj 2022. 17:27

Ribica12345

lil_me

Cure, kako ste danas?
    Meni sporo prolazi do prvog pregleda na koji ni ne znam kad ću ići, ne bi volila otići sa 6tt pa da mi kaže ne vidi se ništa, dodji za tjedan, radije dodjem sa 7….

Ja sam na prvi isla sa 6+3 i vidjeli smo bebicu i srceko, samo sto imam uredne cikluse i znam tocno dan zaceca pa sam mogla pretpostaviti da bi se trebalo vidjeti ako je sve ok.

Kakvi su ti simptomi bili tada otprilike?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    09. Travanj 2022. 18:50

Mare3112

Ribica12345

lil_me

Cure, kako ste danas?

Nikakvi. Prvih 10 tjedana sam odradila uz povremene bolne cice, zacepljen nos, par mucnina i par povracanja. Ali svi simptomi su mi se pojavljivali i nestajali. Tek sad imam grceve koje povezujem uz sirenje. Generalno su mi 2 i pol mjeseca prosla kao da nisam trudna. 

Mareeeee3112
    09. Travanj 2022. 18:57

Ribica12345

Mare3112

Ribica12345

lil_me

Cure, kako ste danas?

Nikakvi. Prvih 10 tjedana sam odradila uz povremene bolne cice, zacepljen nos, par mucnina i par povracanja. Ali svi simptomi su mi se pojavljivali i nestajali. Tek sad imam grceve koje povezujem uz sirenje. Generalno su mi 2 i pol mjeseca prosla kao da nisam trudna.

Super...ja od početka imam te grčeve širenja maternice... nije strašno ali zna me baš zabolit  ko da ću taj tren procurit🤣 i doslovno sve prođe za 7 sekundi.... i to najviše kad dođem s posla....doma i odmorim se...cijeli dam ništa...ugl pijem mg pa mi je bolje 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Svemirka
    09. Travanj 2022. 19:20

Ja sam 8+5 danas i mučnine su stalno prisutne. Ne povraćam, ali brate mili sve mi se gadi. Užasno malo jedem i to se jedva natjeram. Jede mi se, naravno, sve ono što ne bi trebala jest. Npr krumpirići iz McDonaldsa 😁 Umorna sam puno više nego inače, ali sam i dalje ostala koliko toliko aktivna. Bolne grudi nemam već tjedan dana. Tu i tamo osjetim bolove dolje i toga me baš strah. Putovala sam jučer 4h autom pa me malo jače bolilo nakon toga. Možda to nije bila baš najpametnija odluka. Ne znam. Kako vi, vozite li se vi automobilom na neke dulje relacije sad u ranoj trudnoći? Što mislite jel to opasno?

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Polly
    09. Travanj 2022. 19:38

lil_me

Cure, kako ste danas?

Kad si imala mengu? Koliko si sad trudna? Friško negdje kao i ja 😁 ja isto čekam u pon zvati za pregled, tad ću biti punih 5 tt pa očekujem pregled tamo nekad za tjedan, dva.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.