Pa onda sam stvarno blagoslovljena 😅
Bez umora, inače mi je nizak tlak ali nemam sad nikakvi poteškoća… Stvarno ću biti zahvalna i to koristiti…
Ne znam kako će biti kad se vratim na posao, mozda izbacim vježbanje, a ostavim šetnju za razbibrigu 🤔 …o tom po tom…
Mare, što ti savjetuješ, jel bi trebala nešto izbjegavati tijekom vježbanja? Ne razumijem se… A smanjila sam intenzitet radi tog nedostatka zraka, nemam bolova nakon treninga ni ništa takvo…
Ako si vježbala do sada ...nikako nemoj prestati s vježbanjem...ono što me zanima da libradis s težinama i koliko puta tj...naime nemoj ni to izbaciti već samo malo smanji težinu... ugl možeš vjezbat normalno s smanjenim intenzitetom cijelo vrijeme pa sve do druge polovice 7 mj.... savjetujem ti da počneš raditi vježbe za kukove i zdjelicu.... te nakon 5 mj trudnoce se nemoj previše znojiti niti radit neke aerobne vježbe....možeš ih radit ali s vise pauze tako da...dapače vježba je poželjna... pogotovo za one koji nemaju problema i prije trudnoće su vjezbale.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, jucer sam bila na pregledu. Bebica mase rukicama i nogicama, ne mogu prestati gledati taj video 🥰 sva se odmah rastopim. Jucer sam bila blazena skroz.
Doktor mi je skroz striktan oko prehrane. Nastojim se pridrzavati, tako da jedem sto zdravije i ne jedem slatko. Samo voce i povrce i 2 meduobroka sam ubacila.
Recite mi moze li se jesti humus u trudnoci? Inace ga obozavam, a negdje pise da moze, a negdje da ne pa vise nisam sigurna...
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav, jucer sam bila na pregledu. Bebica mase rukicama i nogicama, ne mogu prestati gledati taj video 🥰 sva se odmah rastopim. Jucer sam bila blazena skroz.
Doktor mi je skroz striktan oko prehrane. Nastojim se pridrzavati, tako da jedem sto zdravije i ne jedem slatko. Samo voce i povrce i 2 meduobroka sam ubacila.
Recite mi moze li se jesti humus u trudnoci? Inace ga obozavam, a negdje pise da moze, a negdje da ne pa vise nisam sigurna…
Ajme ♥️😍😍😍pa koji si tjedan ....kak je to negdje lijepo za vidjet
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Recite mi moze li se jesti humus u trudnoci? Inace ga obozavam, a negdje pise da moze, a negdje da ne pa vise nisam sigurna…
Ajme ♥️😍😍😍pa koji si tjedan ….kak je to negdje lijepo za vidjet
Sad sam 9+1. Idem privatniku i doktor je odlican. Moram sad izvaditi hrpu toga pa idem slati mail svom soc. ginekologu 🙈
30 g. oboje
OTP 9.11.
Mare, na stranicama hzzo-a imas listu slobodnih doktora po djelatnostima i po gradovima pa potrazi, tako ja nasla 😃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sad sam 9+1. Idem privatniku i doktor je odlican. Moram sad izvaditi hrpu toga pa idem slati mail svom soc. ginekologu 🙈
Jesi u Zg ako jesi kod kojeg privatnika ides
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi u Zg ako jesi kod kojeg privatnika ides
Idem u Betu +, tamo sam nastavila nakon ciklusa.
Zna li netko za humus?😆
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav svima,
Namjeravala sam pričekati još malo do priključivanja, ali bih baš voljela čuti iskustvo drugih članova grupe. Inače, jučer sam popiškila plus na testu. Zadnja M 12.3. 🥰🥰🥰 suprug i ja smo presretni i uzbudjeni. Inače imamo malu curicu od 15 mjeseci, pa me zanima ima li ovdje još trudnica s manjom djecom? Da li koja još doji? Štedite li se išta oko dizanja djece? Moja malena tek prohodava i ja ju dižem 100x dnevno i danas me baš kao malo zateže dolje. Čestitke svima ovdje na plusićima :)
Pa onda sam stvarno blagoslovljena 😅
Bez umora, inače mi je nizak tlak ali nemam sad nikakvi poteškoća… Stvarno ću biti zahvalna i to koristiti…
Ne znam kako će biti kad se vratim na posao, mozda izbacim vježbanje, a ostavim šetnju za razbibrigu 🤔 …o tom po tom…
Mare, što ti savjetuješ, jel bi trebala nešto izbjegavati tijekom vježbanja? Ne razumijem se… A smanjila sam intenzitet radi tog nedostatka zraka, nemam bolova nakon treninga ni ništa takvo…
Ako si vježbala do sada …nikako nemoj prestati s vježbanjem…ono što me zanima da libradis s težinama i koliko puta tj…naime nemoj ni to izbaciti već samo malo smanji težinu… ugl možeš vjezbat normalno s smanjenim intenzitetom cijelo vrijeme pa sve do druge polovice 7 mj…. savjetujem ti da počneš raditi vježbe za kukove i zdjelicu…. te nakon 5 mj trudnoce se nemoj previše znojiti niti radit neke aerobne vježbe….možeš ih radit ali s vise pauze tako da…dapače vježba je poželjna… pogotovo za one koji nemaju problema i prije trudnoće su vjezbale.
To su oni kružni treninzi, koje radim kući, malo kardio, ruke, noge, leđa, trbuh, istezanje, nekih 40 min... Je li se tako zovu 😅 uglavnom sam s njima i s prehranom prije pola godine dobila 6 pack, sad je opet one pack 🤣🤣, imam mali višak ali se ne zamaram...samo bi volila ostati aktivna
Ništa posebno, bučice od najviše 2kg... I girija od 6kg, koju sam koristila samo ponekad...
Koje vježbe za kukove i zdjelicu preporucas, radim usputno Kegelove svaki dan dok perem sudje 🤣🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
🥰🥰 Predivno, jedva čekam
Čestitam i želim urednu trudnoću ♥️
Pripazi i sa voćem, a za humus ne znam... 😅
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji