Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    09. Travanj 2022. 19:47

Ja isto imam grčiće i pritisak dolje nakon dužeg hodanja.. Al svi simptomi su kako vjetar puhne. Jučer me cice ubijale, danas skoro pa ništa, jedino vidim jednu mega venu kako je iskočila na lijevoj cici 😅 nemam teka, jedino šta mi se jede su pizdarije tipa i pekare i pizze, tako mi je bilo i u prvoj T na početku. Kako izdržati do prvog pregleda, ja ne znam. Kejsy je pisala za preuzimanje liste, ali ja tu ne bih sigurno bila ažurna jer imam curicu od godinu i 9 mj pa mislim da neću biti toliko aktivna koliko sam bila u prvoj T na istoj temi. Muči me i podizanje nje, moram pripaziti jer mi dolazi automatski da ju dignem, a bojim se teglit ju previše... I tako. U iščekivanju pregleda smo, ima nas 🥰

Polly
    09. Travanj 2022. 19:50

Svemirka

Ja sam 8+5 danas i mučnine su stalno prisutne. Ne povraćam, ali brate mili sve mi se gadi. Užasno malo jedem i to se jedva natjeram. Jede mi se, naravno, sve ono što ne bi trebala jest. Npr krumpirići iz McDonaldsa 😁 Umorna sam puno više nego inače, ali sam i dalje ostala koliko toliko aktivna. Bolne grudi nemam već tjedan dana. Tu i tamo osjetim bolove dolje i toga me baš strah. Putovala sam jučer 4h autom pa me malo jače bolilo nakon toga. Možda to nije bila baš najpametnija odluka. Ne znam. Kako vi, vozite li se vi automobilom na neke dulje relacije sad u ranoj trudnoći? Što mislite jel to opasno?

Pa generalno nebi trebalo biti opasno, ali ako tebi tijelo govori da ti to ne odgovara, momda radije izbjegavati u početku... 

Mareeeee3112
    09. Travanj 2022. 20:21

Polly

Ja isto imam grčiće i pritisak dolje nakon dužeg hodanja.. Al svi simptomi su kako vjetar puhne. Jučer me cice ubijale, danas skoro pa ništa, jedino vidim jednu mega venu kako je iskočila na lijevoj cici 😅 nemam teka, jedino šta mi se jede su pizdarije tipa i pekare i pizze, tako mi je bilo i u prvoj T na početku. Kako izdržati do prvog pregleda, ja ne znam. Kejsy je pisala za preuzimanje liste, ali ja tu ne bih sigurno bila ažurna jer imam curicu od godinu i 9 mj pa mislim da neću biti toliko aktivna koliko sam bila u prvoj T na istoj temi. Muči me i podizanje nje, moram pripaziti jer mi dolazi automatski da ju dignem, a bojim se teglit ju previše… I tako. U iščekivanju pregleda smo, ima nas 🥰

Ma ja imam ono ko da ću mengu dobit tako me jako zafrkne...🤣ali više neznam jel je maternica ili crijeva s obzirom da me znaju oboje u isto vrijeme jer sam sva napuhana🤣uzas... a o stolici neću ni govoriti znam ne ići i po 3 il 4 dana koma...uzalud ni mg mi ne pomaze    

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    09. Travanj 2022. 20:28

Mare3112

Polly

Ja isto imam grčiće i pritisak dolje nakon dužeg hodanja.. Al svi simptomi su kako vjetar puhne. Jučer me cice ubijale, danas skoro pa ništa, jedino vidim jednu mega venu kako je iskočila na lijevoj cici 😅 nemam teka, jedino šta mi se jede su pizdarije tipa i pekare i pizze, tako mi je bilo i u prvoj T na početku. Kako izdržati do prvog pregleda, ja ne znam. Kejsy je pisala za preuzimanje liste, ali ja tu ne bih sigurno bila ažurna jer imam curicu od godinu i 9 mj pa mislim da neću biti toliko aktivna koliko sam bila u prvoj T na istoj temi. Muči me i podizanje nje, moram pripaziti jer mi dolazi automatski da ju dignem, a bojim se teglit ju previše… I tako. U iščekivanju pregleda smo, ima nas 🥰

Ma ja imam ono ko da ću mengu dobit tako me jako zafrkne…🤣ali više neznam jel je maternica ili crijeva s obzirom da me znaju oboje u isto vrijeme jer sam sva napuhana🤣uzas… a o stolici neću ni govoriti znam ne ići i po 3 il 4 dana koma…uzalud ni mg mi ne pomaze

Uf, ja sam ti u drugoj trudnoci imala problema sa stolicom. Morat ces naci nacin kako ju regulirati, ako ti se nastavi. Kasnije u trudnoci, kad beba pritisne crijeva, to zna biti jako problematicno. Tad sam pila nesto sto se zove Redovita. Napitak kao losa cedevita, pomaze u omeksavanju stolice- nije laksativ. 

Polly
    09. Travanj 2022. 21:16

Mare3112

Polly

Ma ja imam ono ko da ću mengu dobit tako me jako zafrkne…🤣ali više neznam jel je maternica ili crijeva s obzirom da me znaju oboje u isto vrijeme jer sam sva napuhana🤣uzas… a o stolici neću ni govoriti znam ne ići i po 3 il 4 dana koma…uzalud ni mg mi ne pomaze

I meni je tako bilo u prvoj 😂 ali mi ništa nije pomoglo osim Portalak sirupa. Kompot od šljiva možeš probati, ja ga nisam mogla, nije mi pasao nikako.. Moja boljka je bila žgaravica koja me cijelu trudnoću pratila 🔥😖

lil_me
    09. Travanj 2022. 21:45

Polly

lil_me

Cure, kako ste danas?
    Meni sporo prolazi do prvog pregleda na koji ni ne znam kad ću ići, ne bi volila otići sa 6tt pa da mi kaže ne vidi se ništa, dodji za tjedan, radije dodjem sa 7….

Kad si imala mengu? Koliko si sad trudna? Friško negdje kao i ja 😁 ja isto čekam u pon zvati za pregled, tad ću biti punih 5 tt pa očekujem pregled tamo nekad za tjedan, dva..

7.3 zadnja, 4+6, friške 🤣
    Iste?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Polly
    09. Travanj 2022. 22:19

lil_me

Polly

lil_me

Cure, kako ste danas?
    Meni sporo prolazi do prvog pregleda na koji ni ne znam kad ću ići, ne bi volila otići sa 6tt pa da mi kaže ne vidi se ništa, dodji za tjedan, radije dodjem sa 7….

Kad si imala mengu? Koliko si sad trudna? Friško negdje kao i ja 😁 ja isto čekam u pon zvati za pregled, tad ću biti punih 5 tt pa očekujem pregled tamo nekad za tjedan, dva..

Iste?

7.3., 4+6 💪🏼 idemoo sestro!! 😂🤩

lil_me
    10. Travanj 2022. 00:26

Polly

lil_me

Polly

lil_me

Cure, kako ste danas?

Iste?

7.3., 4+6 💪🏼 idemoo sestro!! 😂🤩

💃💃💃💃💃💃💃
    Mislim da ima još jedna sa ZM 7.3. ili si to bila ti 🤣🥺
    Pratimo se onda polly 🤝

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Mareeeee3112
    10. Travanj 2022. 07:53

Jutro kako Vam je proso prvi pregled? Da li su Vam možda radili odmah papu ili ne? Cisto da se psihički pripremim na prvi pregled😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pg11
    10. Travanj 2022. 08:09

Mare3112

Jutro kako Vam je proso prvi pregled? Da li su Vam možda radili odmah papu ili ne? Cisto da se psihički pripremim na prvi pregled😅

Meni je odma radila papu,i vaginalni ultrazvuk ali sam bila manje tjedana zbog kasnije ovulacije pa nije jos bilo otkucaja,nakon tog mi je dala uputnice za vaditi krv i urin i pregled za 2 tjedna ponovno bio😀 sad mi je pregled za 4tjedna i nikako docekat😀😀 sretnoo i najljepsi osjecaj je kad cujes otkucaje😊

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.