Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    08. Travanj 2022. 09:06

Cestitke svim curkama na urednim pregledima 🥰
    Ja isto ne mogu dočekat pregled sljedeci petak, uff 
    Ima koja curka da je prestala sada u trudnoci (ili barem smanjila) pusenje? Da si budemo moralna podrška 😂 ja sam nazalost jos uvijek na 3-4 cigarete 😓 pece me savjest za svaku tako da planiram od sljedećeg tjedna srezat na nulu i gotovo 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Inči
    08. Travanj 2022. 09:26

Curke ja obavila prvi pregled jucer, sve super, srce veliko ko kuca kad sam vidila kako mu srce kuca ❤️, 0,30 mm smo veliki..ugl termin cca 2.12 🥰 

Pipin
    08. Travanj 2022. 09:42

Inči

Curke ja obavila prvi pregled jucer, sve super, srce veliko ko kuca kad sam vidila kako mu srce kuca ❤️, 0,30 mm smo veliki..ugl termin cca 2.12 🥰

Odlično!!

Ribica12345
    08. Travanj 2022. 09:43

Lida 🍀

Cestitke svim curkama na urednim pregledima 🥰
    Ja isto ne mogu dočekat pregled sljedeci petak, uff
    Ima koja curka da je prestala sada u trudnoci (ili barem smanjila) pusenje? Da si budemo moralna podrška 😂 ja sam nazalost jos uvijek na 3-4 cigarete 😓 pece me savjest za svaku tako da planiram od sljedećeg tjedna srezat na nulu i gotovo

I ja sam. Doduse, ranije sam smanjila cigarete i pusila Iqos, ali ostavila sam ih cim sam vidjela 2 crte na testu. Ne mogu reci da mi ne nedostaje, ali izdrzat cu. 

Queen_of_North
    08. Travanj 2022. 10:04

Evo citam svi ste po pregledima, bas mi je drago da je sve ok Evo ja jos nisam ni nazvala, gino radi u neka cudna vremena, a plus radim i ja, pa nikako stici. U ponedjeljak je popodne, pa cu je tada nazvati. Zadnja M je bila 23.2., bas me zanima kada ce me naruciti, nadam se krajem ovog mjeseca.

Sto se tice cigareta, pusac nisam bila u trudnoci, ali sam prije trudnoce bila pusac 10 godina i prestala netom prije trudnoce, odlucila sam zivjeti cisti, healthy life Zapravo sam mislila da ce biti uzasno tesko, ali nije. Danima sam smanjivala cigarete, i psihicki se pripremala da cu stati, i zamisljala kako ce to biti, kako ce izgeldati kada stanem. Ta priprema da tako kazem je trajala maximalno 10 dana, zadnih dana sam bila na 3 cigarete, 2 pa na jednu. 
    I sjecam se prvi dan mi je bilo tesko, cak i nisam mogla zaspati nocu koliko mi je cigareta trebala, ali sam se nekako trudila micati fokus s cigarete na nesto drugo. I sjecam se tako brzo je proslo, kada sam rekla muzu jedno jutro: danas je 4 dan da nisam zapalila! E, to je meni kao strastvenom pusacu bilo taaaako nevjerojatno i tako puno. I nakon toga bi mi bilo zao uzeti cigaretu vise, jer znam da ne postoji ono: uzet cu samo jednu, nego bih ponovno krenula vjerojatno. I sve dalje dani kako prolaze, su mi zapravo bili veci motiv da ne pokleknem. I nisam. Sad ce biti 3 godine da nisam zapalila cigaretu, i iskreno ne pada mi na pamet, ma ni ne sjetim je se vise.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• a13
    08. Travanj 2022. 10:44

Pozdrav svima 
    Kada su vama prestale mučnine? Ja sam imala blaže mučnine u 7. I 8. Sedmici. Onda su se pojačale tokom 9. I 10. Sedmice a danas sam ušla u 11u sedmicu i skoro da ih nema nikako. Još jučer su bile dosta smanjene pa sam malo zabrinuta. Naredni pregled je tek za dvije sedmice.
    Ja sam tek 10+1 a moja aplikacija za praćenje trudnoće kaže da bi se trebale početi smanjivati tek od 11+1.
    Je li neko imao slično iskustvo? 

Pipin
    08. Travanj 2022. 10:57

a13

Pozdrav svima
    Kada su vama prestale mučnine? Ja sam imala blaže mučnine u 7. I 8. Sedmici. Onda su se pojačale tokom 9. I 10. Sedmice a danas sam ušla u 11u sedmicu i skoro da ih nema nikako. Još jučer su bile dosta smanjene pa sam malo zabrinuta. Naredni pregled je tek za dvije sedmice.
    Ja sam tek 10+1 a moja aplikacija za praćenje trudnoće kaže da bi se trebale početi smanjivati tek od 11+1.

Mislim da ti je to normalno. Meni je svakako za to rano jer sam tek saznala da sam trudna, ali u priješnjoj trudnoću su mi trajale od cca 7-10 tjedna i onda nestale! 

• a13
    08. Travanj 2022. 11:03

Pipin

a13

Pozdrav svima

Mislim da ti je to normalno. Meni je svakako za to rano jer sam tek saznala da sam trudna, ali u priješnjoj trudnoću su mi trajale od cca 7-10 tjedna i onda nestale!

Prva mi je trudnoća i još se svemu učim, upoznajem, hvala ti na odgovoru 😊
    Moguće da već nestaju jer nisu ni bile prejake, povratila sam samo jednom do sad, ostalo je bilo podnošljivo ipak.

Pipin
    08. Travanj 2022. 11:10

a13

Pipin

a13

Pozdrav svima

Prva mi je trudnoća i još se svemu učim, upoznajem, hvala ti na odgovoru 😊
    Moguće da već nestaju jer nisu ni bile prejake, povratila sam samo jednom do sad, ostalo je bilo podnošljivo ipak.

To ti je sve jako individualno. Skroz razumijem da ti je sve novo i da nisi sigurna što i kako bi se trebala osjećati. Svaka žena, a bome i svaka trudnoća je individualna i drugačija pa je teško išta uspoređivati. Evo meni je tada bilo kao i tebi, a imala sam prijateljicu koja je povraća do 24. tjedna. Briga za bebu je uvijek tu, ali ti daj sve od sebe da misliš pozitivno, mazi bušu i to je to :)

Lida 🍀
    08. Travanj 2022. 11:45

Hvala curke na iskustvima, smanjila sam s kutije i pol postepeno na ove 3-4 pa mislim da cu se i njih lako otarasit... Sad me opet strah jer su me grudi prestale bolit, to mi je bio jedini simptom a od jutros ni njih vise ne osjetim 😔 valjda je sve ok... 
    Inči cestitke na pregledu ☺️☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.