![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Pozdrav svima,
Namjeravala sam pričekati još malo do priključivanja, ali bih baš voljela čuti iskustvo drugih članova grupe. Inače, jučer sam popiškila plus na testu. Zadnja M 12.3. 🥰🥰🥰 suprug i ja smo presretni i uzbudjeni. Inače imamo malu curicu od 15 mjeseci, pa me zanima ima li ovdje još trudnica s manjom djecom? Da li koja još doji? Štedite li se išta oko dizanja djece? Moja malena tek prohodava i ja ju dižem 100x dnevno i danas me baš kao malo zateže dolje. Čestitke svima ovdje na plusićima :)
Hej, stigla si nam... I ja sam se rano priključila, optimistično :)
Ja dižem ljude i od 100 kg, tako da ne znam šta da ti kažem 🤣🤣, sad sam na godišnjem odmoru, a sigurno da bi se štedila, djecu imam zaovinu blizu i svaki smo dan zajedno i dizem ih, vjerojatno ne toliko često koliko vi mame, ali gledam da imam jak oslonac na obe noge pa ih podignem..
Sad se sjetih da si imala nekih problema prije, pa bi se u tvom slučaju i više pripazila, sigurno da tvoja curica ne može toliko razumijeti, probaj se ti njoj spustiti dok je to malo prođe ili evo ne znam, nagađam šta bi pomoglo🤣😅
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
A baš jesmo optimistične, ali i trebamo biti 🥰
Hvala ti puno što si podijelila iskustvo. Bome se i ti nategliš 🤣🤣🤣 polušati ću malo pripaziti, iako nije lako, jer je faza Mama Mama Mama u punom jeku i baš sko vodile bodbe danas, a pre mala je da shvati zašto se mama štedi 😰 je dobro si zapamtila, krvarila sam u obje trudnoće. Prvu sam izgubila nakon 1. tromjesečja pa od tuda imam i nešto straha. Ali štediti ću se koliko mogu i vjerujem da će to biti sve ok😍
Hej cure, evo da prijavim odlazak na hitnu. Dosla sam s posla i na wcu skuzila krv. Uzas zivi. Iako sam imala osjecaj da je sve ok jer sam jucer bila na pregledu, ipak sam otisla. Ne znaju odakle je, hematoma nema, bebili je ok.. dobila sam Utrogestane, neke vitamine za odrzavanje trudnoce i moram par dana mirovati pa cemo vidjeti sto se dogada.
Za sad sam pozitivna jer je bebac bas ok. Fino se migoljio na uzv. Pretpostavka je da mi je to posljedica jucerasnje pape i briseva, ali nitko ne moze biti siguran.
Ribice super da si otisla na hitnu. Sad samo mirno i poalko i molim te molim te - slusam doktora i lezi i miruj. Do wca, kuhinje i pravac krevet dok se ne smiri sve 🙏🏻🥰
Da se javim i ja, bili smo danas na pregledu, bebice su dobro, srceka kucaju, jedan je veci a drugi manji ali doktorica kaze da je to normalno 🥰 danas nam je 7+5
Pozdrav svima,
Namjeravala sam pričekati još malo do priključivanja, ali bih baš voljela čuti iskustvo drugih članova grupe. Inače, jučer sam popiškila plus na testu. Zadnja M 12.3. 🥰🥰🥰 suprug i ja smo presretni i uzbudjeni. Inače imamo malu curicu od 15 mjeseci, pa me zanima ima li ovdje još trudnica s manjom djecom? Da li koja još doji? Štedite li se išta oko dizanja djece? Moja malena tek prohodava i ja ju dižem 100x dnevno i danas me baš kao malo zateže dolje. Čestitke svima ovdje na plusićima :)
Ja imam sina od 8mj 🥰 pozitivan test mi je, moram se naruciti na pregled. Dojim ga, nadam se da cu moci nastaviti sa dojenjem ☺️ negdje sam procitala da savjetuju da se prestane sa dojenjem, a opet negdje da ne treba
Sto se tice dizanja, nemam izbora. Jos je jako mali, trazi stalno na ruke, po cijeli dan sam sama sa njim i moram ga dizati i nosati
Mari88 - o tvoja bebica je jos malecka, super da jos dojis. Ako sam dobro shvatila, može se nastaviti dojiti ukoliko je trudnoća uredna 🥰 i jasno sa je bebač stalno po rukama, tako je i moja meni bila. Odnosno, i dalje je 🤣
Pozdrav cure, evo i kod mene pozitivan test. Zadnju menstruaciju sam imala 5.3. u pon cu zvati doktoricu da me naruci. Meni je ovo druga beba, mali mi sad ima 8 mj 😆🥰 po mom racunanju negdje oko polovice 12 mj bi trebao biti termin. Razlika izmedju beba bi bila godina i 4 mj ❤️
cestitam na pozitivnom testu ,sluzbeno cu ti cestitati na trudnoci nakon prvog uzv 🙂 Ja isto imam curicu koja je navrsila 25.3.godinu dana pa ako bude sve ok s ovom trudnocom razlika ce biti godinu i 8 mjeseci 😊
Sretno, da nam svima bude sve oke do kraja ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji