Narucena sam 12.4 na pregled no sutra ću pokušati promijeniti ginekologicu ne osjećam se kod nje ugodno te sam kod nje slučajno završila…. a ako ne uspijem tamo ću barem otvorit bolovanje…. a negdje drugdje vodit trudnocu… ugl kako se bliži termin pregleda to me sve više strah ….neznam zasto ali od svih ovih negativnih prica i svega šta ženice proživljavaju bojim se da nešto nebude u redu….
Joooj, totalno te razumijem sto se tice ovog straha prije pregleda. Jednostavno ne mogu docekati, a sto misli mi prolazi kroz glavu. 😔 što ako ovo, što ako ono…
Znam da nam lose misli i vibre najmanje trebaju pa se trudim vjerovati da je sve super!
Nadam se da ces si naci nekog ginekologa u kojeg imas povjerenja.
Našla sam jednu divnu ženu poslala mi je mail pa sutra ujutro zovem sestru da li ima mjesta da me se primi
A onda odlicno, u Zgu stvarno imas hrpu privatnika. Ako su ti oni opcija, moga preporuka ti je da si izaberes nekog tko istovremeno radi u bolnici. Kasnije u trudnoci ce ti to biti od koristi.
Da ali je problem što ti privatnik ne može otvorit bolovanje ili? Naime ova je u ful gužvi tako kaže sestra i da nije problem upisat već da neću stići na red…pa sam joj poslala jel bi me privatno primila.
Ne moze. Ja recimo privatno obavljam preglede, a za pretrage (krv, kasnije ogtt i slicno) trazim uputnicu. Mislim da nema razloga da ti to socijalni ginekolog ne omoguci. Kao i doznake za bolovanje i sve sto ide uz to.
Pozdrav cure, evo i kod mene pozitivan test. Zadnju menstruaciju sam imala 5.3. u pon cu zvati doktoricu da me naruci. Meni je ovo druga beba, mali mi sad ima 8 mj 😆🥰 po mom racunanju negdje oko polovice 12 mj bi trebao biti termin. Razlika izmedju beba bi bila godina i 4 mj ❤️
Pozdrav svima,
beba je u planu za 17.11., prva trudnoća pa ne znam apsolutno ništa, a iako sam na pragu tridesete, nemam prijateljica koje su trudne ili rodile da se raspitam, a obitelji još ne govorim :)
Pa onda da pitam vas - kako funkcionira biranje ginekologa koji mi vodi trudnoću? Ja sam imala nekih problema odmah u startu pa sam išla na Merkur, ali primio me samo doktor na hitnoj, i kod njega sam bila na kontroli. S obzirom da mi je Merkur najbliža bolnica, trebam li birati doktora od tamo, i ako netko ima preporuke bilo bi vrhunski.
Ugodan dan svima!
30g, OTP 10.11.
Moja beba isto kasni desetak dana od toga kako bi trebala biti, znači sad sam po ultrazvuku upravo ušla u 8.tjedan, a vremenski po zadnjoj menstruaciji je zapravo sredina 10.tjedna. Nisam stekla dojam od ginekologa da je to išta neobično, bila sam neki dan na uvz i normalno su se vidjeli otkucaji i bilo je sve ok.
30g, OTP 10.11.
Pozdrav cure, evo javljam se da sam bila danas na prvom uzv i pregledu. Gestacijska vrecica se vidi al plod jos ne, kaze da je prerano jos, po mom kalendaru trudna sam 6+4 a on kaze da je vjerojatno 5 tjedana a ne 6 tako da sam sad malo u brizi. Iduca kontrola je 19.04. i nadam se da cu tad vidjet plod i srceko. Jel ima jos koja da se tek kasnije vidio plod, treba mi utjeha 😥
Moja beba isto kasni desetak dana od toga kako bi trebala biti, znači sad sam po ultrazvuku upravo ušla u 8.tjedan, a vremenski po zadnjoj menstruaciji je zapravo sredina 10.tjedna. Nisam stekla dojam od ginekologa da je to išta neobično, bila sam neki dan na uvz i normalno su se vidjeli otkucaji i bilo je sve ok.
30g, OTP 10.11.
Pozdrav cure, evo javljam se da sam bila danas na prvom uzv i pregledu. Gestacijska vrecica se vidi al plod jos ne, kaze da je prerano jos, po mom kalendaru trudna sam 6+4 a on kaze da je vjerojatno 5 tjedana a ne 6 tako da sam sad malo u brizi. Iduca kontrola je 19.04. i nadam se da cu tad vidjet plod i srceko. Jel ima jos koja da se tek kasnije vidio plod, treba mi utjeha 😥
Ejj,nemoj se brinuti,tako je i meni bilo na prvom pregledu po zadnjoj meng. sam bila vise jer su mi duzi ciklusi,a zapravo sam bila 5+4 vidjela se samo gestacijska i zumanjcana,a za 2 tjedna je sve bilo super i culi smo otkucaje 😊😀
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
hvala ti ,utjesila si me! Ni doktor se ne brine, kaze da je vjerojatno kasnije bila ovulacija i da je jos rano da se vidi. Nadam se da je i aparat za uzv malo stariji 😅 vidjet cemo 19.4. sta ce reci 🤞
Tebi isto cestitke 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ejj,nemoj se brinuti,tako je i meni bilo na prvom pregledu po zadnjoj meng. sam bila vise jer su mi duzi ciklusi,a zapravo sam bila 5+4 vidjela se samo gestacijska i zumanjcana,a za 2 tjedna je sve bilo super i culi smo otkucaje 😊😀
hvala ti puno, nadam se da je i kod mene takav slucaj 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok cure, pridružujem vam se, zadnja menstruacija mi je bila 7.3, u pon sam vadila betu koja je pozitivna. Narucena sam tek 19.4 na uzv pa eto ne mogu dočekatii. Jel imate vi simptome? Meni su bili izraženi dosta prva tri dana prije pozitivne bete i to sam imala bas mučnine i bolne grudi toliko da bi me nocu probudila bol. Ali sad je to sve stalo. Osjecam samo ponekad menstrualne bolove i nista drugo
hej cestitke. Narucene smo isti dan na uzv. ja sam ujutro u 10 i 30 h! Meni ti dodje mucnina pa prodje i tako kako koji dan u naletima, nista strasno. Cicke osjetim da malo bujaju i osjetim povremeno grcice dolje u maternici, al nista jako i nelagodno! Simptomi su stvarno individualni. U prvoj trudnoci nisam imala nikakve naznake da sam trudna osim pozitivne bete. Nadam se da cemo se 19.4 zajedno veseliti uzv :)
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav cure, evo i kod mene pozitivan test. Zadnju menstruaciju sam imala 5.3. u pon cu zvati doktoricu da me naruci. Meni je ovo druga beba, mali mi sad ima 8 mj 😆🥰 po mom racunanju negdje oko polovice 12 mj bi trebao biti termin. Razlika izmedju beba bi bila godina i 4 mj ❤️
cestitam na pozitivnom testu ,sluzbeno cu ti cestitati na trudnoci nakon prvog uzv 🙂 Ja isto imam curicu koja je navrsila 25.3.godinu dana pa ako bude sve ok s ovom trudnocom razlika ce biti godinu i 8 mjeseci 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji