Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 21:08

Narucena sam 12.4  na pregled no sutra ću pokušati promijeniti ginekologicu ne osjećam se kod nje ugodno te sam kod nje slučajno završila.... a ako ne uspijem tamo ću barem otvorit bolovanje.... a negdje drugdje vodit trudnocu... ugl kako se bliži termin pregleda to me sve više strah ....neznam zasto ali od svih ovih negativnih prica i svega šta ženice proživljavaju bojim se da nešto nebude u redu.... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Želja00
    06. Travanj 2022. 21:14

Kokili

Cure, jeste instalirale kakvu aolikaciju za pracenje trudnoce? Ja sma uzela Momly i cini se okej 😃

Ja sam samo prebacila kalendar na kojemu sam pratila menstruaciju, ali mislim da cu si skinuti jos neki koji je bas prilagoden trudnoci

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Ribica12345
    06. Travanj 2022. 21:27

Mare3112

Narucena sam 12.4 na pregled no sutra ću pokušati promijeniti ginekologicu ne osjećam se kod nje ugodno te sam kod nje slučajno završila…. a ako ne uspijem tamo ću barem otvorit bolovanje…. a negdje drugdje vodit trudnocu… ugl kako se bliži termin pregleda to me sve više strah ….neznam zasto ali od svih ovih negativnih prica i svega šta ženice proživljavaju bojim se da nešto nebude u redu….

Jako je vazno da imas ginekologa u kojeg imas potpuno povjerenje. Iz kojeg si grada?

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 21:55

Ribica12345

Mare3112

Narucena sam 12.4 na pregled no sutra ću pokušati promijeniti ginekologicu ne osjećam se kod nje ugodno te sam kod nje slučajno završila…. a ako ne uspijem tamo ću barem otvorit bolovanje…. a negdje drugdje vodit trudnocu… ugl kako se bliži termin pregleda to me sve više strah ….neznam zasto ali od svih ovih negativnih prica i svega šta ženice proživljavaju bojim se da nešto nebude u redu….

Jako je vazno da imas ginekologa u kojeg imas potpuno povjerenje. Iz kojeg si grada?

Zagreba  ...😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 22:17

gatalinka

Mare3112

Joooj, totalno te razumijem sto se tice ovog straha prije pregleda. Jednostavno ne mogu docekati, a sto misli mi prolazi kroz glavu. 😔 što ako ovo, što ako ono…
    Znam da nam lose misli i vibre najmanje trebaju pa se trudim vjerovati da je sve super!
    Nadam se da ces si naci nekog ginekologa u kojeg imas povjerenja.

Našla sam jednu divnu ženu poslala mi je mail pa sutra ujutro zovem sestru da li ima mjesta da me se primi

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ribica12345
    07. Travanj 2022. 06:16

Mare3112

gatalinka

Mare3112

Joooj, totalno te razumijem sto se tice ovog straha prije pregleda. Jednostavno ne mogu docekati, a sto misli mi prolazi kroz glavu. 😔 što ako ovo, što ako ono…
    Znam da nam lose misli i vibre najmanje trebaju pa se trudim vjerovati da je sve super!

Našla sam jednu divnu ženu poslala mi je mail pa sutra ujutro zovem sestru da li ima mjesta da me se primi

A onda odlicno, u Zgu stvarno imas hrpu privatnika. Ako su ti oni opcija, moga preporuka ti je da si izaberes nekog  tko istovremeno radi u bolnici. Kasnije u trudnoci ce ti to biti od koristi.

Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 10:52

Ribica12345

Mare3112

gatalinka

Mare3112

A onda odlicno, u Zgu stvarno imas hrpu privatnika. Ako su ti oni opcija, moga preporuka ti je da si izaberes nekog tko istovremeno radi u bolnici. Kasnije u trudnoci ce ti to biti od koristi.

Da ali je problem što ti privatnik ne može otvorit bolovanje ili? Naime ova je u ful gužvi tako kaže sestra i da nije problem upisat već da neću stići na red...pa sam joj poslala jel bi me privatno primila.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

BlairWaldorf
    07. Travanj 2022. 11:35

Mare3112

Ribica12345

Mare3112

gatalinka

Mare3112

A onda odlicno, u Zgu stvarno imas hrpu privatnika. Ako su ti oni opcija, moga preporuka ti je da si izaberes nekog tko istovremeno radi u bolnici. Kasnije u trudnoci ce ti to biti od koristi.

Da ali je problem što ti privatnik ne može otvorit bolovanje ili? Naime ova je u ful gužvi tako kaže sestra i da nije problem upisat već da neću stići na red…pa sam joj poslala jel bi me privatno primila.

Ne može a i brdo love potrosila na sve pretrage koje tokom trudnoće moras obaviti a idu na uputnicu 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Rita88
    07. Travanj 2022. 12:12

Pozdrav cure, evo javljam se da sam bila danas na prvom uzv i pregledu. Gestacijska vrecica se vidi al plod jos ne, kaze da je prerano jos, po mom kalendaru trudna sam 6+4 a on kaze da je vjerojatno 5 tjedana a ne 6 tako da sam sad malo u brizi. Iduca kontrola je 19.04. i nadam se da cu tad vidjet plod i srceko. Jel ima jos koja da se tek kasnije vidio plod, treba mi utjeha 😥

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

little123
    07. Travanj 2022. 12:57

Bok cure, pridružujem vam se, zadnja menstruacija mi je bila 7.3, u pon sam vadila betu koja je pozitivna. Narucena sam tek 19.4 na uzv pa eto ne mogu dočekatii. Jel imate vi simptome? Meni su bili izraženi dosta prva tri dana prije pozitivne bete i to sam imala bas mučnine i bolne grudi toliko da bi me nocu probudila bol. Ali sad je to sve stalo. Osjecam samo ponekad menstrualne bolove i nista drugo

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.