Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 12:21

Polly

Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊

Odlično. I bez brige, niti meni se nije ništa vidjelo na orocom pregledu, a 10 dana kasnije je već srčeko kucalo. 🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 12:22

Baćo

Pozdrav cure,
    trenutno sam 4+6 i nemam apsoluto nikakvih simptoma, osim sto mi kasne stvari :D
    Sestra me zabunom rano narucila pa sam isla u 4tj vec na pregled. Kaze doktorica da je to trudnoca i da je na pravom putu :)
    E sad ima li vas da u tom periodu nisu imale apsoluto nikakvih simptoma trudnoce??

Ja nisam imala simptome do nekih 7 tjedana, osim što su me sise boljele. To je bilo to. 
    I samo sam stalno imala osjećaj kad da ću dobit mengu. Od mučnine niti M. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

levanati95
    22. Travanj 2022. 12:25

Lida 🍀

Polly, super beta! ♥️
    levanati dobrodosla 😁 zanima me u vezi dijabetesa, pijes neke lijekove ili? Mama mi ima dijabetes 2 i u prošloj T sam ja imala u startu povisen secer i morala na dijetu… U ovoj T se trudim zdravije hraniti, ali joj bez slatkog ne mogu… Izbacila sam kavu i cigare ali slatko 😔😔 najgora ovisnost! Nadam se da ne moze naskoditi bebici red cokolade na dan otprilike…

Prije trudnoće sam pila 3 različita lijeka na dan, i prestala sam ih uzimat čim sam saznala da sam trudna jer su zabranjeni u trudnoći. Odmah počela sa striktom dijetom  i šećer nikad bolji. Iako moram pazit  jer lako mi šećer može skočit, pa ću morat inzulin uzimat. S tim da recimo, nekad me uhvati želja za slatkim, pa imam tamnu čokoladu doma, nije to to ali šta sad hehe. A i jednom sam pojela sladoled umjesto međuobroka, i šećer je bio normalan, tako da mislim da stvarno red čokolade ili par keksića ili nešto ne može škoditi. Samo je, naravno  bitno ne pretjerivat 😊😊

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

pg11
    22. Travanj 2022. 12:29

Lida 🍀

Jutro, dobrodosle nove cure ☺️
    Polly sretno s betom, ali vjerujem da je samo prerano bilo da se bebica pojavi, bit ce to sve ok 😁
    Nisam sigurna jel sam propustila ili nam se pg11 nije javila s pregleda..?
    Ja nocas sanjala krv na gacama, joj jesam se prepala, i umjesto da odem na hitnu ja se isla rolat 😂 svaku večer neki ludi snovi, al ovaj mi se bas nije svidio uff
    Imate li vi ludih snova? 😁

Bok curke,tu sam ja citam vas svaki dan,nisam se javljala jer sam tek sad polako dosla sebi od utorka,uglavnom 19.4. sam bila narucena na pregled i ujutro sam ustala u pola 5 zbog wca i sokirala me krv u gacicama i jako smo se uplasili sto scenarija mi je proslo kroz glavu,a i muz se jako uplasio,odmah smo otisli na hitnu napravili su mi pregled i hvala bogu sve je super zavrsilo,beba je ziva i zdrava uziva u stomaku,na kraju su mi rekli da nemam ni hematom ni nista,nego je vjerovatno neka zilica pukla od sirenja i rastezanja svega trenutno, odmah su mi otvorili komplikacije i dali mi utrogestan da pijem jos dva tri tjedna,sad sam 11+5,krvarenja nema od tad,to je izgleda bio izljev kad je to nesto puklo. Nisam vas htjela time tu stresirati jer nije ugodna tema nikako 😒 

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

• lusika
    22. Travanj 2022. 12:41

Pg11 i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu...

meni je pregled danas popodne, trudnoca 11+1, bas sam malo nervozna cijeli dan

Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 12:48

lusika

Pg11i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu…

I meni je pregled danas u 16h , već sam sad nervozna. Srušiti ću se pred ordinacijom. 🙈
    Mi smo danas točno 12 🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

pg11
    22. Travanj 2022. 13:01

lusika

Pg11i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu…

Bas sam se uplasila,jer nisam dosad imala niti krvarenja niti bolove,sve je bilo okej,jedino sam dan prije imala glavobolju i lezala cijeli dan. Sretno na pregleduu mi smo si tu negdje onda sa tjednima par dana razlike😀

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

pg11
    22. Travanj 2022. 13:02

[quote=Mar'ca🌺][quote=lusika][b]Pg11[/b]i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu...

meni je pregled danas popodne, trudnoca 11+1, bas sam malo nervozna cijeli dan[:03a:][/quote]

I meni je pregled danas u 16h , već sam sad nervozna. Srušiti ću se pred ordinacijom. 🙈
    Mi smo danas točno 12 🥰[/quote]

Sretnoo😊 

👩‍❤️‍👨 28god.
    🤰▶️ 08/21
    🙏🤞😊
    + 27.02.2022.❤😊🥰
    Termin 08.11.2022.❤🥰

keti91
    22. Travanj 2022. 13:09

puna_pitanja

keti91

Marija2404

Cure kako ste? Imate mucnina? 😊 ja nista jos

Kod mene se jucer pojavila mucnina i to nisam nista mogla vidjeti a kamoli pojesti…
    Evo danas opet super..
    Ali u trudnoci neznam dal sam 5x imala mucninu

Keti, jel ti kiselina bolje?

Za sada je nemam al to mene navecer ubija
    Iako ja imam problema s zeludcem i kiselinom ali nikad ovoliko dugo da je trajalo..
    A vise tab za zeludac nesmijem piti pa trpi 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    22. Travanj 2022. 13:44

levanati a koliki ti je secer? Morat cu i ja prijeci na tamnu cokoladu i slatke zdravije verzije 🙈
    pg11 ajde hvala Bogu pa je sve ok s bebicom 👏🤞 uzivaj na komplikacijama ☺️☺️
    Curke sretno na pregledima 🤞🤞♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.