Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    22. Travanj 2022. 10:22

Polly

Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊

🥳🥳 super, Polly! Jel ti pao mali kamen sa srca? 

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    22. Travanj 2022. 10:24

Eto Polly, super beta. Prerano da se nešto drugo vidi. Čekaj mirno sljedeći pregled, bit će to sve ok. 😉
    Lida daaaa imam lude snove i to sam čula već da se događa u trudnoći. Takve ludosti sanjam, lijepe, ružne, čudne i nepovezane snove... Čudo!!

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

lil_me
    22. Travanj 2022. 10:24

Ribica12345

snowwhite1410

Kokili

snowwhite1410

Lavendera hvala ti na dugom odgovoru 🙏ti lažni trudovi treba znati kako to izgleda 😅 neću i ja nadam se odmah u bolnicu čim mi krenu trudovi ja sam u Istri u centru Istre tu nema tih vježbi koliko znam za trudnice ali ću se potruditi da budem aktivna 😁sada baš i nisam previše jer sam imala koronu baš kada sam ostala trudna i još te početne trudnicke tegobe mučnina povraćanje ma da ja do sada samo povraćala svaki dan jedanput od 7 do 9 tj.dans sam u 9 tj💪🤰 potruditi ću se hodati i po stepenicama i sve što si napisala ☺️ možda i meni onda uspije da brzo rodim ,iako možda i genetika utječe ne znam ali čitala sam da je to sve prirodno kada dođe taj trenutak.Kada sam saznala da sam trudna prvo mi je bilo nadam se da će sve biti dobro bebica zdrava ,a drugo mi je prošlo kroz glavu ajme meni pa ja moram rodit kako ću to 😅😂😂😂😂jer sam sva neka nježna i osjetljiva 🙃a danas evo čak se osjećam ko da ni nisam trudna 🤰 čudno je to sve 😄 uglavnom hvala ti puno 🤗

Onda smo si susjede - ja u zminju 😃
    Ja cu pitati sljedeci tjedan na pregledu gin mogu li se nastaviti baviti pilatesom- ostavila sam ga se do kraja 3.miseca, tj.12 tt, dok sve ne bude kako treba. Ili makar naci neke trudnicke po internetu, sigurno ce bit i porod laksi ako si aktivnija

Ajme kako lijepo 😁gdje ideš na pilates 😄 možda tu u Pazinu ako jesi i ako dr.dopusta onda bi se i ja pridružila 😁🤰

Bas super da ste si blizu :) Inace, ja sam bila na forumu i 2019. kad sam bila trudna sa sinom pa smo si tada otvorile grupu na fejsu. Uslo nas je 30-ak s foruma, evo do danas tipkamo. Zajedno smo odradile trudnocu, porode, grceve, kasice, puzanja, prve temperature, sad slavimo druge rodendane :) Bas smo super mala zajednica, a sve je pocelo s jednom ovakvom temom.

Ribice, who are you 🤣🤣, koje godišnje doba?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Ribica12345
    22. Travanj 2022. 11:03

lil_me

Ribica12345

snowwhite1410

Kokili

snowwhite1410

Lavendera hvala ti na dugom odgovoru 🙏ti lažni trudovi treba znati kako to izgleda 😅 neću i ja nadam se odmah u bolnicu čim mi krenu trudovi ja sam u Istri u centru Istre tu nema tih vježbi koliko znam za trudnice ali ću se potruditi da budem aktivna 😁sada baš i nisam previše jer sam imala koronu baš kada sam ostala trudna i još te početne trudnicke tegobe mučnina povraćanje ma da ja do sada samo povraćala svaki dan jedanput od 7 do 9 tj.dans sam u 9 tj💪🤰 potruditi ću se hodati i po stepenicama i sve što si napisala ☺️ možda i meni onda uspije da brzo rodim ,iako možda i genetika utječe ne znam ali čitala sam da je to sve prirodno kada dođe taj trenutak.Kada sam saznala da sam trudna prvo mi je bilo nadam se da će sve biti dobro bebica zdrava ,a drugo mi je prošlo kroz glavu ajme meni pa ja moram rodit kako ću to 😅😂😂😂😂jer sam sva neka nježna i osjetljiva 🙃a danas evo čak se osjećam ko da ni nisam trudna 🤰 čudno je to sve 😄 uglavnom hvala ti puno 🤗

Onda smo si susjede - ja u zminju 😃
    Ja cu pitati sljedeci tjedan na pregledu gin mogu li se nastaviti baviti pilatesom- ostavila sam ga se do kraja 3.miseca, tj.12 tt, dok sve ne bude kako treba. Ili makar naci neke trudnicke po internetu, sigurno ce bit i porod laksi ako si aktivnija

Ajme kako lijepo 😁gdje ideš na pilates 😄 možda tu u Pazinu ako jesi i ako dr.dopusta onda bi se i ja pridružila 😁🤰

Bas super da ste si blizu :) Inace, ja sam bila na forumu i 2019. kad sam bila trudna sa sinom pa smo si tada otvorile grupu na fejsu. Uslo nas je 30-ak s foruma, evo do danas tipkamo. Zajedno smo odradile trudnocu, porode, grceve, kasice, puzanja, prve temperature, sad slavimo druge rodendane :) Bas smo super mala zajednica, a sve je pocelo s jednom ovakvom temom.

Ribice, who are you 🤣🤣, koje godišnje doba?

Hahah proljetno/ljetne 2020 :D

Pipin
    22. Travanj 2022. 11:07

Polly

Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊

BRAVO BRAVO BRAVO <3

Marija2404
    22. Travanj 2022. 11:08

Cure kako ste? Imate mucnina? 😊 ja nista jos

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Ribica12345
    22. Travanj 2022. 11:08

Polly

Odlicno <3 Bit ce to sve ok!

Lida 🍀
    22. Travanj 2022. 11:10

Polly, super beta! ♥️
    levanati dobrodosla 😁 zanima me u vezi dijabetesa, pijes neke lijekove ili? Mama mi ima dijabetes 2 i u prošloj T sam ja imala u startu povisen secer i morala na dijetu... U ovoj T se trudim zdravije hraniti, ali joj bez slatkog ne mogu... Izbacila sam kavu i cigare ali slatko 😔😔 najgora ovisnost! Nadam se da ne moze naskoditi bebici red cokolade na dan otprilike...

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    22. Travanj 2022. 11:15

Marija2404

Ma nula bodova, zaobislo me. 😅 Koji si ti tt?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Marija2404
    22. Travanj 2022. 11:16

Lida 🍀

Marija2404

Ma nula bodova, zaobislo me. 😅 Koji si ti tt?

6+4, idem 29.4. na kontrolu jer prije 2tj nije jos nista vidio osim zadebljane maternice. Rekao je da je prerano

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.