![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce.
Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴
Hej i ja sam nedavno prestala s dojenjem, tj kad sam saznala da sam trudna. Poklopilo se i taj prestanak dojenja i sada hormoni pa se sve i ja nadam da ce trebati neko vrijeme dok se to sve poslozi. Kad osjetim da su jako napete i tvrde isto malo izdojim tek toliko da osjetim malo olaksanje premda se kao ne preporuca izdajanje jer se onda ne prekida proizvodnja i potraznja al sto da radim.. Ne mogu ostaviti da se sve upali. Stavljam hladne obloge i u istom smo kosu pa nemam neki pametni savijet kad prvi put prolazim to ali suosjecam🙈
Tako sam i ja, makar veli ginic da sam mogla nastaviti, ali necu tandem kad rodim, a i imala sam krvarenja proslu trudnocu pa sam se bojala.
Uglavnom moje cice su poludjele. Poklopila se sad ta napetost sa mlijekom kojeg jos ima i boli jako, bojim se mastitisa tako da moram svaki cas. Sad sam uzela pumpicu jer me rucno jos bolje bole kad ih stisnem 🙉. Hodam sa kupusom u grudnjaku 😂😂😂
Baššš sam vam htjela napisati cure da je kupus zakon!!! Mene je spasio upale 🥬🥬 zaista nisam znala da ima takvu super moć 🤩
Joooj sretno s cicama, iskreno ne znam previše o tome što se dešava točno s njima kad ostaneš trudna, a još imaš mlijeka.. Vjerojatno polude totalno, kako si i rekla 😂 Ali nestat će s vremenom mlijeko, barem je meni samo izdajanjem stalo u mjesec dana izdajanja..
Cure cestitke na urednim pregledima ☺️☺️
Marce ja sam se dosad samo jednom vagala, bas cu vidit na sljedećem pregledu ☺️ s tim da mi je sestra izvagala 63kg a gin upisala u knjizicu 73 😂 mozda joj tako izgledam 😂🙈
Hvala ti. ❤️
🤣🤣😅 Baš si me nasmijala. 😂😂
Ja sam od zadnjeg pregleda, tj. u mjesec dana dobila 1,5 kg. Nadam se da su to ova dva reda čokolade što sam pojela prije pregleda. 😂🤣 Do sada nisam uopće pazila na hranu, ali od sada krećem, jer ću dobit 30 kg do 11 mjeseca. 🤣🙈🙈
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
[quote=Mar'ca🌺][quote=Lida 🍀]Cure cestitke na urednim pregledima ☺️☺️
[b]Marce [/b]ja sam se dosad samo jednom vagala, bas cu vidit na sljedećem pregledu ☺️ s tim da mi je sestra izvagala 63kg a gin upisala u knjizicu 73 😂 mozda joj tako izgledam 😂🙈[/quote]
Hvala ti. ❤️
🤣🤣😅 Baš si me nasmijala. 😂😂
Ja sam od zadnjeg pregleda, tj. u mjesec dana dobila 1,5 kg. Nadam se da su to ova dva reda čokolade što sam pojela prije pregleda. 😂🤣 Do sada nisam uopće pazila na hranu, ali od sada krećem, jer ću dobit 30 kg do 11 mjeseca. 🤣🙈🙈[/quote]
Nesta si mislim, bolje da se drzim one dijete od 1800kcal, inace cu zavrsit ko bure 😂 ne bih smjela slatko i nezdravo svakako jest a toga mi se najteže odrec 😔 svaki dan bi mogla pizzu, pekaru, cokolade 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lonmi i Polly znaci kupus je provjerena metoda?🤣🥬
Isprobati cu bas kada mi se opet dogodi da su bas napete, hvala za savjet😍
Meni je sestra kod gin kad sam se isla narucit vidjela malu (vodala ju sa sobom ko torbicu jer nisam imala gdje s njom bas taj dan) pa je pitala dal dojim jos i reko da i rekla je onda da moram odma prestati ili se mogu "pravit pametna pa po svom"🤔Reko nema uopce potrebe za takvom recenicom mogli ste samo reci da trebam prestat i to je to🤷🏻♀️Mozda sam osjetljiva zbog hormona al ono🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Lonmi i Pollyznaci kupus je provjerena metoda?🤣🥬
Meni je sestra kod gin kad sam se isla narucit vidjela malu (vodala ju sa sobom ko torbicu jer nisam imala gdje s njom bas taj dan) pa je pitala dal dojim jos i reko da i rekla je onda da moram odma prestati ili se mogu "pravit pametna pa po svom"🤔Reko nema uopce potrebe za takvom recenicom mogli ste samo reci da trebam prestat i to je to🤷🏻♀️Mozda sam osjetljiva zbog hormona al ono🤣
Kad osjetiš onu vrućinu kao da gore, teške, nabrekle, kupus u grudnjak i mijenjati listove kako venu. Doslovno budu jako topli i uvenuli, a ja stavljala ohlađene ravno iz frižidera. Za ne povjerovati 🤩
A na takve bahate komentare i ja dobijem fraz, bila trudna ili ne 🙄🙄
Lonmi i Pollyznaci kupus je provjerena metoda?🤣🥬
Tu sestru možeš prijaviti u ustanovi, rekla bih i kod njezinog ginekologa ali je možda istog mišljenja...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Zdravo svima, pridruzujem se plusicima. Zadnja menga 19.3. Juce radila test i pozitivan je. Po aplikaciji danas smo tacno 5 tjedana.
Vidim da u zadnjim postovima pisete o prestanku dojenja. To i mene sad ceka. Imate li savjeta kako prestati? Moja curica toliko uziva u tome, da me vec sad dusa boli sto cu joj uskratiti. 😔
Neznam za Vas ali ja sam sad svojeg muža poslala po burek 🤣🤣🤣🤣ili ti pitu od sira ...da se neko ne uvrijedi .... i jedva ga cekam pojest....🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sto se tice kilaze, ja sam u prvoj trudnoci bila na +17...sve skinula i bila u minus za mjesec dana...sada san dobila pola kile a mislila sam bar 5 koliko sam se rasirila startala sam sa 62 kg.
Sto se tice kilaze, ja sam u prvoj trudnoci bila na +17…sve skinula i bila u minus za mjesec dana…sada san dobila pola kile a mislila sam bar 5 koliko sam se rasirilastartala sam sa 62 kg.
Ja se uopće sad ne opterecujem s kilazom ....a fitness trener san...😅kad sam htjela ostat trudna zadnjih 2 god nabila sam 8 kila .... imala sam 55 a sad 63 i tek sam sad ostala s tom Kilazom trudna trebala sam pauzu od vježbanja.... baš sam ono nikad veća 🤣 i eto trudna mislim da ću imat 80 kila😅🤣🤣🤣Al s obzirom da tijelo pamti i da mi je mama isto tako bila i sve izgubila u mjesec zbilja se nadam da ću i ja 😅🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji