![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Jutro drage, ja izvadila betu, za sat vremena rezultati 😬😬
Sretno!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bas super da ste si blizu :) Inace, ja sam bila na forumu i 2019. kad sam bila trudna sa sinom pa smo si tada otvorile grupu na fejsu. Uslo nas je 30-ak s foruma, evo do danas tipkamo. Zajedno smo odradile trudnocu, porode, grceve, kasice, puzanja, prve temperature, sad slavimo druge rodendane :) Bas smo super mala zajednica, a sve je pocelo s jednom ovakvom temom.
Ma ovo mi je bas prekrasno! Najbolje te razumije tko je u istoj kasi! Zato sam i dosla na forum, u okolini niti medju mojim prijateljicama nema cura koje su trudne ili bile nedavno trudne i bas ne znam s kim pricati o svakodnevnim glupim stvarima kojima se susrecemo i koje nas muce, kao npr zatvor i proljev haha Nisu bas tema za svakodnevni razgovor s frendicama i susjedama
30g, OTP 10.11.
Sretno!! Javi nam :)
Polly sretno i javi nam!🤞🏻🤞🏻
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sretno 💖💖💖💖🤰
Jutro, dobrodosle nove cure ☺️
Polly sretno s betom, ali vjerujem da je samo prerano bilo da se bebica pojavi, bit ce to sve ok 😁
Nisam sigurna jel sam propustila ili nam se pg11 nije javila s pregleda..?
Ja nocas sanjala krv na gacama, joj jesam se prepala, i umjesto da odem na hitnu ja se isla rolat 😂 svaku večer neki ludi snovi, al ovaj mi se bas nije svidio uff
Imate li vi ludih snova? 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Bas super da ste si blizu :) Inace, ja sam bila na forumu i 2019. kad sam bila trudna sa sinom pa smo si tada otvorile grupu na fejsu. Uslo nas je 30-ak s foruma, evo do danas tipkamo. Zajedno smo odradile trudnocu, porode, grceve, kasice, puzanja, prve temperature, sad slavimo druge rodendane :) Bas smo super mala zajednica, a sve je pocelo s jednom ovakvom temom.
Ma ovo mi je bas prekrasno! Najbolje te razumije tko je u istoj kasi! Zato sam i dosla na forum, u okolini niti medju mojim prijateljicama nema cura koje su trudne ili bile nedavno trudne i bas ne znam s kim pricati o svakodnevnim glupim stvarima kojima se susrecemo i koje nas muce, kao npr zatvor i proljevhaha Nisu bas tema za svakodnevni razgovor s frendicama i susjedama
Svaka riječ ti je na mjestu 🙏 btw mene još nije prošao proljev 😓 izgleda da mi se poremetio nešto s probavom a samo ujutro ga imam zato ne mogu spavati dugo 😂😂😂 možda je to umjesto povraćanja 😓🤣 ne znam proći će
Pozdrav ženice! 😊
Pročitala sam temu od početka i želim se priključiti ovoj zajednici. Za početak svima želim čestitati i poželjeti urednu i prekrasnu trudnoću i porod.
Trenutno sam 9tj + 6, termin bi trebao biti 19.11 🥰
Visokorizična trudnoća je u pitanju jer imam visok tlak i dijabetes tip 2 već godinama, tako da me pozorno prate. 06.05. idem na par dana u bolnicu na detaljnu obradu, i rekli su mi da će mi tada mini anomaly scan napraviti. Strah je i mene svakog pregleda, ali nastojim biti optimistična, a i nekako imam osjećaj da će sve biti u redu. 🥰🤞🤞
17.03. ➕
01.04. UZV, imamo srčeko ❤
OTP 19.11 🥰
29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙
Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji