Nove cure dobrodošle 🥰
Mučnine-ja sam u prvoj trudnoći imala mučnine od devetog do desetog tjedna samo hvala bogu i s tim da nisam stalno povraćala ali par puta jesam i to pošteno, a u ovoj trudnoći sam imala u petak i danas. Ali u petak sam bila užas dva dana nisam sebi mogla doći a ispovraćala sam sve doslovno sve.
Rita čestitke na super pregledu i neka ti trudnoća i dalje bude uredna i zdrava 😄
Što se tiče kada treba reći za trudnoću ja bome ne znam kada ću i kako tek sam dobila posao novi i to na neodređeno i užasno se osjećam što sam odmah ostala trudna i ne znam kako će oni to prihvatiti tako da ću i ja čekati kraj prvog tromjesečja jer ne znam šta drugo da radim, a posao mi jako treba.. nadam se da će oni to dobro prihvatiti, ako ne budem imala nikakvih problema mislim raditi do kraja trudnoće odnosno kad ću morati na porodiljni
Nije me malo duže nemojte zamjeriti 😜 mi smo dobro ja se osjećam super čak i nisam tako napeta kao u prvoj trudnoći. U prvoj trudnoći sam imala pregled sa 6+3 radi krvarenja a u ovoj sam nekako opuštena jer se osjećam kao da je sve sasvim uredu čak mi i vrijeme do pregleda brže prolazi. Eto brine me samo ovo sa poslom ali nadam se da će i to biti okej. Curama koje uskoro imaju pregled želim svu sreću da vam na pregledu bude sve super i šaljite slikice 🙈 ja obožavam gledati slikice sa ultrazvuka pogotovo kad su bolji.
Bila sam ja tu i prije samo se dugo već nisam javila haha 😂
Razumijem i ja tebe i veselim se trudnoći i čekala sam ju dugo, j obožavam biti trudna i odmah nakon prve kćeri smo počeli raditi na drugoj bebi, ali u prošloj trudnoći sam svašta doživjela vezano sa prihvaćanjem od strane poslodavca, kolegice su mi bile super ,a što je najgore poslodavac mi je bio brat, svakakve užasne riječi mi je rekao i normalno odmah nakon porodiljnog sam dobila otkaz..i tako mi je taj dio ostao u lošem sjećanju pogotovo kad mi je uz to sve i obitelj no nadam se da su tu gdje ću sada raditi ljudi normalniji 🤞
6+2 sam
Joj sorry 🤦🤣
Da se zovemo pravim imenom vjerojatno bi nešto i upamtila, ovako samo zadnji list foruma znam 🤣
A joj, baš mi je žao što imaš takvo iskustvo.. javljaj nam kako će reagirati, držim fige da normalno čestitaju i da ne doživiš nikakve neugodnosti 🤞
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pozdrav, što nam je sa Mare3112 🤔
Znam ju s druge teme, pa mi se čini da već par dana nije pisala ili
Hej cure imali smo smrtni slučaj pa ću se javiti idući tj trenutno sam off od svega... ugl danas što se tiče mucnina sam super imala sam samo kratke bolove u maternici ali do sad svaki dan mucnina...nisam povracala ali mi je baš lose...skuplja mi se slina i onako mi stoji u grlu .... inače sam super danas mi je bio zadnji radni dan sutra sam na GO i idem u petrovu na vađenje krvi ...
Puse svima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala na podršci cure, ma vjerujem da će biti sve okej, nastavljam biti pozitivna, druge nema. 6+3 sam danas, uz vjerojatno kasniju O sam došla rano. Nema veze, razmišljam na način da ako i krene po zlu, svejedno želim znati što ranije pa neka me poslao vaditi betu da znam na čemu sam i umirim se.
Lil_me imaš pravo i super što ćeš se strpiti, u manjem stresu će proći ti prvi tjedni. Kad ćeš na pregled?
Lil_me imaš pravo i super što ćeš se strpiti, u manjem stresu će proći ti prvi tjedni. Kad ćeš na pregled?
Planiram u ponedjeljak nazvati, pa ću viditi kad mi kaže, nema dugo čekanja pa možda bude utorak-srijeda...
Javljam se, jedva čekam 🥰
Mare3112, zao mi je, odmaraj i javi nam se :)
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Lavendera hvala ti na dugom odgovoru 🙏ti lažni trudovi treba znati kako to izgleda 😅 neću i ja nadam se odmah u bolnicu čim mi krenu trudovi ja sam u Istri u centru Istre tu nema tih vježbi koliko znam za trudnice ali ću se potruditi da budem aktivna 😁sada baš i nisam previše jer sam imala koronu baš kada sam ostala trudna i još te početne trudnicke tegobe mučnina povraćanje ma da ja do sada samo povraćala svaki dan jedanput od 7 do 9 tj.dans sam u 9 tj💪🤰 potruditi ću se hodati i po stepenicama i sve što si napisala ☺️ možda i meni onda uspije da brzo rodim ,iako možda i genetika utječe ne znam ali čitala sam da je to sve prirodno kada dođe taj trenutak.Kada sam saznala da sam trudna prvo mi je bilo nadam se da će sve biti dobro bebica zdrava ,a drugo mi je prošlo kroz glavu ajme meni pa ja moram rodit kako ću to 😅😂😂😂😂jer sam sva neka nježna i osjetljiva 🙃a danas evo čak se osjećam ko da ni nisam trudna 🤰 čudno je to sve 😄 uglavnom hvala ti puno 🤗
Onda smo si susjede - ja u zminju 😃
Ja cu pitati sljedeci tjedan na pregledu gin mogu li se nastaviti baviti pilatesom- ostavila sam ga se do kraja 3.miseca, tj.12 tt, dok sve ne bude kako treba. Ili makar naci neke trudnicke po internetu, sigurno ce bit i porod laksi ako si aktivnija
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Lavendera hvala ti na dugom odgovoru 🙏ti lažni trudovi treba znati kako to izgleda 😅 neću i ja nadam se odmah u bolnicu čim mi krenu trudovi ja sam u Istri u centru Istre tu nema tih vježbi koliko znam za trudnice ali ću se potruditi da budem aktivna 😁sada baš i nisam previše jer sam imala koronu baš kada sam ostala trudna i još te početne trudnicke tegobe mučnina povraćanje ma da ja do sada samo povraćala svaki dan jedanput od 7 do 9 tj.dans sam u 9 tj💪🤰 potruditi ću se hodati i po stepenicama i sve što si napisala ☺️ možda i meni onda uspije da brzo rodim ,iako možda i genetika utječe ne znam ali čitala sam da je to sve prirodno kada dođe taj trenutak.Kada sam saznala da sam trudna prvo mi je bilo nadam se da će sve biti dobro bebica zdrava ,a drugo mi je prošlo kroz glavu ajme meni pa ja moram rodit kako ću to 😅😂😂😂😂jer sam sva neka nježna i osjetljiva 🙃a danas evo čak se osjećam ko da ni nisam trudna 🤰 čudno je to sve 😄 uglavnom hvala ti puno 🤗
Ja cu pitati sljedeci tjedan na pregledu gin mogu li se nastaviti baviti pilatesom- ostavila sam ga se do kraja 3.miseca, tj.12 tt, dok sve ne bude kako treba. Ili makar naci neke trudnicke po internetu, sigurno ce bit i porod laksi ako si aktivnija
Ajme kako lijepo 😁gdje ideš na pilates 😄 možda tu u Pazinu ako jesi i ako dr.dopusta onda bi se i ja pridružila 😁🤰
snowwhite1410U biti sam za prave trudove mislila da su kao pripremni jer me nije toliko bas bolilo kako sam zamisljala (dok nisu pali na 3 min onda me stisnulo🤣) a to jutro na dan kad cu roditi imala sam redovnu kontrolu u TA i ctg i kazu mi jel vas sta boli pa reko da onako malo pa malo vise i kaze mi sestra u TA pa vama su trudovi na 6 min, ja reko sta su?🤣🤣 I kad je rekla da su to bas trudovi na 6 min onda sam se malo zbrojila u glavi da je to tu 🤦🏻♀️
Sto se genetike tice, mislim da kako kome. Mojoj mami su za svaki porod trudovi krenuli prirodno ali cim bi pali na 7-8 min stali i morala nas je sve na drip. A ja sam prosla glat sto bi se reklo☺️
Imamo do porodaaa jos olala vremena (iako ce i to doci brzo) pa nemoj sada razmisljati toliko o tome.🥰 Dan po dan pa ce i to doci. Samo neka svima trudnoce budu uredne i sa sto manje komplikacija☺️❤️❤️
Curee sto ste imale preglede kako su vam prosli pregledi?☺️☺️
❤️❤️❤️❤️Hvala ti na odgovoru i baš tako dan po dan i da svima trudnoće budu uredne i bebe zdrave 🤰🙏
Snowwhite, lažni trudovi su nepravilni, odnosno pojavljuju se tipa na 15 min pa za 20 min idući pa 10 min pa te pusti par sati i tako, vrludaju svakako… A pravi trudovi su u jednakim intervalima. Bez brige, ina aplikacija za praćenje trudova 😉😉 Ima vremena za te teme, prevrnut ćemo ih još sto puta. Moraš znati da smo mi žene lavice, stvorene smo da donesemo dijete na svijet i samo si to treba matirati. Tisuću puta jači spol od muškaraca, nakon poroda se zaklinjem u to!! 💪🏼💪🏼
Jutro draga 🤗kako si to napisala mi smo žene lavice baš me razveselilo 💪🦁 vjerujem da nakon poroda ojačaš i psihički u fizički 💪💖 hvala ti 🙏
Ajme kako lijepo 😁gdje ideš na pilates 😄 možda tu u Pazinu ako jesi i ako dr.dopusta onda bi se i ja pridružila 😁🤰
Bas super da ste si blizu :) Inace, ja sam bila na forumu i 2019. kad sam bila trudna sa sinom pa smo si tada otvorile grupu na fejsu. Uslo nas je 30-ak s foruma, evo do danas tipkamo. Zajedno smo odradile trudnocu, porode, grceve, kasice, puzanja, prve temperature, sad slavimo druge rodendane :) Bas smo super mala zajednica, a sve je pocelo s jednom ovakvom temom.
Sortiraj odgovore
Najstariji