Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    22. Travanj 2022. 13:51

Cure koje danas imaju preglede sretno i javite see🤞🏻🥰
    keti91 meni je uz mucnine problem isto i kiselina, jer imam gerb vec godinama, isto ne pijem nikakve tablete jer ih ne smijemo u trudnoci pa bas to sto kazes, trpi kako god znas😬
    Pred kraj prve trudnoce zbog gerba i te kiseline nisam mogla spavati nikako drugacije nego sjedeci u krevetu naslonjena na zid🤣 Znale su mi povremeno pomoci neslane kokice koje sam kokala u gluho doba noci samo da mi malo pokupi kiselinu. Probaj si mozda s neslanim kokicama ako ti je jako kiselina 🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

levanati95
    22. Travanj 2022. 13:54

Lida meni je jutarnji uvijek malo povisen, oko 5.5, a trebao bi biti do 5.1 za trudnice. S tim da sam vadila sama si krv za guk profil, i to je bilo tako uzasno da mi je secer tak skocio na 6.3, iako kad je doktor vidio nalaze je rekao da je nalaz odličan. Sad ne znam, možda je njemu to dobro jer nisam na nikakvoj terapiji a imam od svoje 12godine šećer i pijem terapiju. A ovi poslje jela su od 5.5 do 6.5, a tako treba i biti

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Lida 🍀
    22. Travanj 2022. 14:03

levanati95

Lida meni je jutarnji uvijek malo povisen, oko 5.5, a trebao bi biti do 5.1 za trudnice. S tim da sam vadila sama si krv za guk profil, i to je bilo tako uzasno da mi je secer tak skocio na 6.3, iako kad je doktor vidio nalaze je rekao da je nalaz odličan. Sad ne znam, možda je njemu to dobro jer nisam na nikakvoj terapiji a imam od svoje 12godine šećer i pijem terapiju. A ovi poslje jela su od 5.5 do 6.5, a tako treba i biti

Hm, meni je taj jutarnji isto los, vrijednosti kao i kod tebe, ali kad nisam bila na dijeti... A ovi nakon jela su bili ok. Kad se drzim dijete ok su i jutarnji.
    Ma joj citala sam na prijašnjim forumima da pretjeruju s tom granicom, da je prije bila 6.1 a ne 5.1 ali de ga znaj. Kod mene su odmah posumnjali jer imam u obitelji povijest dijabetesa ali tip 2.. a dijeta je ubi Boze, vise gladna nego sita 🙄😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

buhtlica23
    22. Travanj 2022. 14:34

Cure jel koja od vas ima problem sa glavoboljom i krvarenjem iz nosa? Nije puno ali danas vec 2 x. Inace nisam sklona tomu pa me malo strah.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Serendipity
    22. Travanj 2022. 14:53

Mene zna bolit glava. U prvoj trudnoći me žgaravica mučila strašno, bojim se da mi i sad kreće. Mučnine nisam imala onda, a nemam ih ni zasad.
    Ali sve me žulja i stišće, ne znam kaj bi obukla na posao više 

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

levanati95
    22. Travanj 2022. 15:26

Lida 🍀

levanati95

Hm, meni je taj jutarnji isto los, vrijednosti kao i kod tebe, ali kad nisam bila na dijeti… A ovi nakon jela su bili ok. Kad se drzim dijete ok su i jutarnji.
    Ma joj citala sam na prijašnjim forumima da pretjeruju s tom granicom, da je prije bila 6.1 a ne 5.1 ali de ga znaj. Kod mene su odmah posumnjali jer imam u obitelji povijest dijabetesa ali tip 2.. a dijeta je ubi Boze, vise gladna nego sita 🙄😂

Da, treba jos 7, 8 mjeseci izdrzati na takvoj prehrani. Iako meni osobno nije problem, jer sam prije bila na dijeti od 1500kcal, sad mu se stavili na 1800kcal, pa mi nekad to zna biti i previse hrane. Al uzasno mi fale grickalice, možda čak više nego slatko. Sad gricam kikiriki i bademe samo 😑 
    A što se tiče ovoga, da svakako pretjeruju, svakih par godina se granica smanji. Šećer za netrudnice je normalan do 6.0 jutarnji, a nama do 5.1. 

Što se simptoma tiče, znam i ja imati glavobolje, najčešće preko noći i rano ujutro, nakon što ustanem me obično prođe

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Lonmi
    22. Travanj 2022. 15:45

Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
    Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce. 
    Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
    Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴

Lavendera
    22. Travanj 2022. 15:57

Lonmi

Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
    Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce.
    Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
    Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴

Hej i ja sam nedavno prestala s dojenjem, tj kad sam saznala da sam trudna. Poklopilo se i taj prestanak dojenja i sada hormoni pa se sve i ja nadam da ce trebati neko vrijeme dok se to sve poslozi. Kad osjetim da su jako napete i tvrde isto malo izdojim tek toliko da osjetim malo olaksanje premda se kao ne preporuca izdajanje jer se onda ne prekida proizvodnja i potraznja al sto da radim.. Ne mogu ostaviti da se sve upali. Stavljam hladne obloge i u istom smo kosu pa nemam neki pametni savijet kad prvi put prolazim to ali suosjecam🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Svemirka
    22. Travanj 2022. 16:44

Polly

puna_pitanja

Polly

Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊

🥳🥳 super, Polly! Jel ti pao mali kamen sa srca?

Ne mali kamen nego stijena!! 😁 E sad razmišljam kolika bi beta uopće trebala biti kad se i plod može vidjeti… Negdje sam pročitala od 10000 na dalje. Mirnija jesam, al glava i dalje radi svakakve računice 😂 #žene

Meni se na 6+2 uz betu 8001 nije vidio plod. Tjedan dana kasnije na 7+2 plod je bio veličine 0,5cm i srce je kucalo. Kad imaš sljedeći pregled?

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• inesc27
    22. Travanj 2022. 17:08

Poz cure,
    Prikljucujem se zimskim bebicama, pozitivan test 17.4
    Po mom izracunu je 4+3 dana 🎉 19.4 sam imala lagano krvarenje i dobila utogestan 3x200 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.