Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zanah
    22. Travanj 2022. 17:12

Pozdrav drage novopečene trudnice!
    Čestitam svima redom i želim da sve prođe u najboljem redu😀
    Nova sam ovdje, nakoj spontanog u 5. mj. prošle godine, imamo plusić i trenutno smo na 8+5 pregled sam obavila sa nepunih 6 tjedana i srčeko je već kucalo ko ludo
    Dobila sam Utrogestane oralno 3x2 predostrožnosti radi obzirom na prethodni spontani.
    Termin je krajem 11. mjeseca.
    Od simptoma imam mučnine i to uglavnom večernje toliko o jutarnjim mučninama ali doduše moje su isključivo podražajne prirode i obično mi mučnina krene na neki miris koji mi smeta i tome slično.. plus to, cicke su mi nabujale, par dana bole, pa par dana ne bole i tak u krug..
    Ono kaj me zanima, a nisam uspjela nigdje među vašim komentarima pročitati, ima li koja od vas problema s bolovima? 
    Naime maltene od početka vodim bitke s bolovima, na početku su bili prilično jaki u donjem dijelu leđa, pa su se selili u donji dio trbuha u vidu probadanja u donjem srednjem dijelu, pa su šetali s jedne strane na drugu i tako stalno.. sad su me nakon više od 2 tjedna ponovno nekako leđa dolje nisko počela boljeti, više onako kao neki pritisak pa sam malo u panici zbog prethodnog spontanog.. doduše imam maternicu zavaljenu prema natrag pa mi je možda i zbog toga tako..
    Gin mi je rekla kad sam joj na pregledu spominjala bolove rekla da je to sve više-manje normalno kod nekih žena i da me maksimalno zaštitila Utrogestanima i neka ne brinem..
    Pa eto, da čujem Vas kakve ste s tim bolovima općenito i da li sam jedina

P.s. Oprostite mi kaj sam prvi post odužila maksimalno

Mareeeee3112
    22. Travanj 2022. 17:21

[quote=Mar'ca🌺][quote=lusika][b]Pg11[/b]i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu...

meni je pregled danas popodne, trudnoca 11+1, bas sam malo nervozna cijeli dan[:03a:][/quote]

I meni je pregled danas u 16h , već sam sad nervozna. Srušiti ću se pred ordinacijom. 🙈
    Mi smo danas točno 12 🥰[/quote]

Kako je prošao pregled?😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

buhtlica23
    22. Travanj 2022. 17:53

Lonmi

Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
    Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce.
    Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
    Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴

I mene uzasno bole, u noci sam se slucajno okrenula na trbuh, kad su me pocele sise bolit proplakala sam u snu i probudila se od boli. Onda sam jos izdramila sto sam spavala na sto ali pa pola noci od muke nisam mogla spavati. A sise nabujale  za 2 broja svi grudnjaci mali uzas. A i ovako imam ogromne sise F kosarica. Isto su vrele i nekako natecene eto. Ali ja ne dojim niti sam dojila ikad. Prva trudnoca. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 18:48

Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko. 
    Predivan je osjećaj gledati kako se migolji i okreče, sve ne mogu vjerovati da je to sada u meni. 🥰🥰 .. 
    Beba imala prekrižene nogice. 🙈🥰🥰 ..
    Sljedeći pregled 23.5. 🥰 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

keti91
    22. Travanj 2022. 19:06

[quote=Mar'ca🌺]Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
    Predivan je osjećaj gledati kako se migolji i okreče, sve ne mogu vjerovati da je to sada u meni. 🥰🥰 ..
    Sljedeći pregled 23.5. 🥰[/quote]

Znaci neda bebica jos da se vidi sta je
    Bitno da je sve uredu
    I ja sam slusala srceko kako kuca pustio mi cak predivan osjecaj..
    Koliko si tjedana!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 19:12

keti91

[quote=Mar'ca🌺]Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.

Bitno da je sve uredu
    Koliko si tjedana!?[/quote]

Neda da. 🙈 Možda bude idući put. 😊😊 .. 
    Da, predivno. 🥰🥰 Još to kak se migolji, savršeno. 🥰🥰 .. 
    Danas sam točno 12 🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

keti91
    22. Travanj 2022. 19:16

Marca🌺][quote=keti91][quote=Mar

Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
    Sljedeći pregled 23.5. 🥰

Bitno da je sve uredu
    Koliko si tjedana!?

Neda da. 🙈 Možda bude idući put. 😊😊 ..
    Da, predivno. 🥰🥰 Još to kak se migolji, savršeno. 🥰🥰 ..
    Danas sam točno 12 🥰

Odlicno,da mozda sljedeci put se pokaze ipak al kako bude bude bitno da je sve uredu..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    22. Travanj 2022. 19:30

Super 😍😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    22. Travanj 2022. 19:38

Joj mi smo danas rekli uzoj familiji, bome je to emocialno meni ful bilo tesko, isplakala sam se bozesacuvaj, jer znam da se oni tome vesele jednako kao i ja, pa su me valjda i hormoni spucali, bilo je suza kao da se nesto lose nedajboze desilo. Al drago mi je da je i to gotovo, idemo dalje 

30g, OTP 10.11.

Mar'ca🌺
    22. Travanj 2022. 20:27

puna_pitanja

Joj mi smo danas rekli uzoj familiji, bome je to emocialno meni ful bilo tesko, isplakala sam se bozesacuvaj, jer znam da se oni tome vesele jednako kao i ja, pa su me valjda i hormoni spucali, bilo je suza kao da se nesto lose nedajboze desilo. Al drago mi je da je i to gotovo, idemo dalje

I ja sam se svaki put rasplakala kad smo govorili i mojima i od muža. Sve normalno i dok su otvarali poklone ja počela plakat. 😅🤣🙈

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.