![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Pozdrav drage novopečene trudnice!
Čestitam svima redom i želim da sve prođe u najboljem redu😀
Nova sam ovdje, nakoj spontanog u 5. mj. prošle godine, imamo plusić i trenutno smo na 8+5 pregled sam obavila sa nepunih 6 tjedana i srčeko je već kucalo ko ludo
Dobila sam Utrogestane oralno 3x2 predostrožnosti radi obzirom na prethodni spontani.
Termin je krajem 11. mjeseca.
Od simptoma imam mučnine i to uglavnom večernje toliko o jutarnjim mučninama
ali doduše moje su isključivo podražajne prirode i obično mi mučnina krene na neki miris koji mi smeta i tome slično.. plus to, cicke su mi nabujale, par dana bole, pa par dana ne bole i tak u krug..
Ono kaj me zanima, a nisam uspjela nigdje među vašim komentarima pročitati, ima li koja od vas problema s bolovima?
Naime maltene od početka vodim bitke s bolovima, na početku su bili prilično jaki u donjem dijelu leđa, pa su se selili u donji dio trbuha u vidu probadanja u donjem srednjem dijelu, pa su šetali s jedne strane na drugu i tako stalno.. sad su me nakon više od 2 tjedna ponovno nekako leđa dolje nisko počela boljeti, više onako kao neki pritisak pa sam malo u panici zbog prethodnog spontanog.. doduše imam maternicu zavaljenu prema natrag pa mi je možda i zbog toga tako..
Gin mi je rekla kad sam joj na pregledu spominjala bolove rekla da je to sve više-manje normalno kod nekih žena i da me maksimalno zaštitila Utrogestanima i neka ne brinem..
Pa eto, da čujem Vas kakve ste s tim bolovima općenito i da li sam jedina
P.s. Oprostite mi kaj sam prvi post odužila maksimalno
[quote=Mar'ca🌺][quote=lusika][b]Pg11[/b]i meni je na pocetku trudnoce pukla zilica tada sam krvarila i dobila terapiju i lagano mirovanje i nije mi se vise to desavalo, bez brige i panike sve ce biti u redu...
meni je pregled danas popodne, trudnoca 11+1, bas sam malo nervozna cijeli dan[:03a:][/quote]
I meni je pregled danas u 16h , već sam sad nervozna. Srušiti ću se pred ordinacijom. 🙈
Mi smo danas točno 12 🥰[/quote]
Kako je prošao pregled?😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce.
Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴
I mene uzasno bole, u noci sam se slucajno okrenula na trbuh, kad su me pocele sise bolit proplakala sam u snu i probudila se od boli. Onda sam jos izdramila sto sam spavala na sto ali pa pola noci od muke nisam mogla spavati. A sise nabujale za 2 broja svi grudnjaci mali uzas. A i ovako imam ogromne sise F kosarica. Isto su vrele i nekako natecene eto. Ali ja ne dojim niti sam dojila ikad. Prva trudnoca.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
Predivan je osjećaj gledati kako se migolji i okreče, sve ne mogu vjerovati da je to sada u meni. 🥰🥰 ..
Beba imala prekrižene nogice. 🙈🥰🥰 ..
Sljedeći pregled 23.5. 🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
[quote=Mar'ca🌺]Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
Predivan je osjećaj gledati kako se migolji i okreče, sve ne mogu vjerovati da je to sada u meni. 🥰🥰 ..
Sljedeći pregled 23.5. 🥰[/quote]
Znaci neda bebica jos da se vidi sta je
Bitno da je sve uredu
I ja sam slusala srceko kako kuca pustio mi cak predivan osjecaj..
Koliko si tjedana!?
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
[quote=Mar'ca🌺]Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
Bitno da je sve uredu
Koliko si tjedana!?[/quote]
Neda da. 🙈 Možda bude idući put. 😊😊 ..
Da, predivno. 🥰🥰 Još to kak se migolji, savršeno. 🥰🥰 ..
Danas sam točno 12 🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Eto me, prošao pregled. Sve je u redu, lijepo se beba okreće i rita , sve lijepo vidljivo na UZVu. Slušali smo srčeko.
Sljedeći pregled 23.5. 🥰
Bitno da je sve uredu
Koliko si tjedana!?
Neda da. 🙈 Možda bude idući put. 😊😊 ..
Da, predivno. 🥰🥰 Još to kak se migolji, savršeno. 🥰🥰 ..
Danas sam točno 12 🥰
Odlicno,da mozda sljedeci put se pokaze ipak al kako bude bude bitno da je sve uredu..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Super 😍😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Joj mi smo danas rekli uzoj familiji, bome je to emocialno meni ful bilo tesko, isplakala sam se bozesacuvaj, jer znam da se oni tome vesele jednako kao i ja, pa su me valjda i hormoni spucali, bilo je suza kao da se nesto lose nedajboze desilo. Al drago mi je da je i to gotovo, idemo dalje
30g, OTP 10.11.
Joj mi smo danas rekli uzoj familiji, bome je to emocialno meni ful bilo tesko, isplakala sam se bozesacuvaj, jer znam da se oni tome vesele jednako kao i ja, pa su me valjda i hormoni spucali, bilo je suza kao da se nesto lose nedajboze desilo. Al drago mi je da je i to gotovo, idemo dalje
I ja sam se svaki put rasplakala kad smo govorili i mojima i od muža. Sve normalno i dok su otvarali poklone ja počela plakat. 😅🤣🙈
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰