![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Svemirka hvala ti na ovoj više nego utješnoj informaciji! 🤗 Rekao je gin kad dobijem 2. nalaz bete u pon ćemo dogovoriti pregled za kraj idućeg tjedna ili za onaj tamo tjedan. Sad sam se opekla sa ovim stresom pa bih najrađe tamo za 2 tj. Ali kako on kaže. Negdje sam guglala da se od 10000 na dalje vidi plod. Pa eto na tankoj sam granici, već za par dana će biti druga situacija, baš kako su mi cure i napisale da u tako ranoj trudnoći 2,3 dana znače puno 😊
Mar'ca znači guštala si u bebinim akrobacijama, preeedivno! 😍😍 Bravo za super super pregled 🍀
Evo mene s pregleda, sve je super. Mirili su nabore koji su u gabaritima...Natuknuo mi je da je vjerojatno curica, ali sa sigurnosti ne moze se jos tocno znati....viditi cemo za mjesec dana...
Evo mene s pregleda, sve je super. Mirili su nabore koji su u gabaritima…Natuknuo mi je da je vjerojatno curica, ali sa sigurnosti ne moze se jos tocno znati….viditi cemo za mjesec dana…
Bravooo 😍😍
Evo mene s pregleda, sve je super. Mirili su nabore koji su u gabaritima…Natuknuo mi je da je vjerojatno curica, ali sa sigurnosti ne moze se jos tocno znati….viditi cemo za mjesec dana…
Odlično i za tebe. Koji si tt? 🥰😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Svemirka hvala ti na ovoj više nego utješnoj informaciji! 🤗 Rekao je gin kad dobijem 2. nalaz bete u pon ćemo dogovoriti pregled za kraj idućeg tjedna ili za onaj tamo tjedan. Sad sam se opekla sa ovim stresom pa bih najrađe tamo za 2 tj. Ali kako on kaže. Negdje sam guglala da se od 10000 na dalje vidi plod. Pa eto na tankoj sam granici, već za par dana će biti druga situacija, baš kako su mi cure i napisale da u tako ranoj trudnoći 2,3 dana znače puno 😊
Ja vjerujem da će ovdje biti sve u redu, i samoj mi se u početku nije vidio plod, a gle nas sad. 😊 Samo mirno. ❤️❤️
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
[quote=Mar'ca🌺][quote=lusika]Evo mene s pregleda, sve je super. Mirili su nabore koji su u gabaritima...Natuknuo mi je da je vjerojatno curica, ali sa sigurnosti ne moze se jos tocno znati....viditi cemo za mjesec dana...[:02a:][/quote]
Odlično i za tebe. Koji si tt? 🥰😊[/quote]
Danas 11+1
Polly sve ce biti u redu, super je to beta 😊
Cure mene uzasno bole grudi, natecene su, vruce.
Nedavno sam prestala sa dojenjem i mislim da se sad sve poklopilo. Ova napetost grudi u trudnoci, plus mlijeko. Ne smijem ih pogledati, kamoli taknuti. Ima li jos netko da ga tako bole, ili u slicnoj situaciji?
Izdojim malo kad osjetim jaku napetost, stavljam obloge. Ne znam vise od cega bole 🥴
Hej i ja sam nedavno prestala s dojenjem, tj kad sam saznala da sam trudna. Poklopilo se i taj prestanak dojenja i sada hormoni pa se sve i ja nadam da ce trebati neko vrijeme dok se to sve poslozi. Kad osjetim da su jako napete i tvrde isto malo izdojim tek toliko da osjetim malo olaksanje premda se kao ne preporuca izdajanje jer se onda ne prekida proizvodnja i potraznja al sto da radim.. Ne mogu ostaviti da se sve upali. Stavljam hladne obloge i u istom smo kosu pa nemam neki pametni savijet kad prvi put prolazim to ali suosjecam🙈
Tako sam i ja, makar veli ginic da sam mogla nastaviti, ali necu tandem kad rodim, a i imala sam krvarenja proslu trudnocu pa sam se bojala.
Uglavnom moje cice su poludjele. Poklopila se sad ta napetost sa mlijekom kojeg jos ima i boli jako, bojim se mastitisa tako da moram svaki cas. Sad sam uzela pumpicu jer me rucno jos bolje bole kad ih stisnem 🙉. Hodam sa kupusom u grudnjaku 😂😂😂
Cure, kako stojite s kilažom? Tipa, koliko ste dobile izmedu pregleda? 😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Cure cestitke na urednim pregledima ☺️☺️
Marce ja sam se dosad samo jednom vagala, bas cu vidit na sljedećem pregledu ☺️ s tim da mi je sestra izvagala 63kg a gin upisala u knjizicu 73 😂 mozda joj tako izgledam 😂🙈
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji