![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cure kako ste? Imate mucnina? 😊 ja nista jos
Ma nula bodova, zaobislo me. 😅 Koji si ti tt?
6+4, idem 29.4. na kontrolu jer prije 2tj nije jos nista vidio osim zadebljane maternice. Rekao je da je prerano
Ma bit ce to onda taman za vidjeti bebu i srceko 😁
Nemam nikakvih simptoma osim bolnih grudi..
Dok one bole nadam se da je sve ok 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ma nula bodova, zaobislo me. 😅 Koji si ti tt?
6+4, idem 29.4. na kontrolu jer prije 2tj nije jos nista vidio osim zadebljane maternice. Rekao je da je prerano
Ma bit ce to onda taman za vidjeti bebu i srceko 😁
Nemam nikakvih simptoma osim bolnih grudi..
Dok one bole nadam se da je sve ok 😁
E tako i mene. Ustvari bradavice me samo bole 🤣
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Polly beta ti je super nadam se da ćeš na sljedećem pregledu vidjeti svoju bebicu 🤞😄
Nove cure dobrodošle 🥰
Kad ste kod snova koji su katastrofa,tako mi je bilo i u prošloj trudnoći. Stalno sam imala neke lude snove i uvijek su bili realni nekad sam se budila i pitala jel sve uredu samnom i mojom glavom haha 😂
Uf uf dobar je nalaz, beta 7900 ❤️ po guglanju je to 5 tt otprilike, kraće nego što sam mislila. Tako da vjerujem da će sve biti dobro 😊
🥳🥳 super, Polly! Jel ti pao mali kamen sa srca?
Ne mali kamen nego stijena!! 😁 E sad razmišljam kolika bi beta uopće trebala biti kad se i plod može vidjeti... Negdje sam pročitala od 10000 na dalje. Mirnija jesam, al glava i dalje radi svakakve računice 😂 #žene
Kod mene se jucer pojavila mucnina i to nisam nista mogla vidjeti a kamoli pojesti...
Evo danas opet super..
Ali u trudnoci neznam dal sam 5x imala mucninu
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Kod mene se jucer pojavila mucnina i to nisam nista mogla vidjeti a kamoli pojesti…
Evo danas opet super..
Ali u trudnoci neznam dal sam 5x imala mucninu
Keti, jel ti kiselina bolje?
30g, OTP 10.11.
Levanati i atena dobro nam došle! ☺️🥰
Polly super beta, sad samo opušteno do sljedeće bete i pregleda. ☺️
Ja imam blage mucnine i smetaju mi mirisi. Danas sam 6 tjedan. 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Bokic cure danas sam 7+6 i prvi dan godišnjeg....wiiii tu I tamo imam blage mucnine bez povracanja samo mi se usta napune slinom i muka mi zna biti onako do grla ...imam bolne grudi .... zna me ponoći boljet bradavice toliko da me to probudi .... danas sam išla u petrovu 3 vadit krv a u pon idem u dom zdravlja isto vadit krv i piskalinu dat ...drugi pregled 17.5 do tad papire za bolovanje i sve to rijesit jer sam do 1.5 prvo na godisnjem . Imam problema sa stolicom ali evo sve manje i manje popim si ujutro donat ...ali ne svaki dan.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Polly ja sam isla prvi pregled sa 6+4 i vidjela.se samo gest.vrecica pa me narucio za 10 dana rekao je odmah da je ocito ovulacija bila kasnije. I hvala Bogu za 10 dana se vidio plod i srceko kuca. Po uzv sam 7+6 a po mom 8+2 par dana igra veliku ulogu, tako da sve ce biti super.
Snovi u prosloj trudnoci a i sad cesto imam napaljujuce neke snove, non stop napaljena, ti hormoni valjda luduju, pojma nemam. Mislim ne bunim se al ono stalno neka erotika 😅😅
Nove cure dobrodosle, uz malu kolko stignem tipkam. Zelim svima uredne trudnoce i super preglede ko ih ima danas ako ima tko 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav cure,
trenutno sam 4+6 i nemam apsoluto nikakvih simptoma, osim sto mi kasne stvari :D
Sestra me zabunom rano narucila pa sam isla u 4tj vec na pregled. Kaze doktorica da je to trudnoca i da je na pravom putu :)
E sad ima li vas da u tom periodu nisu imale apsoluto nikakvih simptoma trudnoce??
24.12.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji