Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 21:12

Ekipa evo i mene, poslije pregleda isli u neki shoping a kuci nas docekala familija i drustvo... i tek sam sad na miru. 
    Pregled je bio super osim sto mi je tlak bio ogroman, oko 165 sa 90, otkud to ne znam, sad moram pratiti tlak par dana. Drugo sve top, beba se sad vec vidi kako mlati rucicama, dobili smo slicice, dragi je i snimao, ali najdojmljivija stvar meni je bila kad je doktor buduceg oca nazvao tata, pa me to skroz opralo kad je naglas izgovorio te rijeci. Jer mi smo do sad prilicno chill, malo bojazljivi pa drzimo kao distancu, ovo je bio takav šok  ja mama, štaaaa? Eto tako da smo pod tim dojmovima, sori na dugom postu

30g, OTP 10.11.

lil_me
    21. Travanj 2022. 21:13

Polly

Hej cure, evo mene s pregleda. Vidi se žumanjčana vrećica, ali se plod ne vidi. Kaže da je vjerojatno još rano pa me poslao vaditi betu sutra i u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Vjerujem i ja da je rano jer mislim da je bila kasnija ovulacija.Malo sam tužna i zabrinuta, ali probat ću misliti pozitivno…

Hej Polly, ja i ti smo ono iste...
    Zato ja nisam htjela ići ranije, kod nas nema naručivanja pa mogu birati...
    Tako mi i frendici sa 6+5 nije ništa vidjela na uz, ona mi veli, trudna sam ali nema bebe, joj bas je u strahu bila i prva joj je trudnoća, bilo je sve u redu i još malo pa će roditi....pa rekoh da se ne zamaram...
    Držim fige da sve bude odlično :)

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

lil_me
    21. Travanj 2022. 21:15

puna_pitanja

Ekipa evo i mene, poslije pregleda isli u neki shoping a kuci nas docekala familija i drustvo… i tek sam sad na miru.
    Pregled je bio super osim sto mi je tlak bio ogroman, oko 165 sa 90, otkud to ne znam, sad moram pratiti tlak par dana. Drugo sve top, beba se sad vec vidi kako mlati rucicama, dobili smo slicice, dragi je i snimao, ali najdojmljivija stvar meni je bila kad je doktor buduceg oca nazvao tata, pa me to skroz opralo kad je naglas izgovorio te rijeci. Jer mi smo do sad prilicno chill, malo bojazljivi pa drzimo kao distancu, ovo je bio takav šokja mama, štaaaa? Eto tako da smo pod tim dojmovima, sori na dugom postu

🤣🤣🤣
    Jesi se penjala i bila zadihana, jesu li malo sačekali da odmoriš ili odmah mjerili tlak?
    Drago mi je zbog super pregleda :)

ZM 7.3

puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 21:19

lil_me

puna_pitanja

Ekipa evo i mene, poslije pregleda isli u neki shoping a kuci nas docekala familija i drustvo… i tek sam sad na miru.
    Pregled je bio super osim sto mi je tlak bio ogroman, oko 165 sa 90, otkud to ne znam, sad moram pratiti tlak par dana. Drugo sve top, beba se sad vec vidi kako mlati rucicama, dobili smo slicice, dragi je i snimao, ali najdojmljivija stvar meni je bila kad je doktor buduceg oca nazvao tata, pa me to skroz opralo kad je naglas izgovorio te rijeci. Jer mi smo do sad prilicno chill, malo bojazljivi pa drzimo kao distancu, ovo je bio takav šokja mama, štaaaa? Eto tako da smo pod tim dojmovima, sori na dugom postu

🤣🤣🤣
    Jesi se penjala i bila zadihana, jesu li malo sačekali da odmoriš ili odmah mjerili tlak?
    Drago mi je zbog super pregleda :)

Prvo smo radili uzv, i onda smo odmah mjerili tlak cim sam sjela s oblacenja. A imala sam vec neke epizode s visokim tlakom, ali bih ga osjetila. Budem mjerila.

Polly, bit ces pametnija nakon bete, jel te mozda odmah narucila na iduci pregled ili ce cekati da dodje beta? Samo malo vremena je mozda recept za uspjeh  drzim fige da ti čekanje brzo prođe!

30g, OTP 10.11.

Lavendera
    21. Travanj 2022. 21:20

Polly vjerojatno je onda jos rano ako i sama kazes da je bila kasnija ovulacija, ostani pozitivnih misli💞💞 U ranoj trudnoci i dan moze znaciti puno, pa se nadam da ce te nalazi bete odrzati pozitivnih misli dok se ne bude vidjela bebica🥰 A vjerujem da dosta igra ulogu i uzv kakav dr ima.. Jesi to kod soc ili kod privatnika?
    puna_pitanja superr, bas mi je drago da je sve proslo dobro i da se bebica vec fino vidi u akrobacijama😍 
    Netko je spomenuo mucnine, mene vec danima drze bas kriticno, sto mi nije bilo u prvoj trudnoci.. Ali nek su mi sve tegobe u tome🙈

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

lil_me
    21. Travanj 2022. 21:27

Pozdrav, što nam je sa Mare3112 🤔
    Znam ju s druge teme, pa mi se čini da već par dana nije pisala ili

ZM 7.3

keti91
    21. Travanj 2022. 21:34

Zene jel vas muci kiselina iz zeludca mene evo vec drugi dan ubija kiselina

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 21:42

keti91

Zene jel vas muci kiselina iz zeludca mene evo vec drugi dan ubija kiselina

Uf mene to muci inace, sve me strah kad beba poraste i stisne zeludac... ako si dobro papala za uskrs, mozda ti je ovo reakcija

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    21. Travanj 2022. 21:55

Cisto da ne bi bilo, ne osudjujem dobro papanje, ali ako pretjeram par dana zaredom, meni se krene vracati kiselina i onda treba 10 dana "ciste" prehrane da se smiri. Keti, mozda ti nisi lose srece kao ja, mozda je samo privremeno i prodje za cas, nadam see 

30g, OTP 10.11.

atena
    21. Travanj 2022. 22:04

lil_me

atena

Nove cure dobrodošle 🥰
    Mučnine-ja sam u prvoj trudnoći imala mučnine od devetog do desetog tjedna samo hvala bogu i s tim da nisam stalno povraćala ali par puta jesam i to pošteno, a u ovoj trudnoći sam imala u petak i danas. Ali u petak sam bila užas dva dana nisam sebi mogla doći a ispovraćala sam sve doslovno sve.
    Rita čestitke na super pregledu i neka ti trudnoća i dalje bude uredna i zdrava 😄
    Što se tiče kada treba reći za trudnoću ja bome ne znam kada ću i kako tek sam dobila posao novi i to na neodređeno i užasno se osjećam što sam odmah ostala trudna i ne znam kako će oni to prihvatiti tako da ću i ja čekati kraj prvog tromjesečja jer ne znam šta drugo da radim, a posao mi jako treba.. nadam se da će oni to dobro prihvatiti, ako ne budem imala nikakvih problema mislim raditi do kraja trudnoće odnosno kad ću morati na porodiljni
    Nije me malo duže nemojte zamjeriti 😜 mi smo dobro ja se osjećam super čak i nisam tako napeta kao u prvoj trudnoći. U prvoj trudnoći sam imala pregled sa 6+3 radi krvarenja a u ovoj sam nekako opuštena jer se osjećam kao da je sve sasvim uredu čak mi i vrijeme do pregleda brže prolazi. Eto brine me samo ovo sa poslom ali nadam se da će i to biti okej. Curama koje uskoro imaju pregled želim svu sreću da vam na pregledu bude sve super i šaljite slikice 🙈 ja obožavam gledati slikice sa ultrazvuka pogotovo kad su bolji. Moja ginekologica nažalost ima prastari ultrazvuk tako da neće biti neke spektakularne slike 😝

Hej, dobro nam došla..
    Zašto bi itko trebao prihvatiti tvoju trudnoću… Razumijem što hoćeš reći ali kad se pitanje ovako postavi vidiš da su svi drugi nebitni i prolazni, sva mišljenja i sva podbadanja..
    Nitko od tvojih kolega neće tebi uplaćivati trudničko i porodiljno 🤷
    Ne skužih, koliko si trudna:)

Bila sam ja tu i prije samo se dugo već nisam javila haha 😂
    Razumijem i ja tebe i veselim se trudnoći i čekala sam ju dugo, j obožavam biti trudna i odmah nakon prve kćeri smo počeli raditi na drugoj bebi, ali u prošloj trudnoći sam svašta doživjela vezano sa prihvaćanjem od strane poslodavca, kolegice su mi bile super ,a što je najgore poslodavac mi je bio brat, svakakve užasne riječi mi je rekao i normalno odmah nakon porodiljnog sam dobila otkaz..i tako mi je taj dio ostao u lošem sjećanju pogotovo kad mi je uz to sve i obitelj no nadam se da su tu gdje ću sada raditi ljudi normalniji 🤞
    6+2 sam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.