Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    05. Prosinac 2022. 07:12

Salvatore19

Ja nisam prvo prepoznala trudove kad su bili na svakih 7min cca. Kasnije je pocelo kao blagi grcevi pred mengu. Onda se pojavacalo kao miks jake menge i isijasa. Jos jaci trudovi su mi bili kao da mi netko trticu i kicmu hoce razdvojiti po pola, ali nisu isli u trbuh. Samo u ledima je boljelo. Nakon toga sam dobila epiduralnu, i bio je mir do izgona. Boli taj pritisak, osjetila sam tocno kada ce doci jer postepeno dolazi, kao u valu, i onda se pojacava. Imala sam nagon za tiskanjem, iako nisam osjetila dal uopce tiskam dovoljno, ista ili nista. Kada sam tiskala, nije boljelo, ali kad bi prestala da uzmem zrak, onda me bas osinula jaka bol. Znam da sam samo htjela tiskat bez da disem, ali naravno, ne mozes tako. Cinilo mi se sve kao da je u nekoj magli, nisam imala uopce pojam vremena, dal je proslo 15min ili sat vremena. Znam da sam pitala muza koliko je sati i sokirala se kad mi je rekao, jer imala swm osjecaj da sam puno krace tamo. Pecenje kad je prolazila glavica nisam osjetila, kao ni rez. Osjetila sam samo kad je cijeli izasao van, kao olaksanje. I sjecam se barem 5 ljudi, sto babica sto doktora koji su me navodili da tiscem i disem itd. Zvuci strasno, boljelo je, ali nije bilo toliko strasno kako zvuci. Znam da sam ga gledala kasnije kad su mi ga dali i mislila kak bi mogla jos jedno 🤣

A joj, joj haha, zamišljam kako svi u glas govore kad sta trebam raditi, a ja zbunjena u njih gledam 🤣🤣🤣
    Odlično je što tako proleti vrijeme, mogu misliti tu sreću i olakšanje kad su ti dali dijete.. 
    Kako ide oporavak?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Queen_of_North
    05. Prosinac 2022. 07:37

Lonmi, kako si, kako svrbez trbuha? 
    Nocas i jutros osjecam lagano stezanje trbuha kao trbuh se stvrdne ali bez ikakvih bolova u ledjima ili igdje. Za sad kod mene nema pomaka 😀🤭

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• mari88
    05. Prosinac 2022. 09:00

Jutro.. ja primljena u Petrovu, sutra zakazan carski rez, sutra 39+3 tt

Queen_of_North
    05. Prosinac 2022. 09:15

mari88

Jutro.. ja primljena u Petrovu, sutra zakazan carski rez, sutra 39+3 tt

Sretno ❤️

2020- Nase prvo sunce ❤️

Lonmi
    05. Prosinac 2022. 09:49

Queen_of_North

Lonmi,kako si, kako svrbez trbuha?
    Nocas i jutros osjecam lagano stezanje trbuha kao trbuh se stvrdne ali bez ikakvih bolova u ledjima ili igdje. Za sad kod mene nema pomaka 😀🤭

I dalje isto. Svrbi u noc kad se probudim za wc tako da bi kozu oderala i kroz dan cim stavim majicu il tajice, tako da hodam u grudnjaku po kuci. Vjerojatno sam ga iritirala vec s noktima. Idem sutra privat izvaditi jetrene probe za svaki slucaj, ali to je garant napetost, mislim da od kolestaze ipak svrbi i ostatak tijela, ili je neka urtikarija.
    Kod mene povremeno stegne i to je to. Bas se nista ne dogada, ajme meni 😂, kako si ti? 

• Ana_
    05. Prosinac 2022. 10:14

Tina0409

Cure,
    S čime vi perete bebinu robicu?
    Ovih dana bi počela polako prati stvari i slagati u komodu pa me zanima koji je način najbolji.☺️

Ja sam uzela od Froscha dječji deterdžent i s tim oprala 😁
    Na kraju jučer nisam spremila torbu moram do bipe ili dma po ostatak stvari koje mi još nedostaju da kompletiram i spremim.
    Jao kad čitam ovako doživljaje sa poroda u isto vrijeme me strah, ali nekako kako idem blize tome sve više mislim da će dobro proći, nadam se samo da neće predugo trajati 🤣

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Queen_of_North
    05. Prosinac 2022. 10:52

Lonmi

Queen_of_North

Lonmi,kako si, kako svrbez trbuha?

I dalje isto. Svrbi u noc kad se probudim za wc tako da bi kozu oderala i kroz dan cim stavim majicu il tajice, tako da hodam u grudnjaku po kuci. Vjerojatno sam ga iritirala vec s noktima. Idem sutra privat izvaditi jetrene probe za svaki slucaj, ali to je garant napetost, mislim da od kolestaze ipak svrbi i ostatak tijela, ili je neka urtikarija.
    Kod mene povremeno stegne i to je to. Bas se nista ne dogada, ajme meni 😂, kako si ti?

Ajme nama 😂 ni kod mene pomaka, bas iscekujem srijedu da vidim koliko sam otvorena i kakva je plodna voda. Muz vec kaze da cu sto posto prenijeti a i meni se cini 😂
    Osim sto imam veliki apetit, ostalo je sve isto. Po cijele dane mi se nesto jede, ne znam sto mi je 😂 
    A sto se tice svrbeza, nadam se da ce ti to proci 🙏 Prije nekoliko godina sam razvila alergiju na neke konzervanse, jednostavno su tijelu poceli smetati i tijelo reagiralo svrbezom, sjecam se da me dosta svrbjelo i pogotovo sto je to vremenski trajalo, dok su otkrili sto mi je pa sam radila neke testove na sto sam alergicna konkretno, ugl potrajalo je. Nije ista stvar ali zelim reci da suosjecam s tobom jer kad te tijelo ili dio tijela svrbi to je bas grozno,  najradje bi si strgao kožu. 🤮

2020- Nase prvo sunce ❤️

Queen_of_North
    05. Prosinac 2022. 12:21

Tina0409

Cure,
    S čime vi perete bebinu robicu?
    Ovih dana bi počela polako prati stvari i slagati u komodu pa me zanima koji je način najbolji.☺️

Ja sam prala s Nila baby i nakon toga peglanje da budem sto posto sigurna da je sve cisto. 
    A sada za drugo dijete sam se malo opustila, pa ne peglam vise, bas se skupi previse robe i od starijeg sina pa nemam kada... Malo sam snizila kriterije sto se tice urednosti i besprijekorne cistoce 😂😂😂

2020- Nase prvo sunce ❤️

BlairWaldorf
    05. Prosinac 2022. 12:21

Cure koje ste u zg u srijedu vam je 15 posto popusta u city centru (žuta srijeda ) pa ako vam nesto treba jos za bebana da iskoristite 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Satsuke
    05. Prosinac 2022. 12:41

Evo, ja sam već polu-luda i nervozna od ovog iščekivanja. Tih nekoliko dana koliko sam zasad prenijela mi se čine kao da traju tjednima. 🤦🤦 
    Fitilj mi je praktički nepostojeći, a uz to sam i neku prehladu zaradila, boli glava i grlo. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.