Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

razigrana

Broj poruka: 572

Prijavi adminu

Snow, cestitkee 🥰🤗

30 g. oboje
    OTP 9.11.

lil_me

Broj poruka: 374

Prijavi adminu

Čestitke Snow, nek je ziva i zdrava tvoja djevojcica 😍♥️
    piši nam sve..
    Ima li puno straha, boli, je li zaboraviš da si gola 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

keti91

Broj poruka: 456

Prijavi adminu

snowwhite1410

Nisam spavala uopće danas ni sinoć koma sam 😩 imam glavobolju i imam 3 šava 😔pa me to boli 😩

Samo odmaraj koliko mozes,pa kad uspijes napisi sve..

Sljedeci pregled-23.08 ❤
    Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 DORA ❤❤❤❤❤❤❤❤

• klarolina

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Avocado

klarolina

Cure jel ide koja od vas u trudničku ambulantu na Sv. Duhu? Mene su pustili doma ali nastavljam tamo s kontrolama pa sam naručena sljedeći tjedan. Čula sam priče da se čeka satima, što mi je onako malo ironično budući da mi je doktorica tamo rekla strogo ležanje i bez sjedenja pa ne znam kako to točno izvesti u čekaonici

Ja sam jučer bila prvi put. Bila sam gotova za 20 minuta… ali nisu mi radili CTG

Ok to je utješno, hvala ti. 
    Ma meni su ctg radili svaki dan tjedan dana plus još jednu noć satima u komadu tako da se iskreno nadam da ga neće raditi 😅

Tina0409

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Snowwhite cestitam na malenoj princezi,a tebi brz oporavak.💖

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓 [lilypie.com]

• ikica_90

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

klarolina

Cure jel ide koja od vas u trudničku ambulantu na Sv. Duhu? Mene su pustili doma ali nastavljam tamo s kontrolama pa sam naručena sljedeći tjedan. Čula sam priče da se čeka satima, što mi je onako malo ironično budući da mi je doktorica tamo rekla strogo ležanje i bez sjedenja pa ne znam kako to točno izvesti u čekaonici

Hej, ja sam bila prekjučer u TA na sv.duhu i bila sam za čas gotova, cca 5 min pričekala i još kojih 10 bila u ordinaciji i na uvz i dobila novi termin za dva tjedna. Ja još nisam bila na ctg, vjerojatno jer prije 38 tjedna ni ne rade ako je sve ok. Ovaj put mi nisu čak niti vaginalno ništa gledali, znam da je bolje ne čačkati previše, ali neki put me strah da slučajno ne gubim plodnu vodu, a da nisam ni svjesna, il da nisam se krenula otvarati, a da ni ne znam. Pa mi je malo taj samo uvz onak bezveze jer samo sam doznala težinu djeteta i to je to. Ne znam u kojem si tjednu, ali ako si već 38 tjedan ili više moguće da će ti raditi ctg, a moguće da se onda dulje čeka. Jer i meni su svi pričali da je TA koma kaj se čekanja tiče.

👱‍♀️ ‘90, HSG 5/2021 -neprohodan lijevi jajovod, AMH 18.6
    🧔’88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    1.IVF 04/2022, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    27.12. baby boy 💙

• ikica_90

Prijavi adminu

Snowwhite1410 čestitam na malenoj ljepotici 😘 želim ti da se što prije oporaviš i da čim prije idete domeka na maženje 😘❤️

🧔’88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    27.12. baby boy 💙

• Doryna29

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

ikica_90

klarolina

Hej, ja sam bila prekjučer u TA na sv.duhu i bila sam za čas gotova, cca 5 min pričekala i još kojih 10 bila u ordinaciji i na uvz i dobila novi termin za dva tjedna. Ja još nisam bila na ctg, vjerojatno jer prije 38 tjedna ni ne rade ako je sve ok. Ovaj put mi nisu čak niti vaginalno ništa gledali, znam da je bolje ne čačkati previše, ali neki put me strah da slučajno ne gubim plodnu vodu, a da nisam ni svjesna, il da nisam se krenula otvarati, a da ni ne znam. Pa mi je malo taj samo uvz onak bezveze jer samo sam doznala težinu djeteta i to je to. Ne znam u kojem si tjednu, ali ako si već 38 tjedan ili više moguće da će ti raditi ctg, a moguće da se onda dulje čeka. Jer i meni su svi pričali da je TA koma kaj se čekanja tiče.

Meni kad god rade uzv na nalazu napisu i za plodnu vodu… Ja sam shvatila da oni to i mogu vidjeti pomocu uzv

Lonmi

Broj poruka: 4214

Prijavi adminu

Pisem po nezz koji put, mogu vidjeti kolicinu plodne vode sa uzv, ali ne i kakva je. To se radi u terminu ako ima otvorenosti s pomocu posebnog tubusa sa svijetlom tako da vide koje je boje. Ako bi bila mekonijska beba mora cim prije van. Prije termina rade valjda samo ako postoji sumnja, tipa da ctg nije dobar pa da smatraju da beba pod nekom vrstom “stresa”.
    Ne brinite cure, sve ce vam biti dobro. Ne cackaju vas zato jer je tako bolje u tim zadnjim tj.
    Samo opusteno, zcs su tu bebe ❤️

[lilypie.com]
    [lilypie.com]

• ikica_90

Prijavi adminu

Hvala curke, bit će da ja onda na nalazu nisam skužila da piše neš za plodne vodu, jer kako su im sve neke kratice neki put ni ne znam kako je stanje, pa onda pitam šta me zanima doktoricu dok gleda, a neki put se i ja sjetim nečeg tek kad doma dođem s pregleda 🤣🙈 sad mi je lakše kad znam da plodne vodu provjere na uvz 😁

_____
    Nego da vas pitam, jel vi imate neki put osjećaj da vam se trbuh onako jako stisne i onda neku propadajuću bol ispod dojke u visini rebara (meni uvijek sa lijeve strane)? Imam tada osjećaj ko da ću jedva udahnuti i ko da me ta rebra toliko pikaju u tom trenu. Nisam to prije baš tako jako osjetila, znao se trbuh stegnuti, ali sad zadnja dva dana obavezno mi se to javlja kroz dan i svaku večer kad legnem spavati.

🧔’88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    27.12. baby boy 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.