![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Santina znaci toliko je svrbio da sam se po noci budila. Sad sam namazala domace maslinovo ulje.
Izluđujuce je. Pa i ja mislim jer svrbi samo trbuh. Da je kolestaza il nesto pa ne vjerujem da bi samo on svrbio.
.
Cure i da hocu vaditi krv za provjeru tih jetrenih i zucnih proba, kome se sad javim, u TA? Kad sam sad kod njih.
Ne mogu ti pomoci puno, ali znam da je to jaaako neugodno. Imala sam svrab na trbuhu, par sati bi trajao i to je to. Ali tako dugo nikada nije bilo. Ako traje svakako bi morala na pregled. Sta se kolestaze tice, i ja sam mislila da cijelo tijelo svrbi, ali evo bolje se zastititi. Mislim da je meni i baby krema malo olaksala, ali to je samo u slucaju da nije sta drugo... Svakako ti drzim fige i nadam se da je samo koza malo nategnuta i to je to. 🤞🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure, koliko ste si mrežastih gaćica uzele u bolnicu? Možda bih si danas spakirala torbu pa da otprilike znam koliko mi ih treba 😁
Ja uzela 3 paka, i dvoje gaćica običnih.
Cure koje su 37 tjedan, jel vam se bebač malo smirio meni se čini da luduje ko nikad, bas je aktivan dosta 🤷 mislim neka ga, bolje tako nego da se brinem ali sam čitala da se bebe pri kraju smire ali ne i moj. 😝
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, koliko ste si mrežastih gaćica uzele u bolnicu? Možda bih si danas spakirala torbu pa da otprilike znam koliko mi ih treba 😁
Cure koje su 37 tjedan, jel vam se bebač malo smirio meni se čini da luduje ko nikad, bas je aktivan dosta 🤷 mislim neka ga, bolje tako nego da se brinem ali sam čitala da se bebe pri kraju smire ali ne i moj. 😝
Ma nema to veze, moj je danas "protestira" na pregledu, zivahan bio. A moze se i sutra rodit.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ma nema to veze, moj je danas "protestira" na pregledu, zivahan bio. A moze se i sutra rodit.
🤞 Ovo su mu zadnji dani u jacuzziu 😂🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ma od svih tih krema i kremica ispada da je maslinovo ulje pun pogodak. Trenutno je ok ali hodam gola po kuci namazana kao orada za pecnicu 😂. To je iritantni peckajuci svrbez. Onako kao da pecka i svrbi. Ako opet postane izludujuce zvat cu u bolnicu. Uglavnom ne trpim nikakvu odjecu na trbuhu, odmah krene bockati i svrbuckati, bas kao iritacija. Ma nadam se da nije sad par dana pred termin neko ludilo u organizmu.
Još malo, ne znam je li me lovi strah ili radost .....
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Još malo, ne znam je li me lovi strah ili radost …..
To ti je uzbuđenje 😂
Strah ce te biti ako ces ici na jos koji porod, dok znas sta te ceka, otprilike 😂
🤞 Ovo su mu zadnji dani u jacuzziu 😂🤷
Haha tako je, evo menstrualni bolovi povremeno i dalje...🤩
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Još malo, ne znam je li me lovi strah ili radost …..
To ti je uzbuđenje 😂
Strah ce te biti ako ces ici na jos koji porod, dok znas sta te ceka, otprilike 😂
🤣🤣
Znači ti si u strahu ili?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Queen pregled je tek u cetvrtak, mislim da cu zvati prije ako se nastavi jer evo uopce ne mogu biti obucena, cim navucem majicu ili tajice ludim. Ma odkud samo to sve krene. I ja isto mislim da je do rastezanja koze, ali pa da svrbi bez prestanka 😒
Ancy ja uvijek mislila da to svrbe i dlanovi i stopala i sve 😒
Tako je i ona mislila pa se mazala doma kremama al ništa joj nije pomoglo pa su je poslali vadit krv i bili su joj povišeni ti žučni, cilu noć ne bi mogla spavati koliko bi je svrbilo.. ne mora znacit i da je kod tebe ali provjeri za svaki slucaj..najbolje ti je otic na hitni ginekološki, izvade ti krv i brzo ti budu nalazi gotovi
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Sortiraj odgovore
Najstariji