![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Ajme mene od jucer svrbi ludo, ne svrbi jedino kad nemam nista na njemu 😔, jel bi ti sta opasno moglo biti, taj svrbez? Bas se hocu strgati. Svrbi samo trbuh, tlak mi je ok.
Ma i mene je bilo strah seksa, nekako smo s boka jedva, necemo vise 😂😂😂😂 bas zbog otvorenosti, ali mislim da nista ne moze biti. Koristili smo kondom, a do bebe valjda ne mozemo 😂
Angeleyes kako si ti? Ima što novog kod tebe?
Ma nema ništa, ne pokreće se. Ujutro idem opet na kontrolu i baš mi se ne ide :( Jučer su me dobro izdrmali pa mi je dole cijelo vrijeme bila neka nelagoda, sutra opet isto. Ti si se makar krenula otvarat, ja čekam još i nekako mi se ne čini da će još brzo 😂 ali ne mora značit... Držim nam fige, ma pitanje nam je dana vjerojatno.
--
Cure ja nemam volje za seks sada jer je to već velika beba i to bi sličilo na ništa. Ali hodam i radim ove vježbe pomalo pa šta bude.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ma nema ništa, ne pokreće se. Ujutro idem opet na kontrolu i baš mi se ne ide :( Jučer su me dobro izdrmali pa mi je dole cijelo vrijeme bila neka nelagoda, sutra opet isto. Ti si se makar krenula otvarat, ja čekam još i nekako mi se ne čini da će još brzo 😂 ali ne mora značit… Držim nam fige, ma pitanje nam je dana vjerojatno.
–
Cure ja nemam volje za seks sada jer je to već velika beba i to bi sličilo na ništa. Ali hodam i radim ove vježbe pomalo pa šta bude.
Ti si iz Splita isto ako se ne varam? Ako stignes mozes li mi napisati kakva je situacija sad s odlascima tamo na kontrole plodne vode, koliko se ceka, kad je najbolje doci? Ceka me iduci tjedan 🤗
Hvala unaprijed.😊
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Lavendera bas mi je drago cuti da ste se super snasli. Narocito da su se bebaci lijepo prihvatili. Reci mi ide li ti 1.dijete inace u vrtic ili ne? Ako ide, sad drzis kuci ili? Ja ne znam sta da radim..meni ide u vrtic, savjetuju da ne saljem, a nisam bas u prilici. Strah me radi virusa. Doduse i poslije radi novog navikavanja na vrtic ak ne bi isla mjesec il dva.
Uuh, nasa curka je tek krenula ove jeseni u vrtic i nije puno ni isla jer se odma porazboljevala😂
Sad je doma da, ali evo muz i ja smo bas pricali s obzirom da je tek krenula i nije "ocvrsnula" a druga curka je bas mala mala i ne trebaju nam vrticke bolesti dok je tako mala, tako da cemo ju ispisati iz vrtica. Zaletili smo se nepromisljeno i upisali ju (citaj ja sam se zaletila), znala sam da trebam rodit, znala sam da ce ona biti bolesna cim krene a eto ne znam zasto smo ju onda i upisali. Nepromisljeno do bola al eto.. Tako da cemo ju onda za nagodinu opet upisati jer cu se ja morat vratiti raditi naravno kad prode porodiljni... bit ce mi malo teze s njom takvom punom energije i na sve strane i uz malu curku, ali bolje mi je neke stvari sprijeciti nego lijeciti.. A i mozda bolje tako da ipak iskoristim vrijeme s njih dvije, jer kad se vratim na posao (brzo ce i ta godina proci) onda cu ih slabo i vidati preko tjedna.. Tako da, neka nje s nama doma🥰💖
Oprosti za cekanje na odgovor, koliko brzo uspijem kraj njih dvije i obaveza doma toliko popratim..🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cime mazete trbuh? Ja sam do sad s onom Biobaza mama, ali vise nista ne pomaze, pa sam krenula s bademovim uljem. Svrbi me da bi se mogla iscesati do krvi 😡
Meni se pokazalo odlično Weleda mama ulje. Bitna stvar umasirati nakon tuša na mokru kožu, kad je koža topla omekšala. Imala sam situacija da je svrbilo pa bi stvarno pomoglo, a i ja sam bome narasla, prije trudnoće sam izgledala ko dijete prije puberteta a sad sam cijela samo trbuh s nogama rukama i glavom, ko kad klinci u vrticu crtaju ljude 😅 niš nije popucalo. E sad, jel do ulja tko zna, inače sam sklona strijama, mama i sestra su ih nakon trudnoće imale more, al nek samo tako ostane. Al mislim da i najobičnije bademovo radi posao samo je isto caka umasirati u mokru kožu
Lavendera bas mi je drago cuti da ste se super snasli. Narocito da su se bebaci lijepo prihvatili. Reci mi ide li ti 1.dijete inace u vrtic ili ne? Ako ide, sad drzis kuci ili? Ja ne znam sta da radim..meni ide u vrtic, savjetuju da ne saljem, a nisam bas u prilici. Strah me radi virusa. Doduse i poslije radi novog navikavanja na vrtic ak ne bi isla mjesec il dva.
Uuh, nasa curka je tek krenula ove jeseni u vrtic i nije puno ni isla jer se odma porazboljevala😂
Sad je doma da, ali evo muz i ja smo bas pricali s obzirom da je tek krenula i nije "ocvrsnula" a druga curka je bas mala mala i ne trebaju nam vrticke bolesti dok je tako mala, tako da cemo ju ispisati iz vrtica. Zaletili smo se nepromisljeno i upisali ju (citaj ja sam se zaletila), znala sam da trebam rodit, znala sam da ce ona biti bolesna cim krene a eto ne znam zasto smo ju onda i upisali. Nepromisljeno do bola al eto.. Tako da cemo ju onda za nagodinu opet upisati jer cu se ja morat vratiti raditi naravno kad prode porodiljni… bit ce mi malo teze s njom takvom punom energije i na sve strane i uz malu curku, ali bolje mi je neke stvari sprijeciti nego lijeciti.. A i mozda bolje tako da ipak iskoristim vrijeme s njih dvije, jer kad se vratim na posao (brzo ce i ta godina proci) onda cu ih slabo i vidati preko tjedna.. Tako da, neka nje s nama doma🥰💖
Oprosti za cekanje na odgovor, koliko brzo uspijem kraj njih dvije i obaveza doma toliko popratim..🙈
Ma sta mi se ispricavas. Pa ja sam sa njom jednom znala izbivati par tjedana, a ne ti sa bebacem. Ja jos ne znam sta da radim sa mojom. Ide mi u vrtic gotovo godinu dana, ali klasika, stalno nosic/kasalj. Temp nije imala mozda 2 mjeseca. Ssmo sto je meni kuci sa njom postalo nepodnosljivo jer nece da mi spava poslijepodne. I onda to bude drama... tako da ssm luda vise od razmisljanja sta da radim. Strah me virusa zbog bebe, a ne znam kako ishendlati njih dvije. 🙁
Santina cestitke na ulasku u termin!
Kod mene se uopce nista ne događa. Ni seks, setnje, apsolutno nista ne pokreću. Imam osjecaj da bi ovako mogla do siječnja, a stvarno mi je vise dosta 🥴😔
Sad je vec stvarno tesko fizicki uz malo dijete.
Queen kako je kod tebe?
Ostale cure, jel koristite kakve metode za "laksi porod"? Seks, duge setnje…. Imam osjecaj da ce ova trudnoca trajati vječno 😂
Hvala! Bas sam presretna danas. Sad i kod mene krece iscekivanje. Danas sam se totalno opustila. Ustala, slagala neke knjige, malo sjedila. 😊
Sto se tice stomaka da svrbi, mislim da je to samo zatezanje koze, nista opasno. Pokusaj sad mazat sto vise da ne popucas. Ja to dozivljam kao posljednje upozorenje pred pucanje.
Ja inace koristim maslac protiv strija Bellen kozmetike (BiH). I u prvoj trudnoci i sad. Nisam popucala u prvoj uopste. Sad u drugoj isto nista po stomaku. Ali mi suprug rece da mi malo blijedih strija vidio na prelazu sa lumbalnog dijela prema guzi. Ne kuzim od kud tu. Stomak se toliko razvukao, i nista...
Unutarnji šavovi se, zaboga, ne vade. To su resorptivni
Ne znam o cemu se radi ovde, posto nisam bila bas redovna na forumu, ali vidim da ste nesto skocili na proljetnicu.
Uglavnom, i moje iskustvo iz prvog poroda je tako. Unutrasnje savove sam imala resorptivne (ne znam ni kak uopste mogu prici do njih poslije), a vadili su mi samo vanjske. I meni je to logicno. Znaci idu 2 razlicite vrste konca...a cak i vanjski mogu ici ti sto se resorbuju sami, a ne da se vade. Sve zavisi od doktora i bolnice, sta je praksa...
Ma nema ništa, ne pokreće se. Ujutro idem opet na kontrolu i baš mi se ne ide :( Jučer su me dobro izdrmali pa mi je dole cijelo vrijeme bila neka nelagoda, sutra opet isto. Ti si se makar krenula otvarat, ja čekam još i nekako mi se ne čini da će još brzo 😂 ali ne mora značit… Držim nam fige, ma pitanje nam je dana vjerojatno.
–
Ti si iz Splita isto ako se ne varam? Ako stignes mozes li mi napisati kakva je situacija sad s odlascima tamo na kontrole plodne vode, koliko se ceka, kad je najbolje doci? Ceka me iduci tjedan 🤗
Hvala unaprijed.😊
Daa, u St sam. Ja sam jucer duze cekala jer prvo ide pregled plodne vode, ali te vrate ako nisi nista otvorena. Dalje cekas za ctg i tamo prate kucaje mozda cca 20-30min ako je sve uredno. E onda nakon toga znaju napravit i uzv po potrebi, meni nije bilo nekih podataka u knjizici od zadnjeg uzv pa sam i to cekala. Dosla sam oko 7.30 u rodiliste i sve to bila gotova oko 12h. Ne mora znacit da ces morat sve od ovoga, ako je samo plodna onda i mozes bit brze gotova. Salter ti otvaraju u 8h, tamo te prijave i onda cekas prozivanje. S tim da doktori dodju oko otprilike 8.30h i od tada krecu pregledi. Svakako je bolje doci malo prije 8h. Nedjeljom se ide na hitni prijem i to se dolazi oko 8-8.30h, nadam se da se ne ceka dugo...
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
–
Hvala unaprijed.😊
Daa, u St sam. Ja sam jucer duze cekala jer prvo ide pregled plodne vode, ali te vrate ako nisi nista otvorena. Dalje cekas za ctg i tamo prate kucaje mozda cca 20-30min ako je sve uredno. E onda nakon toga znaju napravit i uzv po potrebi, meni nije bilo nekih podataka u knjizici od zadnjeg uzv pa sam i to cekala. Dosla sam oko 7.30 u rodiliste i sve to bila gotova oko 12h. Ne mora znacit da ces morat sve od ovoga, ako je samo plodna onda i mozes bit brze gotova. Salter ti otvaraju u 8h, tamo te prijave i onda cekas prozivanje. S tim da doktori dodju oko otprilike 8.30h i od tada krecu pregledi. Svakako je bolje doci malo prije 8h. Nedjeljom se ide na hitni prijem i to se dolazi oko 8-8.30h, nadam se da se ne ceka dugo…
Vjerojatno smo se jučer i vidile, ja sam bila skidat šavove doli u ambulanti😊 kad sam prije išla na ctg, nekad bi provela pola dana tamo, nekad bi sve obavila za sat vremena, sve ovisi kolika je gužva, a jučer je bilo baš dosta zena
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Sortiraj odgovore
Najstariji