Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    03. Prosinac 2022. 22:56

ancy2010

Angeleyes

Queen_of_North

Angeleyes

Satsuke

Angeleyes kako si ti? Ima što novog kod tebe?

Ma nema ništa, ne pokreće se. Ujutro idem opet na kontrolu i baš mi se ne ide :( Jučer su me dobro izdrmali pa mi je dole cijelo vrijeme bila neka nelagoda, sutra opet isto. Ti si se makar krenula otvarat, ja čekam još i nekako mi se ne čini da će još brzo 😂 ali ne mora značit… Držim nam fige, ma pitanje nam je dana vjerojatno.

Cure ja nemam volje za seks sada jer je to već velika beba i to bi sličilo na ništa. Ali hodam i radim ove vježbe pomalo pa šta bude.

Ti si iz Splita isto ako se ne varam? Ako stignes mozes li mi napisati kakva je situacija sad s odlascima tamo na kontrole plodne vode, koliko se ceka, kad je najbolje doci? Ceka me iduci tjedan 🤗
    Hvala unaprijed.😊

Daa, u St sam. Ja sam jucer duze cekala jer prvo ide pregled plodne vode, ali te vrate ako nisi nista otvorena. Dalje cekas za ctg i tamo prate kucaje mozda cca 20-30min ako je sve uredno. E onda nakon toga znaju napravit i uzv po potrebi, meni nije bilo nekih podataka u knjizici od zadnjeg uzv pa sam i to cekala. Dosla sam oko 7.30 u rodiliste i sve to bila gotova oko 12h. Ne mora znacit da ces morat sve od ovoga, ako je samo plodna onda i mozes bit brze gotova. Salter ti otvaraju u 8h, tamo te prijave i onda cekas prozivanje. S tim da doktori dodju oko otprilike 8.30h i od tada krecu pregledi. Svakako je bolje doci malo prije 8h. Nedjeljom se ide na hitni prijem i to se dolazi oko 8-8.30h, nadam se da se ne ceka dugo…

Vjerojatno smo se jučer i vidile, ja sam bila skidat šavove doli u ambulanti😊 kad sam prije išla na ctg, nekad bi provela pola dana tamo, nekad bi sve obavila za sat vremena, sve ovisi kolika je gužva, a jučer je bilo baš dosta zena

Vjerojatno jesmo, cula sam da su se i savovi spominjali 😃 
    Jesi isto bila prenijela termin ili?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

ancy2010
    03. Prosinac 2022. 23:44

Angeleyes

ancy2010

Angeleyes

Queen_of_North

Angeleyes

Satsuke

Angeleyes kako si ti? Ima što novog kod tebe?

Ma nema ništa, ne pokreće se. Ujutro idem opet na kontrolu i baš mi se ne ide :( Jučer su me dobro izdrmali pa mi je dole cijelo vrijeme bila neka nelagoda, sutra opet isto. Ti si se makar krenula otvarat, ja čekam još i nekako mi se ne čini da će još brzo 😂 ali ne mora značit… Držim nam fige, ma pitanje nam je dana vjerojatno.

Cure ja nemam volje za seks sada jer je to već velika beba i to bi sličilo na ništa. Ali hodam i radim ove vježbe pomalo pa šta bude.

Ti si iz Splita isto ako se ne varam? Ako stignes mozes li mi napisati kakva je situacija sad s odlascima tamo na kontrole plodne vode, koliko se ceka, kad je najbolje doci? Ceka me iduci tjedan 🤗
    Hvala unaprijed.😊

Daa, u St sam. Ja sam jucer duze cekala jer prvo ide pregled plodne vode, ali te vrate ako nisi nista otvorena. Dalje cekas za ctg i tamo prate kucaje mozda cca 20-30min ako je sve uredno. E onda nakon toga znaju napravit i uzv po potrebi, meni nije bilo nekih podataka u knjizici od zadnjeg uzv pa sam i to cekala. Dosla sam oko 7.30 u rodiliste i sve to bila gotova oko 12h. Ne mora znacit da ces morat sve od ovoga, ako je samo plodna onda i mozes bit brze gotova. Salter ti otvaraju u 8h, tamo te prijave i onda cekas prozivanje. S tim da doktori dodju oko otprilike 8.30h i od tada krecu pregledi. Svakako je bolje doci malo prije 8h. Nedjeljom se ide na hitni prijem i to se dolazi oko 8-8.30h, nadam se da se ne ceka dugo…

Vjerojatno smo se jučer i vidile, ja sam bila skidat šavove doli u ambulanti😊 kad sam prije išla na ctg, nekad bi provela pola dana tamo, nekad bi sve obavila za sat vremena, sve ovisi kolika je gužva, a jučer je bilo baš dosta zena

Vjerojatno jesmo, cula sam da su se i savovi spominjali 😃
    Jesi isto bila prenijela termin ili?

Nisam, rodila sam 38+3, imala sam neke trudove al se ništa nisam otvarala pa je to jutro 25.11 ctg bija lošiji i poslali su me odma na carski, sve je dobro proslo Bogu fala..a na ctg sam počela ic ranije zbog tlaka i beba je bila manja pa su sumnjali na zastoj u rastu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

lil_me
    04. Prosinac 2022. 02:09

Ovi ludi zadnji dani kad za svaku bol pomislim da je trud 🙄🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    04. Prosinac 2022. 08:12

Santina znaci toliko je svrbio da sam se po noci budila. Sad sam namazala domace maslinovo ulje.
    Izluđujuce je. Pa i ja mislim jer svrbi samo trbuh. Da je kolestaza il nesto pa ne vjerujem da bi samo on svrbio.
    .
    Cure i da hocu vaditi krv za provjeru tih jetrenih i zucnih proba, kome se sad javim, u TA? Kad sam sad kod njih. 

Queen_of_North
    04. Prosinac 2022. 09:03

Lonmi

Santina znaci toliko je svrbio da sam se po noci budila. Sad sam namazala domace maslinovo ulje.
    Izluđujuce je. Pa i ja mislim jer svrbi samo trbuh. Da je kolestaza il nesto pa ne vjerujem da bi samo on svrbio.
    .
    Cure i da hocu vaditi krv za provjeru tih jetrenih i zucnih proba, kome se sad javim, u TA? Kad sam sad kod njih.

Mozes mozda njih pitati ili doktoru koji te bude gledao u TA. Ja mislim da ti se koza siri i to uzrokuje svrbez. Mozes njima na pregledu napomenuti da te jako svrbi trbuh pa vidi sto ce ti reci.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

ancy2010
    04. Prosinac 2022. 09:48

Lonmi

.

Moju cimericu u rodilištu je svrbija samo trbuh i imala je crvene plikove po njemu, ništa drugo osim trbuha i bila je na kraju kolestaza pa su je porodili u 37om tjednu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    04. Prosinac 2022. 11:46

Queen pregled je tek u cetvrtak, mislim da cu zvati prije ako se nastavi jer evo uopce ne mogu biti obucena, cim navucem majicu ili tajice ludim. Ma odkud samo to sve krene. I ja isto mislim da je do rastezanja koze, ali pa da svrbi bez prestanka 😒
    Ancy ja uvijek mislila da to svrbe i dlanovi i stopala i sve 😒

Lilala
    04. Prosinac 2022. 12:23

Lonmi nazovi bolnicu i opiši im sve, preporučujem ti da provjeriš i ne čekaš jer nije baš uobičajen sveab kad po noći ne možeš spavat

Angeleyes
    04. Prosinac 2022. 12:24

Meni danas gledali samo plodnu, mlijecna je i pocela se otvarat, 2cm za sada. Jutros prije pregleda trag krvi na ulosku i sluz, ocito cep pri kraju. Drzite fige 🤩🤩🤩

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Ana_
    04. Prosinac 2022. 12:24

Cure, koliko ste si mrežastih gaćica uzele u bolnicu? Možda bih si danas spakirala torbu pa da otprilike znam koliko mi ih treba 😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.