Evo, ja sam već polu-luda i nervozna od ovog iščekivanja. Tih nekoliko dana koliko sam zasad prenijela mi se čine kao da traju tjednima. 🤦🤦
Fitilj mi je praktički nepostojeći, a uz to sam i neku prehladu zaradila, boli glava i grlo.
Ajme mogu mislit, i sto ti kazu? Do kada ce kao 'tolerirati' bez njihovog iniciranja?
Meni je termin za 2 dana a vec sam na putu za ludilo haha, svi pitaju kad ces rodit, jos nisi 😂😂
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo, ja sam već polu-luda i nervozna od ovog iščekivanja. Tih nekoliko dana koliko sam zasad prenijela mi se čine kao da traju tjednima. 🤦🤦
Fitilj mi je praktički nepostojeći, a uz to sam i neku prehladu zaradila, boli glava i grlo.
Ajme mogu mislit, i sto ti kazu? Do kada ce kao 'tolerirati' bez njihovog iniciranja?
Meni je termin za 2 dana a vec sam na putu za ludilo haha, svi pitaju kad ces rodit, jos nisi 😂😂
Ništa još ne spominju indukciju. Idem danas ponovno na pregled pa ćemo vidjeti. Ali koliko sam čula, njihova je politika da oko 10 dana pričekaju nakon termina (ako nema prije drugih razloga) i onda ide indukcija.
Ali to mi se sada čini daleko ko siječanj.😂
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Queen ma izluduje to iscekivanje, i jos za inat imam problema sa uspavljivanjem starije kceri, evo nece i nece ici na spavanje. Svaki dan iza rucka krece igra zivaca, a ja premorena, izmucena. Onda postane umorna, frustrirana popodne ali i dalje se neda, samo hoce crtice gledati.
Sad sam vidjela jednu sitnu tockicu krvi na ulosku, beba tuce dolje skroz nisko, ne znam sta to znaci. Kao da polako osjecam neki cudni pritisak, ali vec znam, to ce se sve umiriti i opet cekanje i cekanje.
Mislim da mi je ispao sluzni čep, jako sluzavo, vodenasto, ljepljivo, na trenutke ko možda točkica dvije krvi....
Drugo ništa
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Mislim da mi je ispao sluzni čep, jako sluzavo, vodenasto, ljepljivo, na trenutke ko možda točkica dvije krvi….
Drugo ništa
I meni danas vec 2 kapi svjeze krvi, al mimo cepa, on se raspada vec par dana.
U prvoj trudnoci mi nije tako bilo, krvarila sam samo iza vaginalno pregleda. Sad se pitam sta su te kapljice, jel da idem na pregled il ne 😒
To su kapi od 2mm doslovno i osim pritiska nista dr ne osjecam.
Cure, jeste kupovale one vrtuljke za kinderbet?
Gdje ste uzimale, i kakve? Jesu oni univerzalni, da mogu na svaki krevetic, ili ne?
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure, sad ćete vi brzo, još ovaj tjedan stižu vaše bebice. 😊
Mene već sad neki pitaju jesam li rodila, a imam pred sobom skoro cijeli ovaj mjesec, a možda i koji dan u novoj godini. 🤣
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Cure, jeste kupovale one vrtuljke za kinderbet?
Gdje ste uzimale, i kakve? Jesu oni univerzalni, da mogu na svaki krevetic, ili ne?
Ja sam kupila kad je bilo na akciji u Lidlu prije cca mjesec i pol dana . Inače nisam planirala taj vrtuljak uopće kupovati, ali kad sam vidjela cijenu, rekla sam: "Uzimam." 🤣
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Mislim da mi je ispao sluzni čep, jako sluzavo, vodenasto, ljepljivo, na trenutke ko možda točkica dvije krvi….
Drugo ništa
U prvoj trudnoci mi nije tako bilo, krvarila sam samo iza vaginalno pregleda. Sad se pitam sta su te kapljice, jel da idem na pregled il ne 😒
Ja se isto mislim,
Drugo ništa
Kasnije nije bilo nista osim malo vodenastog iscjetka..
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Evo mene s pregleda. Sutra idem na inducirani, imam proteine u krvi i malo povišen tlak, pa da ne bi bila preeklampsija.
Sad mi je tek krenuo strah, nadam se da će biti sve brzo gotovo i dobro završit.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji