Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    06. Prosinac 2022. 10:01

Lonmi

klarolina

Lonmi

Klarolina ja navijam da ti ipak izdrzis do 37 tt barem 🥰

Hvala ti, veliš radije nek bude poklon za Božić nego za Nikolu :D
    A ja navijam da se tebi smiri ta prokleta svrbež, zvuči stvarno neugodno…

Bude bebica izdrzala mozda jos malo, probaj samo pozitivno razmisljati, a ako i nece vise biti u trbuhu, ne brini, puno zena rodi tako koji tj ranije, sve ti je to vec super 😊❤️
    Kako god bilo, bit ce dobro.
    Ja bi rado da moja dođe ko poklon za sv. Nikolu pa se neda van 😂, neda i neda.
    Malo je bolje svrbez ali idem svejedno sad privat izvaditi krv kad sam se vec dogovorila, to je ocito samo koza, inace tesko da bi se umirio, ali da uzasno je neugodno i frustrirajuce kad krene.

Ja sam isto imala problem isto me svrbio stomak da je to strasno bilo mislila sam da cu poluditi...
    I kad sam otisla na pregled to sam spomenula i kaze sad se bas rasteze koza zato svrbi,i ja sam mazala nivea kremom i pomagalo mi je..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Baćo
    06. Prosinac 2022. 10:28

Angeleyes

Evo da javim, sinoć nam se rodio mali David i to na carski rez. Malo su nas izmučili s dripom (iako sam ga početno pokušala odbiti) i nakon 12h nikako nije išao zadnji stadij i beba je ostala visoko unutra i odlučili se na carski. Dobro smo i oporavljamo se, detalje napišem čim budem mogla. 💙🤗

Cetitam mama💪🏽😍Predivno ime David 😊 zelim ti brz oporavak! ♥️

24.12.2022. 💙

💜Medenko
    06. Prosinac 2022. 10:37

Čestitke na novim bebicama na forumu💜❣️
    Vidim puno događanja ovdje...sve je to pred kraj najteže..
    Što se tiče svraba,bolje da ne komentiram😭prvo kašalj,nos,pluća pa gigantski antibiotici..riješim to,pijem probiotike ali uzalud..došle🍄..svrbi za poluditi pa sad liječi to🙈..Prvih 8 mj.milina...odkad sam ušla u zadnji sve se lijepi..očito je imunitet nikakav...
    Sretno svim curkama u svim stadijima🙏🏽😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Baćo
    06. Prosinac 2022. 10:37

Lonmi

Lil_me ma necu nigdje. Ionako se nista ne događa 😭
    Cure moj trbuh je crveni ko rajcica, znaci li to da ce citav popucati 😭

Ja sam popucala apsolutno svugdii osim na stomaku. Grudi su mi grozne . A njih najvise mazem sa stomakom. Nema pravila :/ 
    Ali evo jedan tuzni primjer 😅 gdje sam se cesala dan, dva i iza toga sam samo krenila pucat. To je jedino di me cesalo: https://ibb.co/tX5KrR4 

24.12.2022. 💙

• Laki2015
    06. Prosinac 2022. 11:45

Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘

snowwhite1410
    06. Prosinac 2022. 11:52

Satsuke

Evo mene s pregleda. Sutra idem na inducirani, imam proteine u krvi i malo povišen tlak, pa da ne bi bila preeklampsija.
    Sad mi je tek krenuo strah, nadam se da će biti sve brzo gotovo i dobro završit.

Satsuke 🥰 ne brini se samo smireno i sve će proći biti će sve ok javi se obavezno ❤️ mislima sam.s tobom ❤️ sve ćeš zaboraviti kada vidiš bebu 

snowwhite1410
    06. Prosinac 2022. 11:54

Angeleyes

Evo da javim, sinoć nam se rodio mali David i to na carski rez. Malo su nas izmučili s dripom (iako sam ga početno pokušala odbiti) i nakon 12h nikako nije išao zadnji stadij i beba je ostala visoko unutra i odlučili se na carski. Dobro smo i oporavljamo se, detalje napišem čim budem mogla. 💙🤗

Draga moja 🥰🤗 čestitke 💙💗💗🥰🤗 sada samo polako i oporavi se ja isto još dolazim k sebi 😊 treba malo vremena 💙žao mi je da si se napatila s trudovima ali bitno da je sve dobro prošlo nakraju ,ja isto nikako da stignem napisat kako mi je bilo ali hoću 😊

Satsuke
    06. Prosinac 2022. 12:23

Evo da se javim s kratkim updateom. Trenutno sam u bolnici, jučer su me primili s planom da danas ujutro idemo na pokidanje vodenjaka, al je na kraju on sam puknuo u 4 ujutro i dobila sam trudove. Od tad ležim i primam epiduralnu i drip. Čekam da se otvorim, tek sam 4 cm, malo ide sporije, al danas bih svakako trebala roditi.
    Zasad uopće nije strašno štonse tiče boli. Ova epiduralna mi je genijalna, slušam glazbu i odmaram i čekam da se otvorim. Držite palčeve da će tako smireno i ostat.😁🤞

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

snowwhite1410
    06. Prosinac 2022. 12:33

Satsuke

Evo da se javim s kratkim updateom. Trenutno sam u bolnici, jučer su me primili s planom da danas ujutro idemo na pokidanje vodenjaka, al je na kraju on sam puknuo u 4 ujutro i dobila sam trudove. Od tad ležim i primam epiduralnu i drip. Čekam da se otvorim, tek sam 4 cm, malo ide sporije, al danas bih svakako trebala roditi.
    Zasad uopće nije strašno štonse tiče boli. Ova epiduralna mi je genijalna, slušam glazbu i odmaram i čekam da se otvorim. Držite palčeve da će tako smireno i ostat.😁🤞

Blago tebi 💙 super da si dobila epiduralnu 💙meni je nisu htjeli dati 😢 bit će to sve ok 😊 brzo će to i sve će biti ok 💪

💜Medenko
    06. Prosinac 2022. 14:08

Laki2015

Pozdrav trudnicama,skoro sam pisala na ovoj stranici,ali trudnice nisu bile raspolozene za odgovor😃Ima li nas jos sa terminom kraj decembra?Kako s3 osecate i ima li nervoze,pogotovo sada po ovom tmurnom vremenu?Pozdrav za sve😘

Pozdrav i tebi😀..ima..termin mi je stara godina pa ćemo vidjeti kad će malena odlučiti prije ili poslije🤭..trenutno bolesna sa glupostima pa ne stignem još osjetiti uzbuđenje i nervozu dok ne prođe😉
    Kako se ti osjećaš?

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.