Cure, koliko ste si mrežastih gaćica uzele u bolnicu? Možda bih si danas spakirala torbu pa da otprilike znam koliko mi ih treba 😁
Ja uzela 3 paka, i dvoje gaćica običnih.
Cure koje su 37 tjedan, jel vam se bebač malo smirio meni se čini da luduje ko nikad, bas je aktivan dosta 🤷 mislim neka ga, bolje tako nego da se brinem ali sam čitala da se bebe pri kraju smire ali ne i moj. 😝
37 tj. Ne miruje 😅 najvise osjetim kako stopalo gura u godnji desni dio stomaka. To bas mogu lipo napipat 👀
https://ibb.co/NZ7vSqs
Evo sa ctg-a, ne treba njemu ni cokolada ni hladni napitak da se javi. aaa ove strelice sam ja stisla kad sam osjetila bebu. A gore su te oscilacije kad se poveca puls. I ako se to prati onda je ctg uredu 🙂
Prvi put sam isla pa sam skroz nova u tome 😃
24.12.2022. 💙
Još malo, ne znam je li me lovi strah ili radost …..
To ti je uzbuđenje 😂
Strah ce te biti ako ces ici na jos koji porod, dok znas sta te ceka, otprilike 😂
🤣🤣
Znači ti si u strahu ili?
Pa znas sta, jesam 😂
Zbog bolova 😂, sjecam ih se jer sam rodila lani u 5.mj 😂
Svjeze je to 😂
Cure, koliko ste si mrežastih gaćica uzele u bolnicu? Možda bih si danas spakirala torbu pa da otprilike znam koliko mi ih treba 😁
Cure koje su 37 tjedan, jel vam se bebač malo smirio meni se čini da luduje ko nikad, bas je aktivan dosta 🤷 mislim neka ga, bolje tako nego da se brinem ali sam čitala da se bebe pri kraju smire ali ne i moj. 😝
37 tj. Ne miruje 😅 najvise osjetim kako stopalo gura u godnji desni dio stomaka. To bas mogu lipo napipat 👀
Evo sa ctg-a, ne treba njemu ni cokolada ni hladni napitak da se javi. aaa ove strelice sam ja stisla kad sam osjetila bebu. A gore su te oscilacije kad se poveca puls. I ako se to prati onda je ctg uredu 🙂
To je ta živahna ekipa 😂👶🏻😁
Moj izgleda obožava preglede pa tako ima hiperaktivne faze svaki put tamo, ctg sondu sam morala držat rukom jer je pomakao 2 puta. 😂
Danas na plodnoj je osjetio da se nešto događa pa je odmah bubnuo 2-3 puta. I onda netko kaže seks 😅😳
Sad imam osjećaj da je tooliko nisko da će izvirit, osjećam komešanje dole skroz u zdjelici, već me strah 😳
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
To ti je uzbuđenje 😂
Strah ce te biti ako ces ici na jos koji porod, dok znas sta te ceka, otprilike 😂
🤣🤣
Pa znas sta, jesam 😂
Svjeze je to 😂
Kako je kad dodješ tamo pred porod, je li boli vagina od tog rastezanja, pritiska... Što točno boli? Svi kažu leđa ih ubijala...
Je li se sjećaš kako ti je bilo dan, dva prije?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
To je ta živahna ekipa 😂👶🏻😁
Moj izgleda obožava preglede pa tako ima hiperaktivne faze svaki put tamo, ctg sondu sam morala držat rukom jer je pomakao 2 puta. 😂
Danas na plodnoj je osjetio da se nešto događa pa je odmah bubnuo 2-3 puta. I onda netko kaže seks 😅😳
Sad imam osjećaj da je tooliko nisko da će izvirit, osjećam komešanje dole skroz u zdjelici, već me strah 😳
Hahahah bas me zanima hoce li biti i vani takvi veseljaci 💪🏽😂
24.12.2022. 💙
To ti je uzbuđenje 😂
🤣🤣
Pa znas sta, jesam 😂
Svjeze je to 😂
Kako je kad dodješ tamo pred porod, je li boli vagina od tog rastezanja, pritiska… Što točno boli? Svi kažu leđa ih ubijala…
Pred sam izgon imas jaki osjecaj pritiska, kao da ce ti dijete na guzu ispasti, evo tako ti je najsličniji osjecaj. Ne boli vagina, vec samo osjecas ogromni pritisak. Mene su isto leđa ubijala, uh. Bas su trudovi sibali iz leda u trbuh, ko 500x jaci menstrualni. Sam izgon nije bolan, mozda malo zapece kad izade glavica.
Meni ti je bilo sasvim super, uopce se nista nije dogadalo osim ove klasike, ona munjevita bol dolje i to je bilo to. Isla sam na inducirani zbog velike otvorenosti, a nikakvih trudova nije bilo. Tko zna kako je sad. Mislim si da otvorenost imam i sad dosta veliku.
Cure,
S čime vi perete bebinu robicu?
Ovih dana bi počela polako prati stvari i slagati u komodu pa me zanima koji je način najbolji.☺️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
To ti je uzbuđenje 😂
🤣🤣
Pa znas sta, jesam 😂
Svjeze je to 😂
Kako je kad dodješ tamo pred porod, je li boli vagina od tog rastezanja, pritiska… Što točno boli? Svi kažu leđa ih ubijala…
Pred sam izgon imas jaki osjecaj pritiska, kao da ce ti dijete na guzu ispasti, evo tako ti je najsličniji osjecaj. Ne boli vagina, vec samo osjecas ogromni pritisak. Mene su isto leđa ubijala, uh. Bas su trudovi sibali iz leda u trbuh, ko 500x jaci menstrualni. Sam izgon nije bolan, mozda malo zapece kad izade glavica.
Meni ti je bilo sasvim super, uopce se nista nije dogadalo osim ove klasike, ona munjevita bol dolje i to je bilo to. Isla sam na inducirani zbog velike otvorenosti, a nikakvih trudova nije bilo. Tko zna kako je sad. Mislim si da otvorenost imam i sad dosta veliku.
Volim ovakve opise 😅
To sam čitala taj ring of fire, da kao zapeče..
Ne mogu zamisliti uh uh
Sretno nam :)
Nadam se da su sve cure dobro koje su se javljale pa prestale i one rodile i njihova djecica
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure,
S čime vi perete bebinu robicu?
Ovih dana bi počela polako prati stvari i slagati u komodu pa me zanima koji je način najbolji.☺️
Ja perem sa dm-ovim Denk Mit ultra sensitive, ne koristim omekšivač za bebino
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Ja nisam prvo prepoznala trudove kad su bili na svakih 7min cca. Kasnije je pocelo kao blagi grcevi pred mengu. Onda se pojavacalo kao miks jake menge i isijasa. Jos jaci trudovi su mi bili kao da mi netko trticu i kicmu hoce razdvojiti po pola, ali nisu isli u trbuh. Samo u ledima je boljelo. Nakon toga sam dobila epiduralnu, i bio je mir do izgona. Boli taj pritisak, osjetila sam tocno kada ce doci jer postepeno dolazi, kao u valu, i onda se pojacava. Imala sam nagon za tiskanjem, iako nisam osjetila dal uopce tiskam dovoljno, ista ili nista. Kada sam tiskala, nije boljelo, ali kad bi prestala da uzmem zrak, onda me bas osinula jaka bol. Znam da sam samo htjela tiskat bez da disem, ali naravno, ne mozes tako. Cinilo mi se sve kao da je u nekoj magli, nisam imala uopce pojam vremena, dal je proslo 15min ili sat vremena. Znam da sam pitala muza koliko je sati i sokirala se kad mi je rekao, jer imala swm osjecaj da sam puno krace tamo. Pecenje kad je prolazila glavica nisam osjetila, kao ni rez. Osjetila sam samo kad je cijeli izasao van, kao olaksanje. I sjecam se barem 5 ljudi, sto babica sto doktora koji su me navodili da tiscem i disem itd. Zvuci strasno, boljelo je, ali nije bilo toliko strasno kako zvuci. Znam da sam ga gledala kasnije kad su mi ga dali i mislila kak bi mogla jos jedno 🤣
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji