Evo mene s pregleda. Sutra idem na inducirani, imam proteine u krvi i malo povišen tlak, pa da ne bi bila preeklampsija.
Sad mi je tek krenuo strah, nadam se da će biti sve brzo gotovo i dobro završit.
Sretno ❤️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure u iščekivanju i niskom startu, izgleda da ću vam se pridružiti iako tek ulazim u 35 tjedan :/ bila danas na pregledu, cerviksa vise nema i otvorena 3-4cm, kaže doktorica da će biti čudo ako ne rodim kroz 24 sata
Evo mene s pregleda. Sutra idem na inducirani, imam proteine u krvi i malo povišen tlak, pa da ne bi bila preeklampsija.
Sad mi je tek krenuo strah, nadam se da će biti sve brzo gotovo i dobro završit.
Sve nas manje ima tu 😍 sretno ti, zelim ti da prodje sto lakse, brze i sto moguce manje bolno ❤️❤️❤️
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cure u iščekivanju i niskom startu, izgleda da ću vam se pridružiti iako tek ulazim u 35 tjedan :/ bila danas na pregledu, cerviksa vise nema i otvorena 3-4cm, kaže doktorica da će biti čudo ako ne rodim kroz 24 sata
Karolina, jesi li što osjetila prije?
Jesu te zadržali ili si doma?
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Karolina, jesi li što osjetila prije?
Jesu te zadržali ili si doma?
Ne, apsolutno ništa. Da nisam imala pregled ne bi znala da se ista događa. Poslali su me doma jer sam blizu bolnice pa da dođem kad krene. A budući da od 34.tjedna više nema tokolize niti dexametazona, kažu da nema smisla ostajati jer ionako nikakvu terapiju neću dobivati ko kad su me ostavili s 32 tjedna zbog trudova. Tak da eto razbijam glavu što bi to točno trebalo biti da ja krenem u bolnicu osim pucanja vodenjaka jer ni prvi put ni sad ja nisam osjetila trudove a vele da nisu bili lažni kad su skratili cerviks skroz i otvorili ga od 1 do 4 cm u jednom popodnevu i ctg ih očitava ko ozbiljne jake trudove 😅
Lil_me ma necu nigdje. Ionako se nista ne događa 😭
Cure moj trbuh je crveni ko rajcica, znaci li to da ce citav popucati 😭
Sretno draga ❤️
Klarolina ja navijam da ti ipak izdrzis do 37 tt barem 🥰
Hvala ti, veliš radije nek bude poklon za Božić nego za Nikolu :D
A ja navijam da se tebi smiri ta prokleta svrbež, zvuči stvarno neugodno…
Sortiraj odgovore
Najstariji