Hej, meni je rekao pedijatar da uvodimo obrok po obrok, mi smo prvo uveli dorucak, i moja mala dosta jede, ja njoj napravim oko 210 -250 ml krutog obroka, ako sam radila manje, isto je htjela bocicu jos. Nakon mj i pol onda smo uveli rucak i za moj i pol veceru. Tako je bar meni receno da se radi.
Tnx, onda će biti da mu ja premalo dam krute hrane, pa onda vjerojatno zato hoće još bočicu 😁 budem mu i ja probala svaki dan malo po malo povećavati dozu krute hrane 😁😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Vjerojatno, tako je bilo i kod moje, napravi mu vise pa ces vidjet jel se zasitio 😊😘
Isto tako, moja se cura ne najede samo npr voca nego joj obavezno mjesam sa zitaricama isto tako i povrce s malo mesa ili zitaricama. Ako je samo povrce ili voce na meniju brzo je gladna 🙃
Isto tako, moja se cura ne najede samo npr voca nego joj obavezno mjesam sa zitaricama isto tako i povrce s malo mesa ili zitaricama. Ako je samo povrce ili voce na meniju brzo je gladna 🙃
Pretpostavljam da onda kad mu uvedem više namirnica pa kada ću ih krenuti miješati da će se bolje i najesti 😁 mi smo uveli tek mrkvu, tikvicu I butternut tikvu, još na čeka dosta toga za uvesti 😁😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Za roditeljski dopust (drugih 6 mjeseci) koliko ste čekali na riješenje da vam stigne?
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure,
Kako vi i vaše bebice?
Mi sutra punimo 4 mjeseca.Vrijeme je proletilo.Prošli tjedan smo bili privatno kod fizioterapeuta,jer kako naša cura nosi remencice,ajde da idemo na neke vjezbice,da ako možemo ubrzamo cijeli proces.I dođemo na preporuku kod fizioterapeuta,prvo super vijest,da joj možemo malo skinuti preko dana remencice,da se dijete razvija motoricki,da dođemo 2 puta tjedno na vjezbice bla bla.Onda ju je pregleda,izvrtila,i tada su krenula neka čudna pitanja,od toga kakav je bio porod,do kakve je boje bila kad se rodila…na kraju zaključak da je dijete neurorizicno,i da idemo na uzv mozga,ukinemo D vitamin,ja ostala u šoku😱
Muž se na pola razgovora htio pokupiti i otići.Neznam na osnovu čega je ona to procijenila.Naša curica je bas nasmijano i veselo dijete.Kad je u baby gymu igra se,hvata igračku,guguce,prati sve(ko prava baba).Pa valjda bi prvo pedijatrica primjetila da nešto nije u redu s bebom.
Taj dan sam bila koma,naravno čitala po internetu sve i svašta,muž mi rekao da ne čitam vise te gluposti jer imamo jedno zdravo i veselo dijete.
Oprostite na dužem postu ali morala sam podijeliti svoje iskustvo.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Mi smo dobro, mali se ljepo razvija i raste 😁 baš ima svakakvih doktora, znaju svašta reći bez da promisle. Nas je naša pedijatrica isto tak isprepadala sa glupostima, otišli privatno kod fizijatrice i ispalo da je djete ok i zapravo radimo s njim vježbe koje su primjerene njegovom uzrastu i time ga pripremamo za iduću fazu razvoja 😁 meni su te vjezbice super jer se tako i igramo dodatno 😁 tako da vjerujem da možda neki privatnici svašta napričaju roditeljima samo da bi izvukli novce što je meni baš jadno. Ne znam kakav imaš baby gym, ali ako je maleni probaj joj uzeti neku veću podlogu pa onda obje možete se igrati na tome, a i čim ima više mjesta i nju će znatiželja vući da se više kreće 😁 uvjek ju onda ti možeš stavljati na bok da tako hvata igračkice pa malo na tibicu, na pilates loptu na trbuh, sebi na koljena i slično 😘 ja na vježbe gledam kao nešto pozitivno jer svima dobro dođe kao plus, odmoći ne može 😁😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure,
Kako vi i vaše bebice?
Mi sutra punimo 4 mjeseca.Vrijeme je proletilo.Prošli tjedan smo bili privatno kod fizioterapeuta,jer kako naša cura nosi remencice,ajde da idemo na neke vjezbice,da ako možemo ubrzamo cijeli proces.I dođemo na preporuku kod fizioterapeuta,prvo super vijest,da joj možemo malo skinuti preko dana remencice,da se dijete razvija motoricki,da dođemo 2 puta tjedno na vjezbice bla bla.Onda ju je pregleda,izvrtila,i tada su krenula neka čudna pitanja,od toga kakav je bio porod,do kakve je boje bila kad se rodila…na kraju zaključak da je dijete neurorizicno,i da idemo na uzv mozga,ukinemo D vitamin,ja ostala u šoku😱
Muž se na pola razgovora htio pokupiti i otići.Neznam na osnovu čega je ona to procijenila.Naša curica je bas nasmijano i veselo dijete.Kad je u baby gymu igra se,hvata igračku,guguce,prati sve(ko prava baba).Pa valjda bi prvo pedijatrica primjetila da nešto nije u redu s bebom.
Taj dan sam bila koma,naravno čitala po internetu sve i svašta,muž mi rekao da ne čitam vise te gluposti jer imamo jedno zdravo i veselo dijete.
Oprostite na dužem postu ali morala sam podijeliti svoje iskustvo.
Hej, zao mi je sto su te isprepadali, ali evo ja imam bebicu sa dijagnozom neurotizicnog djeteta samo iz razloga jer je ranije rodeno. I sama sam prosla tu fazu ocaja, ljutnje i straha jer bas kako ti kazes dijete je dobro igra se, ali moj ti je savijet odite na UZV mozga bebicu nece boljet a ti ces biti mirnija. Ako si u mogucnosti nastavi hodati na vjezbice jer ipak su oni profesionalnci i znaju prepoznati potencionalni problem koji se vjeruj mi uz pravilne vjezbice daju rijesit.
Mi smo svaki tjedan na vjezbicama i jedan tjedan je sve super drugi tjedan mu glavica pada vise na desno 😅 i tako u krug, ali sve ti to ovisi i o danu kakav beba ima, moj nekeda ne zeli nista napraviti na vjezbama ili se rotira samo u jednu stranu pa onda ja pocinjem panicarit jer znam da se doma rotira i lijevo i desno a isto tako sam svijesna da moje dijete vise preferira lijevu stranu o da moram potican i desnu, ali sve u svemu to ti nije neka strasna dijagnoza, cak sam negdi procitala da 10% rodene djece ima “dijagnozu” neuroziricnog djeteta. Drzi se sve ce to proci i na kraju cemo zaboraviti sve te losije dane
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jel biste mogle opisat te neke vjezbice, sta se to radi tamo s njima? Pretpostavljam da je to sve individualno, ali vjerojatno i mi koji ne moramo ici mozemo koristiti neke.
Sortiraj odgovore
Najstariji