Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    22. Svibanj 2023. 09:45

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.

Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈

Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁

Ni ja nebi iz ljekarne jer su preskupi isto tako nešto jer poslje koža mislim da se navikne i postane alergična na sve,joj i ja sam s 5 mjeseci dala jabukicu☺️❤️ako je pokazao interes mislim da možeš nastaviti tako je i moja ❤️ ima dana kada ima bolji apetit nekad nema neki dan je pojela pola banane 🙈 bas joj se sviđa jer je slatka naka naši maleni rastu 🥰ja sam tako sretan kada vidim da joj se nešto sviđa i kada jede srce mi je puno ❤️

• ikica_90
    22. Svibanj 2023. 09:52

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.

Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈

Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁

Ni ja nebi iz ljekarne jer su preskupi isto tako nešto jer poslje koža mislim da se navikne i postane alergična na sve,joj i ja sam s 5 mjeseci dala jabukicu☺️❤️ako je pokazao interes mislim da možeš nastaviti tako je i moja ❤️ ima dana kada ima bolji apetit nekad nema neki dan je pojela pola banane 🙈 bas joj se sviđa jer je slatka naka naši maleni rastu 🥰ja sam tako sretan kada vidim da joj se nešto sviđa i kada jede srce mi je puno ❤️

Ma nek samo oni rastu i budu zdravi 😁 ja sam mu nastavila davati mrkvicu, sutra ću dodati i tikvicu i tako pomalo dalje 😊 moji iako pojede mrkvicu smaže i punu bočicu nakon toga 😁 gladuš mali bi samo papao ❤️ slažem se s tobom, prvo probati ovako neki baby šampon, a ne odmah kožu navikavati na te za alergičare šampone 😁 jeste vi uzimale vrtić za klince? Moj ima u jednoj sobi tatami, u drugoj oju casmatino podlogu i sad mi nekako vrtić previše, al opet htjela bi da kad krene puzati da ga mogu staviti negdje da je ograđen dok kuham i slično. Jeste vi razmišljale kam bute sa klincima kad propuze? 🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

snowwhite1410
    22. Svibanj 2023. 10:14

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

snowwhite1410

ikica_90

Ma nek samo oni rastu i budu zdravi 😁 ja sam mu nastavila davati mrkvicu, sutra ću dodati i tikvicu i tako pomalo dalje 😊 moji iako pojede mrkvicu smaže i punu bočicu nakon toga 😁 gladuš mali bi samo papao ❤️ slažem se s tobom, prvo probati ovako neki baby šampon, a ne odmah kožu navikavati na te za alergičare šampone 😁 jeste vi uzimale vrtić za klince? Moj ima u jednoj sobi tatami, u drugoj oju casmatino podlogu i sad mi nekako vrtić previše, al opet htjela bi da kad krene puzati da ga mogu staviti negdje da je ograđen dok kuham i slično. Jeste vi razmišljale kam bute sa klincima kad propuze? 🥰

Ja sam razmišljala o vrtiću ali kako joj je igraonica dosta velika i sva popločena s onim puzzlama neću se zatrpavati jer imamo gomilu stvari 🙈🙈🙈sve samo njeno cijeli stan 🙈🙈🙈samo bi kupila onu kao ograditi jer je tu kauč i tako samo jedan mali dio 

• ikica_90
    22. Svibanj 2023. 11:36

Točno tako i kod nas, mali je uzurpirao sve prostorije 😁 ja sam isto razmišljala samo ogradicu na dio di smo joj stavili podlogu na kojoj se igra, a to je ionako više da ja u miru mogu otići na wc, skuhati i slično, a da ga ne prekidam u igri i stavljam u kimbać 😁🥰

🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

lillyy
    24. Svibanj 2023. 00:10

Pozdrav drage mame! 
    Pitanje- kako tummy time uciniti podnosljivijim? Sve je pokusano, zarolani rucnikic ispod prsa da joj bude lakse, pomaganje pri podizanju glavice, navijanje, mazenje... al mishica tuli li ga tuli. Sad ima tri mjeseca i vec bi trebali duze bit na trbuscicu, a ona jedva moze izdrzati minutu bez da pozivcani. 

• ikica_90
    24. Svibanj 2023. 13:19

lillyy

Pozdrav drage mame!
    Pitanje- kako tummy time uciniti podnosljivijim? Sve je pokusano, zarolani rucnikic ispod prsa da joj bude lakse, pomaganje pri podizanju glavice, navijanje, mazenje… al mishica tuli li ga tuli. Sad ima tri mjeseca i vec bi trebali duze bit na trbuscicu, a ona jedva moze izdrzati minutu bez da pozivcani.

Pa iskreno nema neke formule, kad dovoljno očvrsne biti će joj to manji napor pa će joj to biti drag položaj 😁 ako baš nikako ne podnosi taj položaj probaj ju držati naslonjenu na sebe (kao kad podriguje) ili ju probaj primiti rukom da je naslonjena trbuhom na tvoju ruku (kao mali aviončić) možda na taj način će isto morati održavati glavicu ali joj možda bude ugodnije. Iako najbolje je na pod na neku prostirku jer tako onda vježba i rameni obruč što će joj trebati kasnije za rotacije i puzanje 😁 možeš joj probati dati neku igračku ili joj stavi neko ogledalce ispred pa možda od znatiželje zaboravi da joj je nelagodan položaj 😁😘

🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

Bumbarica
    24. Svibanj 2023. 14:18

lillyy

Pozdrav drage mame!
    Pitanje- kako tummy time uciniti podnosljivijim? Sve je pokusano, zarolani rucnikic ispod prsa da joj bude lakse, pomaganje pri podizanju glavice, navijanje, mazenje… al mishica tuli li ga tuli. Sad ima tri mjeseca i vec bi trebali duze bit na trbuscicu, a ona jedva moze izdrzati minutu bez da pozivcani.

Isto je i mene mučilo, ali da.. nema tu pravila..ja sam je stavljala na trbuščić više puta po malo..kad bi krenula "gunđati" pustila bi je još par sekundi i okrenula na leđa..i tako svaki put između spavanja..neke dane više neke manje..ti je stavljaj na trbuh kad je ok volje svaki put kad je budna i kad si u mogućnosti..doći će to na svoje..:)

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
    5/25 FET

lillyy
    24. Svibanj 2023. 15:25

Ikica i Bumbarica, hvala na prijedlozima! Probat cu vise  put po malo sve ovo navedeno, pa mozda joj se nesto od tog i svidi. 

• Ana_
    24. Svibanj 2023. 22:02

Slažem se sa curama, samo polako i bez forsiranja. 
    Ovaj moj sa 3 mjeseca bi odmah tulio i gurao glavu u podlogu. Sad sa 4 obožava tummy time, okreće se s leđa na trbuh i obrnuto, odjednom je krenuo. 
    Kao što kaže bumbari a, malo pomalo. Stavi, kad počne tulit, okreni nazad na leđa. Više puta dnevno. Vidjet ćeš, čim malo ojača bit će sve draža ta pozicija. Sretno 😁😁

lillyy
    24. Svibanj 2023. 22:28

Hvala, Ana! Danas ima 3 mjeseca i dva dana i tesko mi je zamisliti da ce ikad zavoljeti bit na trbuscicu, jer zbilja strastveno mrzi taj polozaj Al eto, ako je cetvrti mjesec vec druga prica, super! 
    Najvise me pati to kaj smo u zgradi okruzeni susjedima sa svih strana i ne znam koliko oni cuju taj plac i sto si misle Ah dobro, vratic i glavica su ipak vazniji od susjeda, znam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.