Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    01. Lipanj 2023. 21:28

Moj mali ima blaži hipertonus ruku i nogu, ja se bome s ničim ne hvalim, al sretna sam dok vidim kako mu vježbice pomažu da usvaja nove stvari. (Ne hodamo na vježbe na svoju ruku, ali doktorica fizijatar je rekla da moramo)

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

buhtlica23
    01. Lipanj 2023. 21:33

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Joj kako lijepo. Moj jučer krenuo čitati stripove 😍
    Joj kako ce lijepo biti zajedljiv na mamu. Sigurno ce bit olicenje dobrote i odgoja 😊 a kad se bude bacao po podu mama ce vadit sisu van jer ne zna drugacije umiriti djete, a ipak smo mi nemajke sta mi znamo 😂
    Žao mi je sto nisi dojila. Ovo moje je bila šala a kad si tako pokvarena i zajedljiva eto ti sad.

Ja sam pokvarena? 
    Unazad 2 mjeseca se cesto salis na racun mene i mog djeteta.
    Prvo mi je djete na daljinski zato sto  sam rekla da ima rutinu. Pa kad sam rekla da joj idu zubi to je oralna faza. Pa nismo normalne jer ne dojimo pa onda jer hranimo dijete krutom hranom. Sad su djeca postala helikopteri. Jaka ti šala.
    Btw dojila sam dok sam imala mlijeka. Vise ga nemam i to ne mogu promjenit ali zato ne moram bit pokvarena kao ti. Drzis se ko kraljica jer dojis i stalno prozivas sve redom i onda kad se nesto kaze odjednom sam zajedljiva i pokvarena. Shvatila si sama da si takva pa projeciras to na druge. Kako bi se ti osjecala da sam ti tako odgovarala dok si sa visoka postavljala nama pitanje kako mi djecu  umirujemo bez sise? Vidis naglo ti nije zanimljivo.
     I ja sam se smo šalila 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23
    01. Lipanj 2023. 21:35

Inna_92

Moj mali ima blaži hipertonus ruku i nogu, ja se bome s ničim ne hvalim, al sretna sam dok vidim kako mu vježbice pomažu da usvaja nove stvari. (Ne hodamo na vježbe na svoju ruku, ali doktorica fizijatar je rekla da moramo)

Drago mi je da mu vjezbice pomazu, nadam se da ce mu to sto prije proci.😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    01. Lipanj 2023. 21:52

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Joj kako lijepo. Moj jučer krenuo čitati stripove 😍
    Joj kako ce lijepo biti zajedljiv na mamu. Sigurno ce bit olicenje dobrote i odgoja 😊 a kad se bude bacao po podu mama ce vadit sisu van jer ne zna drugacije umiriti djete, a ipak smo mi nemajke sta mi znamo 😂
    Žao mi je sto nisi dojila. Ovo moje je bila šala a kad si tako pokvarena i zajedljiva eto ti sad.
    Ja sam pokvarena?
    Unazad 2 mjeseca se cesto salis na racun mene i mog djeteta.
    Prvo mi je djete na daljinski zato sto sam rekla da ima rutinu. Pa kad sam rekla da joj idu zubi to je oralna faza. Pa nismo normalne jer ne dojimo pa onda jer hranimo dijete krutom hranom. Sad su djeca postala helikopteri. Jaka ti šala.
    Btw dojila sam dok sam imala mlijeka. Vise ga nemam i to ne mogu promjenit ali zato ne moram bit pokvarena kao ti. Drzis se ko kraljica jer dojis i stalno prozivas sve redom i onda kad se nesto kaze odjednom sam zajedljiva i pokvarena. Shvatila si sama da si takva pa projeciras to na druge. Kako bi se ti osjecala da sam ti tako odgovarala dok si sa visoka postavljala nama pitanje kako mi djecu umirujemo bez sise? Vidis naglo ti nije zanimljivo.
    I ja sam se smo šalila 😘

Helikopter je termin za mame. Izguglaj, ne da mi se pisati. 
    Ovo na daljinski je u biti bio kompliment, ponekad bi voljela da je i moj, ali ima boljih i lošijih dana što mi nije bed priznati 🤷😃 ponekad dan prođe super a ponekad je sve naopako. Sto se tiče oralne faze, da, djeca su u toj fazi bez obzira rasli zubi ili ne. Samo sam konstatirala da je to možda razlog i da ne moraju biti zubi jer najčešće nisu 🤷 nisam rekla da niste normalne jer ne dojite🤷ovo za umirivanje bez sise naravno da ima načina samo je sa sisom najlakse, budimo realni. Primjer, izmedu dugotrajnog nunanja i sise sisa je bezbolniji izbor pogotovo ako je beba veća i teža🤷 Sto se tiče krute hrane za djecu koja papaju majčino mlijeko ne treba uvoditi kruti obrok do navršenih 6 mjeseci, to nisam ja izmislila to su preporuke struke. Rekla sam da mi je bezveze dati frutek iz dm-a bebi od 4 mjeseca, iza toga stojim. 🤷 Bolje da je skuhala tikvicu ako se već toliko pozurila s dohranom.  

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

sarinjo
    01. Lipanj 2023. 22:02

Inna_92

Baš zato što ima taj hipertonus, kad nešto usvoji što možda nije mogao, i to treba biti za pohvalit se. Mi smo odgajani s onim “skromnost je vrlina”, a ne trebamo bit tako strogi, lijepo je hvalit bebice, treba bit ponosan na njih u kojoj god da su fazi, trebaju i mame hvalit jedna drugu, ali i dat si iskrene savjete jer mozemo naucit jedna od druge nešto. Inace, posve random tema, ali htjela sam neki baby monitor s kamerom. Dosta su skupi pa smo probali uzet xiaomi kucnu kameru. I genijalna je. Vidi se odlicno, moze se zumirat prema kreveticu, ima i zvuk. Spojena je na telefon.  Sad je akcija pa kosta 210 kuna (ja sam i dalje u kunama :p). Eto, ako nekom moze pomoci. 

buhtlica23
    01. Lipanj 2023. 22:26

Iskreno neda mi se guglati. Cinjenica je da se mi ne poznajemo bez obzira koliko se dugo pratimo na forumu, a pratimo se dugo i to ne samo na ovoj temi. I ja a vjerujem i druge mame sa foruma ne mogu znati da li se ti salis ili ne i trebam li nesto smatrati komplimentom jer onako kako ja nesto citam ne znaci da je ispravno. Procitat ces ti i shvatiti nesto trece, jel 🫣 ja svoju bebu ne moram nunatkonstantno da bi ju umirila dovoljno je da ju podignem i ona se smiri. Isto tako nakon par minuta postane nervozna jer je drzim i kad je spustim smiri se. Jer tako je narucila od malena. Nisam davala da ju se nuna i isto tako nisam davala da je ljube ili da preko noci spava s nama u krevetu jer sam htjela imati mir i spavat sa svojim muzem. To je bio moj izbor i ne smatram ga pogresnim. Npr ti si izabrala izbaciti muza iz sobe i meni je to okej. Ne osudujem te zbog toga.
    Naravno imamo i mi losijih dana, dodem na forum procitati nesto konstruktivno ili saznati nesto novo i nakraju da pohvaliti se svojim djetetom ne da bi nekom nabijala griznju savjest nego naprosto jer sam sretna. Mogla bi pisati i to kako vec 3 noc ne spavamo radi istih tih zubi ali dobro. Vidit ces kako je to kad krene izbijati i kad nakon svih tih gelova hladnih igracki obloga i neprospavanih noci ugledas taj mali slatki zubic htjeti ces vikat kroz jebeni megafon da svi znaju jer ces bit preponosna. Barem je tako kod mene.Tvoje sale  iskreno nisam shvatila kao sale . Vise mi se cinilo kao klasicno podjebavanje svih. ( oprostite na izrazu). Prije nisi  to radila to si pocela od kad si rodila. I iskreno ne znam sto je povod tome. Tu smo ako trebas razgovarat o bilo cemu. Ali malo spusti gard i biraj rijeci jer vidis kako nesto moze povrijediti osobu bez da si to mislila. Oprosti ako sam te povrijedila, iskreno bila mi je namjera jer sam htjela da se osjecas isto kako sam se ja osjecala na sve te tvoje "šale" inace nisam takva ali ocito me hvata PMS pa sam morala rec ono na sto sutim vec par mj.
    Ne opravdavam fruteke i tako to no cinjenica je da nece umrjet ako dobije frutek ako ne postoji alternativa. Ja npr imam bastu i puno toga domaceg i moja beba jede domace. Ali to ne znaci da sma ja bolja mama od te mame koja daje frutek.
     Netko nema bastu i u moru toga spricanog u trznim centrima mozda i nije toliko lose dati frutek no ne znam. Niti sam proizvodac toga niti itko od nas zna sta je tocno unutra... U to ne ulazim svatko neka odlucuje za svoje bebe.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

BlairWaldorf
    01. Lipanj 2023. 22:31

https://ibb.co/sqYwrZRLaku noć 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    01. Lipanj 2023. 22:43

Proguglaj. Termin je opća kultura. 😛 Ne bi bilo loše usvojiti nešto novo. 💁😛
     U redu je buhtlice 😂 i ja moje dijete  samo podignem i smiri se.  🙏Kad je bio skroz mali nije uvijek bilo tako. 🤷 Trebalo ga  je duže nunati, uspavljivati, dudu nije prihvaćao, sve su to bili izazovi na početku. Sad je lakše. Muž spava s nama jer dijete sada spava u kinderbetu, znači i to je iza nas i ja nisam muža izbacila već je to bio dogovor s obzirom da on radi zahtjevan posao i diže se dosta rano. Jako ružno od tebe što tako komentiraš. Prije se beba češće budila preko noći i bilo nam je tesko jer je onda muž  neispavan.
    Zasto bi bila preponosna jer zubi izbijaju ? Izbiti će svima jer zubi izbiti moraju, ne kuzim. 🤷 Bit ću ponosna kad nešto svojim zaslugama radom i trudom postigne. I za kraj, s tobom više ne biram riječi. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    01. Lipanj 2023. 23:01

Još sam nešto htjela reći... Tu ste ako nešto zatrebam 😂😂😂 ti , koja komentiraš moju situaciju s mužem na ovakav način, ideš ispod pojasa jer je kod mene na početku bilo tako ? Želiš reći da si bolja, sposobnija jer ti to nisi dopustila, ti si ta draga moja koja se uzvisuje 🤷
     Ja moje dijete nunam, ljubim, nosim  (neće dugo biti mali, sve to prebrzo prođe, još malo pa će bježati od nas 😂) pa ne vidim čemu sam ga to lošem naučila. To je ona starinska "naučit ćeš ga na ruke " sorry ali meni je to abnormalno glupo 😂 Ne ljuti se ako nije nošen, sretan je kad kad ga se  nosi 🤷Tako da ne vjerujem u to kako naučis dijete. Jer bebe su stalno u nekim fazama i ako ih nečemu i naučiš često to pada u vodu, pa i rutine se mijenjaju, evo i sama kažeš da nisi spavala jer su izbijali zubići. Kažeš da nisam bila takva prije 🤷 možda nisam imala razloga jer ste bile normalne 😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    01. Lipanj 2023. 23:16

BlairWaldorf

Još sam nešto htjela reći… Tu ste ako nešto zatrebam 😂😂😂 ti , koja komentiraš moju situaciju s mužem na ovakav način, ideš ispod pojasa jer je kod mene na početku bilo tako ? Želiš reći da si bolja, sposobnija jer ti to nisi dopustila, ti si ta draga moja koja se uzvisuje 🤷
    Ja moje dijete nunam, ljubim, nosim (neće dugo biti mali, sve to prebrzo prođe, još malo pa će bježati od nas 😂) pa ne vidim čemu sam ga to lošem naučila. To je ona starinska "naučit ćeš ga na ruke " sorry ali meni je to abnormalno glupo 😂 Ne ljuti se ako nije nošen, sretan je kad kad ga se nosi 🤷Tako da ne vjerujem u to kako naučis dijete. Jer bebe su stalno u nekim fazama i ako ih nečemu i naučiš često to pada u vodu, pa i rutine se mijenjaju, evo i sama kažeš da nisi spavala jer su izbijali zubići. Kažeš da nisam bila takva prije 🤷 možda nisam imala razloga jer ste bile normalne 😂

Ja uopce nisam isla ispod pojasa, sama si rekla da spavate odvojeno i okej to je bio vas izbor, ako sad spavate zajedno opet je to tvoj izbor. Ocito je tu neki problem kad te to toliko dira. Isto tako si reagirala i kad ti je proljetnica nesto za to prokomentirala. Ako ti smeta sto neko nesto napise nisi trebala o tom govoriti. Da ja sam ponosna sto spavam sa svojim muzem i moj muz radi teski posao pa je spavao samnom i svojim djjetetom od pocetka. Nisam ga sama napravila tako da je red da bude uz nas isto to ga ne cini super tatom ali sam samo iznijela cinjenicu. I uopce nisam htjela reci da sam bolja i sposobnija, evo vidis kako krivo mozes shvatiti iz napisanog. No dobro tvoje je to kako si to protumačila. Bitno da sam ja nenormalna a ti jedina normalna 🤭 boze baci ciglu 🫣 
    Okej ne moras se ponosit zubicima. Ne moras se ponosit svojim djetetom jer to je grijeh. Isto je grijeh ako djete ima rutinu i ako nije nauceno na ruke. Itekako se moze bebu narucit svasta, cinjenica je da nekad rutina ispadne kao npr kod uvodenja krute hrane,izbijanja zubi i sl. Ali ako nesto radis svaki dan u isto vrijeme djete nauci. Probaj pa vidi. Nemoj vise birat rijeci evo suzu cu pustiti. Stvarno vise spusti se na zemlju. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.