A ima danas 4 mjeseca ❤️
I prije par dana je krenula regresija spavanja, divan jedan period 😩
Ali dobro, sve se to mora proći.
Bitno mi je da je on jak, okreće se s leđa na trbuh, zavolio je tummy time.. I velik je, negdje preko 8kg😂
Kako ste vi, ekipa? Kako napreduju bebice?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Mi smo za vikend bili u Zagrebu,prvi puta da smo išli na put sa curom i bila je suoer.Vodili smo ju u baby spa i jako je uživala.počela je jako gugutati i proizvodi nove zvukove.nažalost mi zbog nošenje remenčića ne možemo vježbati rotacije,ali ju stavljam na stomačić da barem savlada to kako treba.Neću se previše sad zamarati s time kad će se okrenuti bitnije mi riješiti kukove ,sve će to ona nadoknaditi.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.
Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈
Ja idem kupiti šampon za bebu sada ne znam koji do sada sam koristila neki prirodni ako imate prijedloge pišite
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈
Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁
Ni ja nebi iz ljekarne jer su preskupi isto tako nešto jer poslje koža mislim da se navikne i postane alergična na sve,joj i ja sam s 5 mjeseci dala jabukicu☺️❤️ako je pokazao interes mislim da možeš nastaviti tako je i moja ❤️ ima dana kada ima bolji apetit nekad nema neki dan je pojela pola banane 🙈 bas joj se sviđa jer je slatka naka naši maleni rastu 🥰ja sam tako sretan kada vidim da joj se nešto sviđa i kada jede srce mi je puno ❤️
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁Ni ja nebi iz ljekarne jer su preskupi isto tako nešto jer poslje koža mislim da se navikne i postane alergična na sve,joj i ja sam s 5 mjeseci dala jabukicu☺️❤️ako je pokazao interes mislim da možeš nastaviti tako je i moja ❤️ ima dana kada ima bolji apetit nekad nema neki dan je pojela pola banane 🙈 bas joj se sviđa jer je slatka naka naši maleni rastu 🥰ja sam tako sretan kada vidim da joj se nešto sviđa i kada jede srce mi je puno ❤️
Ma nek samo oni rastu i budu zdravi 😁 ja sam mu nastavila davati mrkvicu, sutra ću dodati i tikvicu i tako pomalo dalje 😊 moji iako pojede mrkvicu smaže i punu bočicu nakon toga 😁 gladuš mali bi samo papao ❤️ slažem se s tobom, prvo probati ovako neki baby šampon, a ne odmah kožu navikavati na te za alergičare šampone 😁 jeste vi uzimale vrtić za klince? Moj ima u jednoj sobi tatami, u drugoj oju casmatino podlogu i sad mi nekako vrtić previše, al opet htjela bi da kad krene puzati da ga mogu staviti negdje da je ograđen dok kuham i slično. Jeste vi razmišljale kam bute sa klincima kad propuze? 🥰
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi smo dobro, dala sam malom u subotu malo mrkvice da vidim hoće li on uopće biti zainteresiran i bio je baš oduševljen 😁 smazao je sve, doduše nisam puno napravila par žlićica, ali eto sad nastavljamo dalje sa uvođenjem krute hrane 😁 mi smo iskoristili vikend za šetnje i druženje sa familijom.Koliko ti ima bebica ☺️☺️☺️☺️moja isto voli mrkvicu i sljedeći tjedan u četvrtak 6 mjeseci 🙈🙈🙈🙈Malac će sad u subotu imati punih 5 mjeseci 😁 vrijeme baš leti 🙈 mi smo mu uzeli još dok nije imao niti mjesec dana onaj Johnsons baby šampon bedtime bath (ljubičasta boca) i super mu paše 😁 nama je patronažna rekla da izaberemo neki šampon za bebe, da nemoramo neki poseban iz ljekarne, a ako bude neki problem s kožom da onda ovisno o problemu bi se trebao uzeti neki specijalni iz ljekarne 😁 hvala bogu nije bilo potrebe za time 😁Ni ja nebi iz ljekarne jer su preskupi isto tako nešto jer poslje koža mislim da se navikne i postane alergična na sve,joj i ja sam s 5 mjeseci dala jabukicu☺️❤️ako je pokazao interes mislim da možeš nastaviti tako je i moja ❤️ ima dana kada ima bolji apetit nekad nema neki dan je pojela pola banane 🙈 bas joj se sviđa jer je slatka naka naši maleni rastu 🥰ja sam tako sretan kada vidim da joj se nešto sviđa i kada jede srce mi je puno ❤️Ma nek samo oni rastu i budu zdravi 😁 ja sam mu nastavila davati mrkvicu, sutra ću dodati i tikvicu i tako pomalo dalje 😊 moji iako pojede mrkvicu smaže i punu bočicu nakon toga 😁 gladuš mali bi samo papao ❤️ slažem se s tobom, prvo probati ovako neki baby šampon, a ne odmah kožu navikavati na te za alergičare šampone 😁 jeste vi uzimale vrtić za klince? Moj ima u jednoj sobi tatami, u drugoj oju casmatino podlogu i sad mi nekako vrtić previše, al opet htjela bi da kad krene puzati da ga mogu staviti negdje da je ograđen dok kuham i slično. Jeste vi razmišljale kam bute sa klincima kad propuze? 🥰
Ja sam razmišljala o vrtiću ali kako joj je igraonica dosta velika i sva popločena s onim puzzlama neću se zatrpavati jer imamo gomilu stvari 🙈🙈🙈sve samo njeno cijeli stan 🙈🙈🙈samo bi kupila onu kao ograditi jer je tu kauč i tako samo jedan mali dio
Točno tako i kod nas, mali je uzurpirao sve prostorije 😁 ja sam isto razmišljala samo ogradicu na dio di smo joj stavili podlogu na kojoj se igra, a to je ionako više da ja u miru mogu otići na wc, skuhati i slično, a da ga ne prekidam u igri i stavljam u kimbać 😁🥰
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji