Mi smo za vikend bili u Zagrebu,prvi puta da smo išli na put sa curom i bila je suoer.Vodili smo ju u baby spa i jako je uživala.počela je jako gugutati i proizvodi nove zvukove.nažalost mi zbog nošenje remenčića ne možemo vježbati rotacije,ali ju stavljam na stomačić da barem savlada to kako treba.Neću se previše sad zamarati s time kad će se okrenuti bitnije mi riješiti kukove ,sve će to ona nadoknaditi.
Ma zato se uopće ne brini, moja je sve to jako brzo nadoknadila, na kraju je propuzala već sa 7 mjeseci..cim smo skinili remencice krenula je u akciju😊
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Mi smo za vikend bili u Zagrebu,prvi puta da smo išli na put sa curom i bila je suoer.Vodili smo ju u baby spa i jako je uživala.počela je jako gugutati i proizvodi nove zvukove.nažalost mi zbog nošenje remenčića ne možemo vježbati rotacije,ali ju stavljam na stomačić da barem savlada to kako treba.Neću se previše sad zamarati s time kad će se okrenuti bitnije mi riješiti kukove ,sve će to ona nadoknaditi.
Ma zato se uopće ne brini, moja je sve to jako brzo nadoknadila, na kraju je propuzala već sa 7 mjeseci..cim smo skinili remencice krenula je u akciju😊
Znam 2 curice koje su nosile remencice, sad su već velike (12 i 17 god) i sve je super. Tako da ne brini, bit će sve to ok.
Cure koje ste uvele dohranu, jeste li samo jedan obrok bebi dale krutu hranu ili svaki dajete dio krute dio mlijeko?
Ja sam malom dala samo jedan obrok, ali uvijek mu nakon toga ponudim i bočicu i smaže je cijelu plus krute hrane oko 150g, ali ipak ne pojede svih 150g jer dio bude po njemu, po meni, po podu 🙈 ali sigurno barem 120g pojede, tako da nisam sigurna da li bi mu za svaki obrok nudila prvo krutu pa onda bočicu ili samo jedan obrok dok skroz za njega ne odbaci bočicu tj. dok mu za taj obrok bude dovoljno samo kruto što pojede? 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Hej, meni je rekao pedijatar da uvodimo obrok po obrok, mi smo prvo uveli dorucak, i moja mala dosta jede, ja njoj napravim oko 210 -250 ml krutog obroka, ako sam radila manje, isto je htjela bocicu jos. Nakon mj i pol onda smo uveli rucak i za moj i pol veceru. Tako je bar meni receno da se radi.
Hej, meni je rekao pedijatar da uvodimo obrok po obrok, mi smo prvo uveli dorucak, i moja mala dosta jede, ja njoj napravim oko 210 -250 ml krutog obroka, ako sam radila manje, isto je htjela bocicu jos. Nakon mj i pol onda smo uveli rucak i za moj i pol veceru. Tako je bar meni receno da se radi.
Tnx, onda će biti da mu ja premalo dam krute hrane, pa onda vjerojatno zato hoće još bočicu 😁 budem mu i ja probala svaki dan malo po malo povećavati dozu krute hrane 😁😘
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Vjerojatno, tako je bilo i kod moje, napravi mu vise pa ces vidjet jel se zasitio 😊😘
Isto tako, moja se cura ne najede samo npr voca nego joj obavezno mjesam sa zitaricama isto tako i povrce s malo mesa ili zitaricama. Ako je samo povrce ili voce na meniju brzo je gladna 🙃
Isto tako, moja se cura ne najede samo npr voca nego joj obavezno mjesam sa zitaricama isto tako i povrce s malo mesa ili zitaricama. Ako je samo povrce ili voce na meniju brzo je gladna 🙃
Pretpostavljam da onda kad mu uvedem više namirnica pa kada ću ih krenuti miješati da će se bolje i najesti 😁 mi smo uveli tek mrkvu, tikvicu I butternut tikvu, još na čeka dosta toga za uvesti 😁😘
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Za roditeljski dopust (drugih 6 mjeseci) koliko ste čekali na riješenje da vam stigne?
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji