Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    18. Svibanj 2023. 17:38

Rose.

buhtlica23

Rose.

snowwhite1410

Rose.

Cure, sorry sto upadam. Jedno pitanje… nos nam hropce već treći tjedan, prošli tj smo bili kod ped, pregledala ga je i rekla da spricamo Aqua maris i izvlačimo. Nekad ima sluzi za izvuc, nekad ne, ali se svejedno cuje. Normalno spava i sve, ali vidi se da mu je to gore sve nešto zacepljeno, hroptavo. Zvat ću je popodne, nebi ga vodila jer je krcato s virozama, pa čisto da vidim prije jel vi imate neki savjet? Probat s inhaliranjem možda? Ili nešto drugo… imamo 2,5 mj. Hvala 😘

Najbolja stvar ti je ovlaživanje prostora i inhaliranje s fiziološkom ako nemaš kupi inhalator omron to ti je spas a čisto da znaš to ti je često kod tako malih beba mi smo to isto imali tako začepljen nos i probaj mu uzdignut uzglavlje krevetića ja sam stavila ispod madraca jedan tanki jastuk https://zdravije.hr/proizvod/omron-nami-cat-inhalator-za-djecu/ ovo kupi to ti je spas

hvala ti na savjetu, imam inhalator, zvala sam danas doktoricu, ali je odustna, javila se sestra i pitala sam ju za inhaliranje, rekla je da ne zna sto da mi kaže za to, da nastavim kako sam i do sada i da dođemo onda idući tj na pregled… takoder sam podigla madrac tako kako kažeš čim mu je krenulo to… probat ću ga onda ipak malo inhalirati, nisam se susrela s takvim stvarima dok su tako mali, pa nisam znala jel se smije ili ne, uzela sam ampulice isomara, pa ću probati. 🥰

Kod nas je bilo slicno,no kod nas je bila u pitanju hrskavica. Kada je zarasla kako treba prestalo je i hroptanje. Tu nema pomoci osim cekati da to sraste. Prestalo je negdje kad je bila 4 mj. Mi i dan danas cistimo nos fizioloskom svaku vecer.

Jel doktor to ustanovio na pregledu ili kako? Klinci su bili prije njega prehladeni pa mu je počelo to taman kad su oni bili pri kraju pa pretpostavljam da je od prehlade.

Nama je to od rodenja bilo, tj pocelo je jedno 3-4 dana od rodenja pa su mi u bolnici rekli da je to. 
    Bilo je dana kad se nista nije culo, a bilo je dana kad sam mislila da se davi... 
    Negdje sa 4 mj je prestala, ali mi nos i dalje cistimo spricom i fizioloskom jer zna imat svasta u nosu( ne mislim na balce) pogotovo sad kad pokusava puzat pokupi valjda sve zivo i ne zivo 😂 neki dan je imala mucicu sa majice u nosu 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Rose.
    18. Svibanj 2023. 17:42

buhtlica23

Rose.

buhtlica23

Rose.

snowwhite1410

Rose.

Cure, sorry sto upadam. Jedno pitanje… nos nam hropce već treći tjedan, prošli tj smo bili kod ped, pregledala ga je i rekla da spricamo Aqua maris i izvlačimo. Nekad ima sluzi za izvuc, nekad ne, ali se svejedno cuje. Normalno spava i sve, ali vidi se da mu je to gore sve nešto zacepljeno, hroptavo. Zvat ću je popodne, nebi ga vodila jer je krcato s virozama, pa čisto da vidim prije jel vi imate neki savjet? Probat s inhaliranjem možda? Ili nešto drugo… imamo 2,5 mj. Hvala 😘

Najbolja stvar ti je ovlaživanje prostora i inhaliranje s fiziološkom ako nemaš kupi inhalator omron to ti je spas a čisto da znaš to ti je često kod tako malih beba mi smo to isto imali tako začepljen nos i probaj mu uzdignut uzglavlje krevetića ja sam stavila ispod madraca jedan tanki jastuk https://zdravije.hr/proizvod/omron-nami-cat-inhalator-za-djecu/ ovo kupi to ti je spas

hvala ti na savjetu, imam inhalator, zvala sam danas doktoricu, ali je odustna, javila se sestra i pitala sam ju za inhaliranje, rekla je da ne zna sto da mi kaže za to, da nastavim kako sam i do sada i da dođemo onda idući tj na pregled… takoder sam podigla madrac tako kako kažeš čim mu je krenulo to… probat ću ga onda ipak malo inhalirati, nisam se susrela s takvim stvarima dok su tako mali, pa nisam znala jel se smije ili ne, uzela sam ampulice isomara, pa ću probati. 🥰

Kod nas je bilo slicno,no kod nas je bila u pitanju hrskavica. Kada je zarasla kako treba prestalo je i hroptanje. Tu nema pomoci osim cekati da to sraste. Prestalo je negdje kad je bila 4 mj. Mi i dan danas cistimo nos fizioloskom svaku vecer.

Jel doktor to ustanovio na pregledu ili kako? Klinci su bili prije njega prehladeni pa mu je počelo to taman kad su oni bili pri kraju pa pretpostavljam da je od prehlade.

Nama je to od rodenja bilo, tj pocelo je jedno 3-4 dana od rodenja pa su mi u bolnici rekli da je to.
    Bilo je dana kad se nista nije culo, a bilo je dana kad sam mislila da se davi…
    Negdje sa 4 mj je prestala, ali mi nos i dalje cistimo spricom i fizioloskom jer zna imat svasta u nosu( ne mislim na balce) pogotovo sad kad pokusava puzat pokupi valjda sve zivo i ne zivo 😂 neki dan je imala mucicu sa majice u nosu 🫣

Aha aha… zanimljivo vidiš, nisam nikad čula za to. 
    A joj ništa mi ne govori, a da vidiš poslije kad krenu svasta gurat u nos 😅😅

buhtlica23
    18. Svibanj 2023. 20:31

Rose.

buhtlica23

Rose.

buhtlica23

Rose.

snowwhite1410

Rose.

Cure, sorry sto upadam. Jedno pitanje… nos nam hropce već treći tjedan, prošli tj smo bili kod ped, pregledala ga je i rekla da spricamo Aqua maris i izvlačimo. Nekad ima sluzi za izvuc, nekad ne, ali se svejedno cuje. Normalno spava i sve, ali vidi se da mu je to gore sve nešto zacepljeno, hroptavo. Zvat ću je popodne, nebi ga vodila jer je krca Hvala 😘

hvala ti na savjetu, imam inhalator, zvala sam danas doktoricu, ali je odustna, javila se sestra i pitala sam ju za inhaliranje, rekl

Bilo je dana kad se nista nije culo, a bilo je dana kad sam mislila da se davi…

Aha aha… zanimljivo vidiš, nisam nikad čula za to.
    A joj ništa mi ne govori, a da vidiš poslije kad krenu svasta gurat u nos 😅😅

Daa, trenutno sve tura u usta i oce kopat nas nos 😂 cim je uzmemo odma krece u akciju. I oko nam zeli uhvatit a obraz ugrize ako je dignem dovoljno 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    19. Svibanj 2023. 11:15

Cure kako bi mislite ići raditi kada za upis u vrtić tj jaslice treba beba imati minimalno 1 godinu i jako teško je dobit nema uopće mjesta a posao čeka 😵sama pomisao da ću je pustiti isto mi je teska 

snowwhite1410
    19. Svibanj 2023. 11:21

Baš evo razmišljam 

buhtlica23
    19. Svibanj 2023. 12:55

snowwhite1410

Cure kako bi mislite ići raditi kada za upis u vrtić tj jaslice treba beba imati minimalno 1 godinu i jako teško je dobit nema uopće mjesta a posao čeka 😵sama pomisao da ću je pustiti isto mi je teska

Pa evo pisala sam ti bas, mi smo obavili razgovor za jaslice. Ako dobije mjesto, to cemo znati 1.6, placat cemo cuvanje mjesta do njene 1 godine odnosno do 11 mj...
    Sad ne znam kako je u ostalim gradovima  posto svaki grad drugu politiku ima. I meni je muka na tu pomisao ali radit moram nazalost. 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    19. Svibanj 2023. 13:23

buhtlica23

snowwhite1410

Pa evo pisala sam ti bas, mi smo obavili razgovor za jaslice. Ako dobije mjesto, to cemo znati 1.6, placat cemo cuvanje mjesta do njene 1 godine odnosno do 11 mj…
    Sad ne znam kako je u ostalim gradovima posto svaki grad drugu politiku ima. I meni je muka na tu pomisao ali radit moram nazalost. 🙄

Ovdje u Istri znači u trenutku upisa ako dijete nemam godinu dana uopće ne može upisati jaslice znači automatski ne ulazi uopće u natječaj tako je to ali isto tako tu gdje ja živim samo je jedan državljani Vrtić i nema šanse dobiti zvala sam jer prioritet upisa su dijeca predškolske dobi 😔 uglavnom užas 😭 glavobolju imam evo 

Lavendera
    19. Svibanj 2023. 18:21

Lonmi dok ja odgovorim, krenut ce cure u osnovnu skolu hahaha da da, popapa fino vec oko 100-120 gr kasice☺️

Vrtic htjeli smo i mi upisati malu u vrtic, ali nase selo nema jaslice nego mala grupa za djecu od 18mj, eventualno 17.. I htjeli smo platiti cuvanje mjesta do nagodinu do 3-4mj, ali je ravnateljica (koja je dobra s mojom bakom) rekla kako je to bilo jos ove godine to cuvanje mjesta i da od nagodinu toga vise nema, tako da cu mladu moci upisati tek za pedagosku 2024/2025.. a do tad cemo se snalaziti, kad je muz doma s njim, starija u vrtic, a kad muz i ja budemo na poslu biti ce kratko vrijeme baka servis do vrtica, sto da radim sad 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    19. Svibanj 2023. 18:27

Lavendera

Lonmi dok ja odgovorim, krenut ce cure u osnovnu skolu hahaha da da, popapa fino vec oko 100-120 gr kasice☺️

Vrtic htjeli smo i mi upisati malu u vrtic, ali nase selo nema jaslice nego mala grupa za djecu od 18mj, eventualno 17.. I htjeli smo platiti cuvanje mjesta do nagodinu do 3-4mj, ali je ravnateljica (koja je dobra s mojom bakom) rekla kako je to bilo jos ove godine to cuvanje mjesta i da od nagodinu toga vise nema, tako da cu mladu moci upisati tek za pedagosku 2024/2025.. a do tad cemo se snalaziti, kad je muz doma s njim, starija u vrtic, a kad muz i ja budemo na poslu biti ce kratko vrijeme baka servis do vrtica, sto da radim sad

Malu* ne mladu😂😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Inna_92
    19. Svibanj 2023. 22:29

Kad je malac bio star jedva mjesec dana, stavila sam ga na listu čekanja za 2 vrtića. Rekli su mi da, ako ostane mjesta, može krenuti kad napuni godinu dana, ali neka se ne nadam jer su šanse vrlo male. Stanujem u manjem mjestu, a sad preko e-građana sam ga prijavila u ta 2 vrtića + u još jedan.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.