I btw malo sam popizdila, ali vise necu samo citat kako neko pljuje po tome sta radimo i kako radimo jer sve mi nemajke se trudimo i to samo tako. Nitko od nas se nije borio i nosio tu bebu 9 mjeseci da bi pravile debile od njih ili radili nesto sto ne treba.
Ima jedna poznata ISPECI PA RECI. U ovom slučaju napisi 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Druga je stvar da kada kaže u ok tonu moje dijete se okrenulo ili kada kaže moje dijete u toj dobi već se okretalo nije isto znam da je svaka mama ponosna na svoje dijete i ja sam ali ne nabijam na nos nekome moje dijete u toj dobi je bilo tako i tako jer to na neki način vrši pritisak na drugu mamu na ne tako lijep način 🤗mene nije briga sta drugi pričaju prvo pogledaš te osobe šta su postigle u životu pa onda uvažiš nečije mišljenje ali ako su nebitne onda nema veze šta pričaju 🤣🤣🤣🤣
Nebi rekla da ijedna zena to radi namjerno tj nabija na nos ikom. Prije ce bit da te kojima smeta kad neka zena nesto kaze ocito imaju problem s tim jer njihovo dijete to ne radi. Npr neki dan sam bila u parku s malom sjedimo na klupi i pricam normalno sa zenom prilazi nam druga mama i tu krece rasprava. Moja se polako ustaje i zeli sve razgledati i volim je odvesti u park da gleda drugu djecu vidim da je to veseli. Dakle to su krenule tolike rasprave oko tog trebam li je ja tako drzat u polusjedecem polozaju ili ne. Iskreno nisam bila pitala za misljenje, uvazila sam ga i rekla da moje dijete ne zeli biti samo u lezecem polozaju. Onda je pocelo moje djete ovo moje dijete ono, ja sam na to rekla super. Isto tako je pocela i toj drugoj mami pametovat jee imaju djecu slicnih uzrasta ova druga je poludila i pocela se svadat usred parka za djecu. I nakraju su dosle do zakljucka da ova prva nije mislila nista lose samo je htjela dati savjet. Tako da iskreno ne znam sto bi mislila…
Npr moja mala se okrece ko luda sama i na leda i na stomak nista ne forsiram sama je takva, ima 3 zuba sa 6 i pol mj. i sad ja to npr ne mogu napisat ili rec da neko to nebi krivo shvatio..? Nemam nista protiv tog ako neko djete nema zub ili ako se ne okrece ali isto tako ne vidim zasto to nebi mogla podjelit s nekim. Isto tako nemam nista protiv da mi neko da neki savjet ako misli da je vazan. Na meni je hocu li ga uvaziti ili ne.
Samo neki ocito imaju problem sa svim pa im sve smeta
U pravu si buhtlica23 ❤️ gle znaš me pišemo si od trudnoće pod prvih tjedana i nikada nebi nesto nekom rekla u smislu natjecanja i imaš pravo apsolutno da nekad mame dijele nešto iz sreće ne iz toga da nekome nešto nabiju na nos ali zato što nas ima svakakvih ima i takvih ne tu među nama naravno sve smo mi dobre mame i dajemo sve od sebe da naše bebice budu sretne zdrave
Joj, meni je mama pričala da sam kao beba motorički bila sve kontra pravila... Nisam htjela na trbuh, nisam nikad puzala, nego direkt prohodala s 13 mjeseci. Da me netko vidio ko bebu, rekao bi :"Nikakav sportaš od nje nikad, bit će grozna u školi na tjelesnom", a bavim se sportom cijeli život.😄😂
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
E da, moj dečec se sam rotira na oba boka i voli se igrati na boku, ali cijeli krug s leđa na trbuh još ne.S druge strane - nekako je sam naučio s trbuha na leđa (fizioterapeutkinja mi je rekla da to nije po pravilu, da to ne bi tako smio, da je to zato što ima hipertonus u ručicama pa mu postane teško na trbuhu... Jbg, kaj mogu kad je dijete skužilo kako se riješiti teškog fizičkog rada 🤣🤣🤣)
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
E da, moj dečec se sam rotira na oba boka i voli se igrati na boku, ali cijeli krug s leđa na trbuh još ne.S druge strane - nekako je sam naučio s trbuha na leđa (fizioterapeutkinja mi je rekla da to nije po pravilu, da to ne bi tako smio, da je to zato što ima hipertonus u ručicama pa mu postane teško na trbuhu… Jbg, kaj mogu kad je dijete skužilo kako se riješiti teškog fizičkog rada 🤣🤣🤣)
To i moj radi hahah, kad mu bude dosta tibice onda se koji put sam okrene na leđa, znam da to nije baš ok jer onda to napravi iz grča, pa ga neki put ako vidim da mu je već dosta tibice i da negoduje malo vratim na leđa, pa se on sam vrati na tibicu kad poželi 😊 isto je jak na rukama, pa se onda odigne i baš mi je smiješan onda 🤣 ko mali merkat 🤣🙈
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Joj kako lijepo. Moj jučer krenuo čitati stripove 😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Takoder više ne želi u pelene 🤷🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Joj kako lijepo. Moj jučer krenuo čitati stripove 😍
Joj kako ce lijepo biti zajedljiv na mamu. Sigurno ce bit olicenje dobrote i odgoja 😊 a kad se bude bacao po podu mama ce vadit sisu van jer ne zna drugacije umiriti djete, a ipak smo mi nemajke sta mi znamo 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Druga je stvar da kada kaže u ok tonu moje dijete se okrenulo ili kada kaže moje dijete u toj dobi već se okretalo nije isto znam da je svaka mama ponosna na svoje dijete i ja sam ali ne nabijam na nos nekome moje dijete u toj dobi je bilo tako i tako jer to na neki način vrši pritisak na drugu mamu na ne tako lijep način 🤗mene nije briga sta drugi pričaju prvo pogledaš te osobe šta su postigle u životu pa onda uvažiš nečije mišljenje ali ako su nebitne onda nema veze šta pričaju 🤣🤣🤣🤣
Nebi rekla da ijedna zena to radi namjerno tj nabija na nos ikom. Prije ce bit da te kojima smeta kad neka zena nesto kaze ocito imaju problem s tim jer njihovo dijete to ne radi. Npr neki dan sam bila u parku s malom sjedimo na klupi i pricam normalno sa zenom prilazi nam druga mama i tu krece rasprava. Moja se polako ustaje i zeli sve razgledati i volim je odvesti u park da gleda drugu djecu vidim da je to veseli. Dakle to su krenule tolike rasprave oko tog trebam li je ja tako drzat u polusjedecem polozaju ili ne. Iskreno nisam bila pitala za misljenje, uvazila sam ga i rekla da moje dijete ne zeli biti samo u lezecem polozaju. Onda je pocelo moje djete ovo moje dijete ono, ja sam na to rekla super. Isto tako je pocela i toj drugoj mami pametovat jee imaju djecu slicnih uzrasta ova druga je poludila i pocela se svadat usred parka za djecu. I nakraju su dosle do zakljucka da ova prva nije mislila nista lose samo je htjela dati savjet. Tako da iskreno ne znam sto bi mislila…
Npr moja mala se okrece ko luda sama i na leda i na stomak nista ne forsiram sama je takva, ima 3 zuba sa 6 i pol mj. i sad ja to npr ne mogu napisat ili rec da neko to nebi krivo shvatio..? Nemam nista protiv tog ako neko djete nema zub ili ako se ne okrece ali isto tako ne vidim zasto to nebi mogla podjelit s nekim. Isto tako nemam nista protiv da mi neko da neki savjet ako misli da je vazan. Na meni je hocu li ga uvaziti ili ne.
Samo neki ocito imaju problem sa svim pa im sve smetaU pravu si buhtlica23 ❤️ gle znaš me pišemo si od trudnoće pod prvih tjedana i nikada nebi nesto nekom rekla u smislu natjecanja i imaš pravo apsolutno da nekad mame dijele nešto iz sreće ne iz toga da nekome nešto nabiju na nos ali zato što nas ima svakakvih ima i takvih ne tu među nama naravno sve smo mi dobre mame i dajemo sve od sebe da naše bebice budu sretne zdrave
♥️😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Joj kako lijepo. Moj jučer krenuo čitati stripove 😍Joj kako ce lijepo biti zajedljiv na mamu. Sigurno ce bit olicenje dobrote i odgoja 😊 a kad se bude bacao po podu mama ce vadit sisu van jer ne zna drugacije umiriti djete, a ipak smo mi nemajke sta mi znamo 😂
Žao mi je sto nisi dojila. Ovo moje je bila šala a kad si tako pokvarena i zajedljiva eto ti sad.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore