Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    15. Listopad 2020. 14:09

LeLa2807

Uff, ja kad lezim ne boli, vec kad se okrecem i dizem i hodam. Ali svakako je manja nego sinoc kad sam legla. Sutra je pregled pa cu vidjeti sta ce reci. Danas lezim cijeli dan.

Vjerujem da je sve ok, a danas samo lagano. Ionako je grozan kisan dan, taman za lezanje pod dekom 😍

LeLa2807
    15. Listopad 2020. 16:26

flower93

LeLa2807

Uff, ja kad lezim ne boli, vec kad se okrecem i dizem i hodam. Ali svakako je manja nego sinoc kad sam legla. Sutra je pregled pa cu vidjeti sta ce reci. Danas lezim cijeli dan.

Vjerujem da je sve ok, a danas samo lagano. Ionako je grozan kisan dan, taman za lezanje pod dekom 😍

Bome ne pamtim kad sam si to priustila. Sutra trazim gin da mi otvori komolikacije i bas cu uzivat u pripremi stvari za malog i odmoru

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

ovčica
    15. Listopad 2020. 19:32

Ja sam od 6.mj na bolovanju i mogu reci da je to najbolje sto sam mogla napraviti. Odmorila se, nauzivala u ljetu, posvetila se sebi i bebi bez stresa od posla. Vrijeme uzasno brzo prolazi. Jedan dan me uhvati strah i briga oko toga kako cu se snaci u toj ulozi, drugi dan mi se cini da sam najspremnija. Samo znam da jedva cekam vidjeti malo cudo  zadnjih par dana je jako aktivna, i stalno me lupka, pocelo je i prelijevanje u trbuhu, malo je na jednoj strani, malo na drugoj, presmijesno izgleda  primjecujem da mi je sve teze obuti carape ili zavezati tenisice, a i umorim se od duze setnje. 
    Gdje ste cure? Opet nam je utihnuo forum 

• Lullee
    15. Listopad 2020. 19:50

Lela mene bole prepone i zdjelica vec 2 mjeseca,kad hodam moram se gegati s noge na nogu,a okretanje i promjene polozaja uzas. Spavam s jastukom medju nogama,bez toga ne bih oka sklopila. Doktor kaze da je se zdjelica priprema i da je sve to normalno🤷‍♀️ U petak zadnji radni dan💪

LeLa2807
    15. Listopad 2020. 20:32

Lullee

Lela mene bole prepone i zdjelica vec 2 mjeseca,kad hodam moram se gegati s noge na nogu,a okretanje i promjene polozaja uzas. Spavam s jastukom medju nogama,bez toga ne bih oka sklopila. Doktor kaze da je se zdjelica priprema i da je sve to normalno🤷‍♀️ U petak zadnji radni dan💪

Hvala ti na podjeljenom iskustvu.

Meni kontrola sutra u 9 i nakon sto otvorim komplikacije ja sam slobodna zena haha. Stigao nam je krevetic/madrac/zastita i posteljina sa ekupi danas,  u ikei sam uzela dva paketa po dvije navlake za madrac (dakle sve skupa 4) i dva paketa nepromocivih navlaka pa smo tu pricu oko krevetica zavrsili. Sutra nam stize personalizirana dekica koju sam narucila sa neta :) u subotu planiramo u dm 
    Jeste se odlucile za pelene?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Tihićka
    15. Listopad 2020. 22:05

Drage mame, ima li neka od vas iskustvo s pojačanim iscjedkom? Ali baš, baš pojačanim...26+2 sam, danas bila na pregledu, doktor kaže ne curi plodna voda, ali cijelo vrijeme je i crp povišen, oko 20, pa me šalje u ambulantu za visokorizičnu trudnoću...malo je reći da sam se uplašila...

• Lullee
    15. Listopad 2020. 22:14

Tihicka mozda bi bilo pametno napraviti bris rodnice,moze biti neka bakterija ili gljivice,ja bris radim svaka 3 mjesece prevencije radi,pogotovo ako i dalje imas odnose.
    Lela ja cu sigurno koristiti Babylove dmove,pokazale su mi se daleko najbolje😊

LeLa2807
    15. Listopad 2020. 22:21

I ja razmisljam o kupnji babylove pelena. Mislila sam sad u subotu uzer dva paketa br 1 i dva paketa br 2 za prvu ruku

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

ovčica
    15. Listopad 2020. 23:49

LeLa2807

Lullee

Hvala ti na podjeljenom iskustvu.

Meni kontrola sutra u 9 i nakon sto otvorim komplikacije ja sam slobodna zena haha. Stigao nam je krevetic/madrac/zastita i posteljina sa ekupi danas, u ikei sam uzela dva paketa po dvije navlake za madrac (dakle sve skupa 4) i dva paketa nepromocivih navlaka pa smo tu pricu oko krevetica zavrsili. Sutra nam stize personalizirana dekica koju sam narucila sa neta :) u subotu planiramo u dm
    Jeste se odlucile za pelene?

Gdje si narucila dekicu?
    Mi smo danas obavili dm  uzeli smo sve za prvu ruku, od krema do blazinica i sl. Pelene smo uzeli od babylove (dobila sam preporuke i za kvalitetu i za cijenu) 2 vrste - mini i malo vece. I zbilja imaju sve za bebe od te marke. I najpovoljniji su. Kroz koji tjedan cemo do ljekarne s popisom 

ovčica
    15. Listopad 2020. 23:55

Gdje ste kupovale odjecu? Trazim benkice na preklop i hlacice s nogavicama ali ne mogu reci da sam ih bas vidjela 🤷🏽‍♀️ nisam sigurna dal bi narucivala s neta, ipak bi voljela vidjeti to uzivo.
    Moram reci da c&a ima jako male modele, br 56 izgleda kao 50. Kik mi se cini oke, pepco bas nema sve pamucno, h&m je super ali malo skuplji....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.