Uff, ja kad lezim ne boli, vec kad se okrecem i dizem i hodam. Ali svakako je manja nego sinoc kad sam legla. Sutra je pregled pa cu vidjeti sta ce reci. Danas lezim cijeli dan.
Vjerujem da je sve ok, a danas samo lagano. Ionako je grozan kisan dan, taman za lezanje pod dekom 😍
Uff, ja kad lezim ne boli, vec kad se okrecem i dizem i hodam. Ali svakako je manja nego sinoc kad sam legla. Sutra je pregled pa cu vidjeti sta ce reci. Danas lezim cijeli dan.
Vjerujem da je sve ok, a danas samo lagano. Ionako je grozan kisan dan, taman za lezanje pod dekom 😍
Bome ne pamtim kad sam si to priustila. Sutra trazim gin da mi otvori komolikacije i bas cu uzivat u pripremi stvari za malog i odmoru
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam od 6.mj na bolovanju i mogu reci da je to najbolje sto sam mogla napraviti. Odmorila se, nauzivala u ljetu, posvetila se sebi i bebi bez stresa od posla. Vrijeme uzasno brzo prolazi. Jedan dan me uhvati strah i briga oko toga kako cu se snaci u toj ulozi, drugi dan mi se cini da sam najspremnija. Samo znam da jedva cekam vidjeti malo cudo zadnjih par dana je jako aktivna, i stalno me lupka, pocelo je i prelijevanje u trbuhu, malo je na jednoj strani, malo na drugoj, presmijesno izgleda
primjecujem da mi je sve teze obuti carape ili zavezati tenisice, a i umorim se od duze setnje.
Gdje ste cure? Opet nam je utihnuo forum
Lela mene bole prepone i zdjelica vec 2 mjeseca,kad hodam moram se gegati s noge na nogu,a okretanje i promjene polozaja uzas. Spavam s jastukom medju nogama,bez toga ne bih oka sklopila. Doktor kaze da je se zdjelica priprema i da je sve to normalno🤷♀️ U petak zadnji radni dan💪
Lela mene bole prepone i zdjelica vec 2 mjeseca,kad hodam moram se gegati s noge na nogu,a okretanje i promjene polozaja uzas. Spavam s jastukom medju nogama,bez toga ne bih oka sklopila. Doktor kaze da je se zdjelica priprema i da je sve to normalno🤷♀️ U petak zadnji radni dan💪
Hvala ti na podjeljenom iskustvu.
Meni kontrola sutra u 9 i nakon sto otvorim komplikacije ja sam slobodna zena haha. Stigao nam je krevetic/madrac/zastita i posteljina sa ekupi danas, u ikei sam uzela dva paketa po dvije navlake za madrac (dakle sve skupa 4) i dva paketa nepromocivih navlaka pa smo tu pricu oko krevetica zavrsili. Sutra nam stize personalizirana dekica koju sam narucila sa neta :) u subotu planiramo u dm
Jeste se odlucile za pelene?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Drage mame, ima li neka od vas iskustvo s pojačanim iscjedkom? Ali baš, baš pojačanim...26+2 sam, danas bila na pregledu, doktor kaže ne curi plodna voda, ali cijelo vrijeme je i crp povišen, oko 20, pa me šalje u ambulantu za visokorizičnu trudnoću...malo je reći da sam se uplašila...
Tihicka mozda bi bilo pametno napraviti bris rodnice,moze biti neka bakterija ili gljivice,ja bris radim svaka 3 mjesece prevencije radi,pogotovo ako i dalje imas odnose.
Lela ja cu sigurno koristiti Babylove dmove,pokazale su mi se daleko najbolje😊
I ja razmisljam o kupnji babylove pelena. Mislila sam sad u subotu uzer dva paketa br 1 i dva paketa br 2 za prvu ruku
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Hvala ti na podjeljenom iskustvu.
Meni kontrola sutra u 9 i nakon sto otvorim komplikacije ja sam slobodna zena haha. Stigao nam je krevetic/madrac/zastita i posteljina sa ekupi danas, u ikei sam uzela dva paketa po dvije navlake za madrac (dakle sve skupa 4) i dva paketa nepromocivih navlaka pa smo tu pricu oko krevetica zavrsili. Sutra nam stize personalizirana dekica koju sam narucila sa neta :) u subotu planiramo u dm
Jeste se odlucile za pelene?
Gdje si narucila dekicu?
Mi smo danas obavili dm uzeli smo sve za prvu ruku, od krema do blazinica i sl. Pelene smo uzeli od babylove (dobila sam preporuke i za kvalitetu i za cijenu) 2 vrste - mini i malo vece. I zbilja imaju sve za bebe od te marke. I najpovoljniji su. Kroz koji tjedan cemo do ljekarne s popisom
Gdje ste kupovale odjecu? Trazim benkice na preklop i hlacice s nogavicama ali ne mogu reci da sam ih bas vidjela 🤷🏽♀️ nisam sigurna dal bi narucivala s neta, ipak bi voljela vidjeti to uzivo.
Moram reci da c&a ima jako male modele, br 56 izgleda kao 50. Kik mi se cini oke, pepco bas nema sve pamucno, h&m je super ali malo skuplji....
Sortiraj odgovore
Najstariji