Lela super za odličan pregled 😍 neka, ima on fore dobiti na kilaži a i ovo je sasvim solidno 🥰
Ja jedva čekam sljedeći četvrtak da i ja konačno uživam doka i pripremam dolazak malog princa u miru 💙
Boook curke!!
Čestitam svim curkama na uspješnim pregledima i super bebicama.
Evo i mene :) Nisam baš bila aktivna jer i dalje radim (doduše od doma pa mi zapravo i paše jer imam slobodu rasporediti si kad i koliko) plus ja sam jedna od onih što se sad i udaje pa je malo gužva :) :) svadba je mala, samo u krugu obitelji i kumova, ali svejedno uzme vremena i živaca.
Kakva je situacija s Lilo? Nadam se da je sve OK!
Mi smo jučer bili na pregledu, dr je jako zadovoljna, mala super napreduje i napokon smo ju vidjeli, pokazala je lice i baš je slatka. Totalno smo se raznježili :))) zatvorena sam i ostalo kaže sve OK.
Termin mi je pomaknula službeni na ranije pa je sad 2.1., ali kaže može i ranije i kasnije pa eto, budemo vidjeli.
Pomalo dobivam stvari i robicu, ostalo još nismo riješili, ali s obzirom da kolica (3u1) dobivam, kimbi i prematalicu stignemo jer sad ionako baš ne stane), a ove stvari za bolnicu i početak ću tamo negdje u prosincu.
Lelasuper za odličan pregled 😍 neka, ima on fore dobiti na kilaži a i ovo je sasvim solidno 🥰
Ja jedva čekam sljedeći četvrtak da i ja konačno uživam doka i pripremam dolazak malog princa u miru 💙
I najvaznije na zadak je i kaze da mi ne gine carski ako se ne okrene :(
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Flower i ja sam danas uzela jednu😂neodoljive su🤷♀️
Lela nisu te procjene najpouzdanije,bitno je da napreduje,a genetika ima utjecaj definitivno! Mene sve vise nerviraju ti prosjeci
Lela tek sad vidim komentar o polozaju bebe i stvarno je preglupo da ti u 29.tjednu spominje carski zbog polozaja😡stigne se okrenuti jos 5 puta! Moje curke se nisu okretale nijedna prije 35.tjedna i nitko me nije plasio s carskim. Bas neodgovorno od doktora ako smijem primijetiti. Ne brini se,bude to sve dobro💪🤗
Hvala ti. Znas dovoljno je da mi je stavila bubu u uho za carski i kile i sad ja o tome razmisljam. Ja ne znam koju dudu da uzmem uf
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo curke ja se javljam, nista me ne boli, cekam nalaz urinokulture, ali svejedno su mi rekli u bolnici ako se sta pogorsa da dodem, i kontrola mi je opet u srijedu. Samo ne znam na sto ce to liciti obzirom da je korona usla u bolnicu ☹
A uz sve to, jos smo se i selili jucer, strgana sam, treba sve to raspakirat, ali ajde bar sad imam jos 2 mjeseca fore da se odmorim kak spada prije nego bebac dode 🤭
Hej cure evo da se i ja malo javim. Lela2807 ne plaši se, stigne se bebica okrenuti još 5 puta. što se dude tiče moj najmlađi nije ju uopće htio, sad mislim kupiti i ja tu bibs dudu, nekako mi se čini najprirodnija izgledom pa se nadam da će ju cura prihvatiti. u kojem dućanu ima?🙄😅 a flašica avent. najmlađeg sam dojila godinu i pol, prvo dvoje po 6mj. pa vjerujem da ću i sada al treba
Evo nasih duda https://ibb.co/9YXyHZD, slikano na dekici koju sam uzela za krevetice 😍 ja sam te danas uzela u Cutie Cloud ducanu u ZGu, tamo smo isli po kolica. I da, ako Cutie Cloud ovaj vikend ima jako dobre popuste na sav asortiman. Skicnite ako vam imaju kolica npr koja planirate kupit. Na keš popust iznosi 20%, a na neki dio asortimana je cak 30%. Imaju i web shop za one kojima ZG nije bas blizu
https://ibb.co/9YXyHZD
Evo jos jednom link, nadam se da sad funkcionira
Sortiraj odgovore
Najstariji