Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    10. Listopad 2020. 14:54

Kadicu sam prvi put kupila neku najjednostavniju i nasla se u problemu jer nije imala podlogu protiv klizanja niti pregradicu da drzi bebu pa sam je ponovno morala kupiti. Kad ti se desi da se beba ukaka do vrata,a sama si doma onda je fakat vazno da je beba sigurna u kadici😂

Tea22
    10. Listopad 2020. 15:21

BlueMoon - ja sam uzela rozu kadicu u bubamari za 80kn, citala sam da su te najjednostavnije i najbolje
    One koje mjere tezinu bebe i temperaturu mi uopce nemaju smisla, patronazna ionako dolazi 3 puta tjedno vagat bebu... a termometar kosta ma ja mislim ni 50kn ako to netko smatra potrebnim... tako da eto ja mislim da se vise isplati uzet obicnu kadicu + po zelji termometar
    A znam na koju torbu mislis, al to ti ionako za prvu ruku ne treba... proci ce jedno vrijeme dok ne krenemo s bebama u setnje pa u tom periodu takoders stignes uzet
    Zastitu za krevetic - evo, nemam pojma... ima puno ducana koji prodaju, pa ti eventualno mogu dati prijedloge di da potrazis, al ima toliko opcija da nezz ni sta bih sama sebi preporucila
    Zimska vreca za spavanje - uzela sam je u Etherealu za 150kn
    Izdajalica - u rodilistu ce ti oni posuditi izdajalicu po potrebi, a kada dodes doma stigne se i partner zaletit u pola sata uzeti ako bas bude neophodno
    Ne mislim dat silne novce za to ako mozda nikad u zivotu necu koristiti
    Sretnih ti 32!!! Eto i tebe u 8mj 💓💓💓

flower93 - e bas bi stvarno trebalo vise pricat o pozitivnim iskustvima! Dala bih se kladit da je 95% takvih, ali kada je jednostavno onih 5% glasnije

Lullee - koliko godina imaju tvoje curke?
    Oprosti ako si spominjala, tesko mi je sve pohvatat

• Lullee
    10. Listopad 2020. 16:34

Moje curke imaju 11 i 2 godine❤️💪pubertet i male bebe idealna kombinacija😂🤦‍♀️😀

LeLa2807
    10. Listopad 2020. 17:56

Hej, mi smo dobili bas puno stvari. Od njega sestricna ima zimsku bebu rodjenu prosle godine , znsci sva roba, jastuk za dojenje, baby gim, njihaljke (dvije , jednu je moja sestricna dala) nam je dala. Moja sestricna nam je posudila cybex jaje, a dat ce nam kosaru za babyzen i sve nastakve tako da mi kupujemo samo konstrukciju koja je 2.500 i kasnije sluzi kao kisobran kolica.
    Ja sam uvijek za to da se bude ekonomican.
    Planiran iduci vikend ili do kraja mj u dm po svu kozmetiku meni za rodiliste (ja kazem kozmetika, ali mislim mrezaste gacice uloske itd) malom cu uzet u dm skarice, termometar, pelene. U ljekarni toplomjer i sve za pupak.

Jos rszmisljam gdje cu tetra pelene uzeti. Imste prijedlog?
    Ne planiram uzimat izdajalicu ni formulu hrane unaprijed da bebi treba formula radi dezurna ljekarna i uvijek se on moze zaletit po to. Necu unaprijed spremat nesto sto mi nece trebat mozda. Mi imamo srecu sto smo puno skupih tih stvari dobili i ne moramo kupit al svejedno i ovo sto moramo trudim se bit umjerena, kad se mali rodi nadokupit cu sve dto bude trebalo. Ne zelim pretjerivati unaprijed.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

santina
    11. Listopad 2020. 07:33

Je li ergobaby metro 2u1 dolaze sa jajetom ili bez? Ne shvatih.. znaci jedan je sportaki dio, a drugi? I imaju li zimsku navlaku? To nisam nigdje uspjela vidjet. 
    Ovde, u mom gradu ih nemaju, a trebaju mi bas lagana i prakticna zbog 4.sprata bez lifta i malog auta. Sama nisam sigurna kako ce to biti izvodivo..
    Razmisljate li o marami za nosenje bebe? I imate li neke preporuke?

Lilo, kako si? Nema te vec par dana.. 

LeLa2807
    11. Listopad 2020. 09:10

santina

Je li ergobaby metro 2u1 dolaze sa jajetom ili bez? Ne shvatih.. znaci jedan je sportaki dio, a drugi? I imaju li zimsku navlaku? To nisam nigdje uspjela vidjet.
    Ovde, u mom gradu ih nemaju, a trebaju mi bas lagana i prakticna zbog 4.sprata bez lifta i malog auta. Sama nisam sigurna kako ce to biti izvodivo..
    Razmisljate li o marami za nosenje bebe? I imate li neke preporuke?

Lilo, kako si? Nema te vec par dana..

Ne znam jel razlika sa babyzen u cijeni ali ki smo se odlucili na ta ker su lagana, a kasnije ti mogu biti kisobran kolica.
    Da, meni ce moji sa posla kupit ergo baby 360 air ono ljetno izdanje to sam im narucila :) ja sam se odlucila za tu, nikakve marame nego ova nosiljka koju dijete moze i kasnije ima ju nekoliko zena oko mene. Ne znam koliko druge dodju, ali ako te zanima ova je 1350 ide od 3 kg do nekih 20 ja mislim. Koristit cu ju ipak kad mali naraste sa nekih 5/6 mj taman akd bude toplije vrijeme.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    11. Listopad 2020. 10:50

Znala sam Lilo, cim si pocela dobivati ljekove za tu bestiju da ce biti bolje. Ne sekiraj se stvarima ti misli na sebe i bebu.sve ces stici napraviti. Mozes si raditi neki popus stvari pa samo dati dragom ili mami da uzmu. Najvaznije je da ste ti i malena dobro. Ostalo nista nije vazno. A posto racunam da cete dogurati do termina imas jos ohoho vremena.
    Ako te tjesi nemam ni ja ove najvaznije stvari jer sam lijena. Haha uopce me ne pere euforija kupovine hahahahs.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Lullee
    11. Listopad 2020. 16:36

Super Lilo🙏Izgurat cete vi to💪❤️Za stvari se ne brini sve se da u hodu rijesiti i srecom sad skoro svi imaju dostavu😊 bitno je da smo mi i nase bebice dobro😀❤️

LeLa2807
    11. Listopad 2020. 18:17

Ne brini Lilo najosnovnije se lako uzme sve ostalo ne treba odmah. 
    Mi smo dobro, valjda? U petak mi je pregled i trazit cu da otvorim komplikacije ne mogu vise radit, boli me dok sjedi. Neki put kad hodam imam tako jak pritisak kao da ce ispast. Ja njega ful nisko osjetim u razini jajnika. Vidjet cemo sta ce dr reci. Znas sta jedva cekam prestat radit je da ce mi placa biti puno manja, ali mir nema cijenu. Plus, fok radim do 18 h ne stizem doma nis poslozit kako bih htjela. A sad cu to moci. Sve teze mi je i slagat pa bih htjela do kraja 10 mj sve poslozit u stanu neke police po prostorijama i to kasnije samo odrzavat jer ce mi bit sve teze i teze.
    Ma dogurst cemo mi skupa do termina vidjet ces.:)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Nova19
    11. Listopad 2020. 19:01

Lilo super da sve ide dobrim smjerom, za čas ćeš doći do termina 🥰
    Mene su šeširići za dojenje spasili, to mi u bolnici rekli za to jer imam male bradavice, s vremenom sam ih majka i dojila do 10.mjeseci. Odmah ću kupiti iste za bolnicu, neka se nađe... i izdajalice me spasila kada je mala znala odspavati jako dugo a meni dojke puuuune... samo treba paziti sa time, izdajati tek koliko treba da ne bi dolazilo više mlijeka nego šta treba... ai sve to u svoje vrijeme 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.