Jel zna netko gdje ima bodica na preklop? Evo to mi fali prije nego bebač dode,gdje god bi gledala nema baš malih brojeva za takve bodije. Što se tiče ostatka opreme kupili smo kolica 3u1,njihaljku dobili,kadicu sa stalkom i podlogom za preslvačenje uzeli još prije,i krevetic neki dan sklopili. Uzeli smo veliki 140x70cm i ne mpgu naci nigdje navlaku za madrac i zaštitu bi bilo dobro uzet ali tih dimenzija nisam nigdje našla. Jel zna netko što treba zimskoj bebi za spavanje u krevetiću? Mala dekica ili vreća za spavanje?
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Evo curke da se i ja javim, jucer me jako bolilo u trbuhu i ledima i otisla sam svom ginekologu koji me poslao na Sveti duh. Tamo su mi napravili ctg, uzv, dali mi deksametazon za sazrijevanje bebinih pluca i terapija utrogestanom. Ctg je uredan i uzv i beba su okej, zatvorena sam, samo sto mi krvna slika nije bas dobra. Jucer mi je crp bio povisen i danas isto, nije jako, ali moram.ici vaditi urinokulturu (koja mi je doduse bila uredna, a radila sam ju proslu srijedu) i sad nemam pojma od cega bi mi to moglo biti. Prehladena sam i sinusi su mi malo upaljeni, ali moj ginekolog ne misli da bi od toga crp mogao biti visok tako da nemam pojma sto ce mi reci dalje.
Nina nadam se da će ti se sve uskoro smiriti i da će naći uzrok tvojih tegoba 😒 sretno dalje i javljaj kako si ❤️
Lullee čestitke na velikoj bebi i urednom pregledu😊 mart14 ja sam takve bodije kupila u c&a, doduše to je bilo prije al valjda imaju i sada. nina1805 nadam se da bude sve u redu, sretno🤞
Kako ste cure? Lilo,Nina kako se drzite? Mislim na vas💪🤞❤️
Meni pocele blage zgaravice nadam se da se nece pogorsavati,energije imam sve manje,san za sad pristojan,1-2 budnenja,najvise zbog bolne zdjelice i ne mrdam nikud korona me uzasava😬
Mi smo dobro, krenula sam slagati popis stvari sto jos trebamo kupiti, sto ce mi trebati za bolnicu, sto iz ljekarne i tako...volim biti spremna, zlu ne trebalo da se nade 🙈
Razmisljam o dudama i bocicama, vase preporuke?
Cao cure. Izgleda kako ulazimo u 3. trimestar sve vise krecu problemi. Tako se i kod mene pogorsalo stanje sa krvi. Jutros sam bila u bolnici na pregledu i za sutra imam zakazano primanje 2 doze transfuzije eritrocita. Za svega 5 dana, hemoglobin mi je pao za 7 podioka, tj na 94. A nema sta nisam jela i koristila, ali jednostavno se ne prima..
Mene plasi sto se nista ne zna o koroni, i ko zna sta kroz krv mogu primiti. Ali nema mi druge, kako god, moracu te strahove odagnati i nadati se najboljem, jer je sad vec ugrozen razvoj bebice.. Pa valjda ce ovo pomoci..iako je doktorica najavila da cu vjerovatno primati opet, ne samo sada.
Zelim sve najbolje svim buducim mamama, da sto mirnije prodje i ova posljednja etapa uzbudljivog putovanja. Dani se vec mogu poceti odbrojavati odozadi.
Saljem svima pozitivne vibracije, narocito nasoj Lilo i Nini.
Uf, dosta cura po bolnicama. Idem i ja vjerojatno na ekg. Sretno cure da sve bude ok!
Santina nisam još čula da je netko išao na transfuziju u trudnoći, sretno!
Lilo, kakvo je stanje danas?
Lullee i ja se užasavam korone
Evo curke da se i ja javim, jucer me jako bolilo u trbuhu i ledima i otisla sam svom ginekologu koji me poslao na Sveti duh. Tamo su mi napravili ctg, uzv, dali mi deksametazon za sazrijevanje bebinih pluca i terapija utrogestanom. Ctg je uredan i uzv i beba su okej, zatvorena sam, samo sto mi krvna slika nije bas dobra. Jucer mi je crp bio povisen i danas isto, nije jako, ali moram.ici vaditi urinokulturu (koja mi je doduse bila uredna, a radila sam ju proslu srijedu) i sad nemam pojma od cega bi mi to moglo biti. Prehladena sam i sinusi su mi malo upaljeni, ali moj ginekolog ne misli da bi od toga crp mogao biti visok tako da nemam pojma sto ce mi reci dalje.
Evo i meni danas tako,jos su me zadrzali koji dan na promatranju jer je cerviks skracen.. Valjda bude sve okej svakako mirovanje sada
13.12.20 baby boy D💙 4150g 50cm
Sortiraj odgovore
Najstariji