Zimske bebe 2020/2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea1201
    12. Listopad 2020. 10:17

jutro cure😃 evo nas s pregleda. sve je u redu, bebica ima 1399gr. nalaz ogtt uredan, idući pregled 20.11.  Lilo23 znam da ti je teško mirovati ali izdrži, glavno da ste sad bolje. sretno❤   

Nova19
    12. Listopad 2020. 11:34

Matea bravo na urednom pregledu 👏👏👏 
    Ja danas prvi put osjetila bebino štucanje... prvi sam se zbunila  kako mi to trbuh poskace, pa dok sam skužila tako sam se raznježila 🥰 to mi je prvi put da tako nešto osjećam, sa malenom nisam... poslije se počeo meskoljiti i ritati 💙
    Priznajem da ga više osjećam kada sam. A poslu nego kod kuće, valjda od sjedenja 🤷‍♀️🤗

• Lullee
    12. Listopad 2020. 12:25

Matea super pregled💪🙏
    Nova i ja sam to prvi put osjetila u ovoj trudnoci i bas me raznijezilo💙 i mene su sesirici i izdajalica spasili,bez njih ne idem u bolnicu😂
    Ja imam pregled popodne🙏🤞

Nova19
    12. Listopad 2020. 13:35

Lullee sretno na pregledu, javi se kasnije 💪🏻🤗

ovčica
    12. Listopad 2020. 16:07

Lilo, drago mi je da ide na bolje  Zaboravila sam ako si spominjala, u kojoj si bolnici? Kakva je situacija zbog korone i sl?
    Matea, cestitke na pregledu i velikoj bebici  
    Lullee, sretno na tvom pregledu, ocekujemo izvjesce 

• Lullee
    12. Listopad 2020. 17:33

Evo i nas s pregleda,sve uredno🙏Beba je kapitalac od 2 kg🤷‍♀️💙bit ce div do termina😂🤦‍♀️

ovčica
    12. Listopad 2020. 17:59

Lullee

Evo i nas s pregleda,sve uredno🙏Beba je kapitalac od 2 kg🤷‍♀️💙bit ce div do termina😂🤦‍♀️

Nase bebice fino papaju, cini se! Neka je tako! Cestitke lullee 

Nova19
    12. Listopad 2020. 21:24

Lullee čestitke na urednom pregledu 😍 mislim da te pratim po  težini bebe 🤩💙😁 
    Ovo zadnje razdoblje će brzo proći 😍

Tomica01
    13. Listopad 2020. 00:00

Lullee čestitam na pregledu i velikoj bebi!! 
    .
    Lilo jako mi je zao zbog svega sto ti se izdogađalo. Nadam se da ćeš se za par dana osjećati bolje. Budi hrabra i strpljiva! Jako je teško ležati u bolnici, a ne mogu zamisliti situaciju u kojoj ne smiješ ni na wc. Ali sigurno ce se na kraju sve isplatiti 
    Ne brini zbog odjeće, opreme za bebu, sve se to kupi / nabavi za tjedan dana... npr za početak ti sigurno neće ni Trebat kolica,.. imaš dovoljno vremena za sve organizirat! Drži nam se i javljaj ❤️

flower93
    13. Listopad 2020. 10:35

Lilo23

LeLa2807

Znala sam Lilo, cim si pocela dobivati ljekove za tu bestiju da ce biti bolje. Ne sekiraj se stvarima ti misli na sebe i bebu.sve ces stici napraviti. Mozes si raditi neki popus stvari pa samo dati dragom ili mami da uzmu. Najvaznije je da ste ti i malena dobro. Ostalo nista nije vazno. A posto racunam da cete dogurati do termina imas jos ohoho vremena.
    Ako te tjesi nemam ni ja ove najvaznije stvari jer sam lijena. Haha uopce me ne pere euforija kupovine hahahahs.

Napravili su ipak serklažu jer nije bilo kontrakcija hvala bogu samo se nadam da će ne sutra pustit da smijem barem do wca hodat. Ma popis sam već radila doma i gledala pomalo di bi šta kupila al ne znam koliko toga bi sigurno uzela šta nebi sva sam zbunjena u tome šta mi je potrebno šta ipak ne treba kupovat i tako baš sam zbunjena.. Da sumamed sam dobivala u venu sad još pijem azimed i tako nadamo se da će ići samo na bolje 😊

Za stvari se nemoj sad sekirat. Danas hvala Bogu više manje možeš kupiti online.. Ja sam isto poprilično zbunjena kolko čega mi treba, pa sam googlala nešto u tipu "što sve treba novorođenoj bebi" i izvukla sam dosta par dobrih popisa onog osnovnog za početak.. Probaj tako i vidjet ćeš kak će ti odmah biti lakše kad ćeš vidjet da zapravo i ne trebaš toliko toga, koliko se danas reklamira (po meni dosta nepotrebnih stvari).. Baš sam se sad i čula s prijateljicom s faxa koja je nedavno rodila i pitam ju baš koliko robe potroši u roku 5 dana - kaže da svaka dva dana promijeni bodi, čarapice i kombinezon (ovisno kak ga obuče), jednom u tjednu opere i opet ispočetka.. u konačnici to uopće ne ispadne puno robe, samo eto..svaka od nas si misli, nek se nađe.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.